Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Dříve : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 492

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 3530 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
9,2
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (3530)
Seřazeno podle:
Jose L. Páry Philippines, 10. února 2016
Room and location was good

Room, cleanliness, location
9
The room was big enough considering that I got the studio room although there were no photos in the website. The only difference from the deluxe room is that it doesn't have a bath tub. The location is also good. You can find it from exit TST B1. Note that the entrance is along Kimberly road and not Nathan road.
Nahlásit hodnocení
Probir C. Obchodní cestující India, 1. února 2016
Disappointed with Hotel Room

Location and food
5
Nahlásit hodnocení
Hoang O. Páry Vietnam, 30. ledna 2016
Not bad

Convenient, clean, friendly
7,7
Nahlásit hodnocení
Oei L. Páry Indonesia, 28. ledna 2016
Clean, comfortable and gd location

gd location, comfortable and clean
7,7
Nahlásit hodnocení
Jenny Y. Jednotlivci Canada, 11. ledna 2016
Great Experience

comfy, convenient and clean
8
The Mira Hotel has been the best staying experience I ever had in hongkong. Services are great, staffs are very helpful, location is very convenient, there's no complain at all.
Nahlásit hodnocení
Jenny Y. Jednotlivci Canada, 7. ledna 2016
Great Experience

comfy, convenient and clean
8
The Mira Hotel has been the best staying experience I ever had in Macao. Services are great, staffs are very helpful, location is very convenient, there's no complain at all.
Nahlásit hodnocení
Lalita B. Obchodní cestující Thailand, 29. prosince 2015
5-star hotel in good location

new and modern, clean, easy access to malls / restaurants / shopping area
9
Nahlásit hodnocení
Isauro J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 29. prosince 2015
Everything is perfect until..

Location, pool, room
7,7
I normally stay in this nice hotel when I go to Hong kong. This time I was with my children. I was surprised to discover that the mini bar is not free anymore. It has been always free or drink all you can but this time the front desk personnel said it is not. I wonder why the sudden change without advice.
Nahlásit hodnocení
Isauro J. Páry Philippines, 29. prosince 2015
Nice hotel

Swimming pool, location and rooms
7,7
The studio was a bit small but very cozy nontheless. Maybe because it was peak season, the rooms were available after 3pm.
Nahlásit hodnocení
Ho Y. Páry Hong Kong, 27. prosince 2015
Hotel room conditions

The location of the hotel is quite convenient and also the indoor pool is quite good.
5
The condition of the room was bad . There was some hairs hanging on the shower when we arrived and the pillow case was dirty.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Mira Hotel Hong Kong - LázněThe Mira Hotel Hong Kong - LázněThe Mira Hotel Hong Kong - RestauraceThe Mira Hotel Hong Kong - VchodThe Mira Hotel Hong Kong - BazénThe Mira Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Mira Hotel Hong Kong - LázněThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06