nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Koupelna The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Koupelna The Mira Hotel Hong Kong - Koupelna The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Lázně The Mira Hotel Hong Kong - Fitness prostory
The Mira Hotel Hong Kong - Bazén The Mira Hotel Hong Kong - Lázně The Mira Hotel Hong Kong - Lázně The Mira Hotel Hong Kong - Restaurace The Mira Hotel Hong Kong - Restaurace The Mira Hotel Hong Kong - Pub/lounge The Mira Hotel Hong Kong - Restaurace The Mira Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Mira Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání The Mira Hotel Hong Kong - Vchod
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 492
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 2889 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
9,2
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (2889)
Seřazeno podle:
Ming S. Páry Hong Kong, 27. srpna 2014
Marvelous Experience

Location , Atmosphere , Services
10
Chin C. Obchodní cestující Malaysia, 26. srpna 2014
Great Location

Good location for shopping, food and transporatation
9,3
Awesome location for shopping and transportation, plenty of restaurant and nightlife places in close walking distance. Would stay and recommend this hotel again
Wita E. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 25. srpna 2014
Superb location

location, smartphone provided, comfy bed/pillows
9,7
My first time staying with Mira. It's an excellent hotel which I will definitely come back and stay with them again. One note though do not place your personal items lying around the room as you may lost it during the housekeeping. I lost my tweezer which I placed it in the bathroom. I know it's just a tweezer but it's my favorite tweezer which I have used for years. The Manager was kind enough to buy me a replacement but they got the wrong type. Other than that, all is two thumbs up for them!
Wai M. Páry Hong Kong, 24. srpna 2014
really cool design

free beverage, quality of life
8,7
everything is awesome except the wall between the Suite is not sound proofed
Prasit N. Páry Thailand, 24. srpna 2014
Good location

Convenience, Clean, Modern
6,3
Good
Wei X. Páry China, 17. srpna 2014
Free handphone ,good!

Free handphone ,nice service, transparent shower room
8,7
Each room has a free handphone ,it's really convenient for us to search and google the location,and I like their transparent shower room~~good for couple~~
Tuan A. Obchodní cestující Vietnam, 16. srpna 2014
Modern Hotel

location, nice decoration and free using fone in hk with 3g
7,7
10 mins walking from harbour city. but with modern decoration. the most important is free using cellfone with 3g. the best option in town
Ka W. Jednotlivci Hong Kong, 14. srpna 2014
good and lovely ,i like honh kong very much

clean,tidy,comfortable
10
Yiting W. Jednotlivci China, 13. srpna 2014
Location is very good

service, location, clean
10
service, location, clean, just do not have any shuttle bus stop right in front of the hotel, check in is quite slow
Yali C. Rodiny s malými dětmi Taiwan, 13. srpna 2014
The Mira Hotel

good
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - LázněThe Mira Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Mira Hotel Hong Kong - BazénThe Mira Hotel Hong Kong - LázněThe Mira Hotel Hong Kong - LázněThe Mira Hotel Hong Kong - RestauraceThe Mira Hotel Hong Kong - RestauraceThe Mira Hotel Hong Kong - Pub/loungeThe Mira Hotel Hong Kong - RestauraceThe Mira Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Mira Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Mira Hotel Hong Kong - Vchod


AS-AGWEB-3A02