Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Natia a Seaside Hotel

Jalan Raya Candidasa, Candidasa, Bali, Indonésie (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

The Natia a Seaside Hotel Bali - Pokoj pro hosty The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurace The Natia a Seaside Hotel Bali - Pokoj pro hosty The Natia a Seaside Hotel Bali - Bazén The Natia a Seaside Hotel Bali - Bazén The Natia a Seaside Hotel Bali - Pokoj pro hosty The Natia a Seaside Hotel Bali - Exteriér hotelu The Natia a Seaside Hotel Bali - Koupelna The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurace The Natia a Seaside Hotel Bali - Exteriér hotelu The Natia a Seaside Hotel Bali - Exteriér hotelu The Natia a Seaside Hotel Bali - Dopravní spojení v blízkosti The Natia a Seaside Hotel Bali - Bazén The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurace The Natia a Seaside Hotel Bali - Vchod The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurace
The Natia a Seaside Hotel Bali - Recepce The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurace The Natia a Seaside Hotel Bali - Bazén The Natia a Seaside Hotel Bali - Vchod The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurace The Natia a Seaside Hotel Bali - Restaurace The Natia a Seaside Hotel Bali - Dopravní spojení v blízkosti The Natia a Seaside Hotel Bali - Balkón/terasa
Oblast: Candidasa Počet pokojů: 12
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 263 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,8
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (263)
Seřazeno podle:
Aza E. Páry Malaysia, 9. srpna 2015
Just nice

Staff setting environment
7
Just a nice hotel. I love the environment in candidasa. Makes me relax. This hotel is an okay hotel. Will be here to relax my mind. Nothing special. Just nice.
Nahlásit hodnocení
Pospisil G. Jednotlivci Australia, 25. července 2015
Fantastic Value for Money

Room size, cleanliness and comfort
9,7
I loved it. The rooms were very large and comfortable. The staff were fantastic.
Nahlásit hodnocení
Poovamma C. Jednotlivci India, 14. července 2015
Dirty, dingy and overrated

Location
3,7
Was glad to check out!
Nahlásit hodnocení
Angelina M. Jednotlivci Switzerland, 6. července 2015
Nice infinity Pool & central in Candidasa

The best thing is the pool, then the Banana fritters with ice cream & by 4/5pm you can even go down to the Ocean, because its low tide.
8
For a quit & short stay its a perfect place in Candidasa.
Nahlásit hodnocení
Aza E. Páry Malaysia, 12. června 2015
Comfy and Nice

Privacy, location, staff
7,7
Great. Just that the towels in the room were a bit smelly. Like it's already been used for massage. Too smelly.
Nahlásit hodnocení
Jens B. Skupiny Germany, 9. června 2015
Nice pool, nice seaview

There are some shops arround, it't quite near to the port to take a ferry to lombok. spacious rooms are very clean. staff is helful.
9,3
the only pity was that we booked a room with an extra bed, but in the end we needed 4 beds and went for 2 rooms. nevertheless they charged us for the extra bed which we didn't need anymore.
Nahlásit hodnocení
Mallikarjun J. Rodiny s malými dětmi India, 25. května 2015
good hotel

location
9,3
great
Nahlásit hodnocení
Stefanie K. Páry Germany, 16. května 2015
Very nice seaside Hotel

Very clean, Breakfast, Loctaion
9,3
If you ask for snorkling or even fishing, the staff is very helpful and will bring you out, wherever you want to go. The view on the ocean when you have breakfast is pretty nice and peaceful. It was a very nice stay at the Hotel, it made our last days in Bali very nice and we would come back again.
Nahlásit hodnocení
Ratna N. Páry Indonesia, 11. května 2015
exiting

view, lication, price
8
Good hotel with a beautiful view
Nahlásit hodnocení
Ann P. Jednotlivci Australia, 6. května 2015
love Candidasa

Comfortable clean beds and room. Nice bathroom. Staff very helpful. Thank you Made!! Fabulous pool. Nice and cool - a rare find in bali
9,3
Location fabulous. Enjoyed my stay very much. Great value for money. Pool itself lovely overlooking Candidasa beach. Area around the pool needs a facelift and pool maybe difficult for older people to get in and out as no stairs/railing. They are planning renovations early 2016.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Natia a Seaside Hotel BaliThe Natia a Seaside Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestauraceThe Natia a Seaside Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe Natia a Seaside Hotel Bali - BazénThe Natia a Seaside Hotel Bali - BazénThe Natia a Seaside Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe Natia a Seaside Hotel Bali - Exteriér hoteluThe Natia a Seaside Hotel Bali - KoupelnaThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestauraceThe Natia a Seaside Hotel Bali - Exteriér hoteluThe Natia a Seaside Hotel Bali - Exteriér hoteluThe Natia a Seaside Hotel Bali - Dopravní spojení v blízkostiThe Natia a Seaside Hotel Bali - BazénThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestauraceThe Natia a Seaside Hotel Bali - VchodThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestauraceThe Natia a Seaside Hotel Bali - RecepceThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestauraceThe Natia a Seaside Hotel Bali - BazénThe Natia a Seaside Hotel Bali - VchodThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestauraceThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestauraceThe Natia a Seaside Hotel Bali - Dopravní spojení v blízkostiThe Natia a Seaside Hotel Bali - Balkón/terasa


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02