Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Koupelna The Mira Hotel Hong Kong - Koupelna The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Lázně The Mira Hotel Hong Kong - Lázně The Mira Hotel Hong Kong - Lázně The Mira Hotel Hong Kong - Restaurace The Mira Hotel Hong Kong - Restaurace The Mira Hotel Hong Kong - Pub/lounge The Mira Hotel Hong Kong - Restaurace The Mira Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Mira Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání The Mira Hotel Hong Kong - Vchod The Mira Hotel Hong Kong - Bazén
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 492
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 3381 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
9,2
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (3381)
Seřazeno podle:
Bordin T. Obchodní cestující Thailand, 26. července 2015
Excellent

Location, Room and Service
9,3
What can I say apart from Excellent. This was not my first time at the Mira and the hotel really maintain their standard; something beyond my expectation.
Isauro J. Páry Philippines, 24. července 2015
Had a fabulous time

Swimming pool, location and service
8
I always stay in Mira hotel. Nothing has changed....it is still super nice! I got to swim every morning before serious shopping starts at 10am. Haha
Wong K. Páry Malaysia, 21. července 2015
Good

Good
10
Good
Wong K. Páry Malaysia, 21. července 2015
Good

Good
10
Good
Wong K. Páry Malaysia, 21. července 2015
Good

Good
10
Good
Chai W. Páry Malaysia, 17. července 2015
Location is the best part

Location, hardwork of housekeeping ladies and handy phone for foreign visitor
7,3
It was great, pleasant and will visit again provided the courtesy of the front desk receptionists are improved. Thank you.
Loong S. Páry Malaysia, 16. července 2015
Beautiful escapade

Location, room condition, check-in service
8,3
Wonderful as always. As a returning visitor to the hotel I'm still impressed with the excellent client service level. Keep it up
Chow G. Obchodní cestující Malaysia, 8. července 2015
One of my favourite hotel in Hong Kong

great location, handy phone really help, variet choice of restaurant
8,3
Will always be one of my choice when chosing hotel in Kowloon.Only one thing I felt annoyed of is the lobby always crowded n long que when check in n check out.
Sijie S. Obchodní cestující Singapore, 2. července 2015
excellent hotel

cleanliness, location, luxury
8,7
my stay was great. staff was friendly and spoke english and were helpful. i enjoyed my stay. this is my 5th time staying here.
Joseph P. Jednotlivci Hong Kong, 29. června 2015
friendly staff

Clean nice location
9,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmáThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mira Hotel Hong Kong - LázněThe Mira Hotel Hong Kong - LázněThe Mira Hotel Hong Kong - LázněThe Mira Hotel Hong Kong - RestauraceThe Mira Hotel Hong Kong - RestauraceThe Mira Hotel Hong Kong - Pub/loungeThe Mira Hotel Hong Kong - RestauraceThe Mira Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Mira Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Mira Hotel Hong Kong - VchodThe Mira Hotel Hong Kong - BazénThe Mira Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Mira Hotel Hong Kong - Apartmá


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08