Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The One Hotel Surat

118/68 Tha Thong Road, Centrum města, Suratthani, Thajsko 84000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The One Hotel Surat Suratthani - Koupelna The One Hotel Surat Suratthani - Exteriér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Recepce The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Interiér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Interiér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Interiér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízení The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízení The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkávání The One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkávání The One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkávání The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty
The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty
Oblast: Centrum města Počet pokojů: 109
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 1068 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,0
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (1068)
Seřazeno podle:
Mor N. Jednotlivci Israel, 17. června 2015
I needed a simple hotel next to university in Gran

Location, value for money, service
7,3
Hasanul B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 14. června 2015
real info

far away from attractive places in the city...
5
Pipat M. Obchodní cestující Thailand, 21. května 2015
Good

Bed value clean
7,7
Will come back
Siranan J. Páry Thailand, 19. května 2015
Comfortable

Eat
5
Good
Michael E. Jednotlivci Switzerland, 28. dubna 2015
Price/Value

Great value for price
8
Banlu S. Jednotlivci Thailand, 13. dubna 2015
Room clean

-
7,3
Ingolf R. Páry Norway, 2. dubna 2015
The One Hotel Surat

Location, breakfast , Big room
7,3
Ok, stay with value for the money. Walking distance to night market and shopping mall.
Anchalee K. Obchodní cestující Thailand, 19. března 2015
Not that good!

location, car park
4
The room is run down, hard bed and bad smell from A/C. Water leak from the fridge. Location is ok,not far from a night market. This place is not the first choice if you have your own car, stay somewhere else! But it is ok for people who stop over and need to get public transfer to samui or phangan island etc.
Shawn F. Skupiny Australia, 30. ledna 2015
Nice stay

Pool, Dinner, value
9
It was a nice out of the way hotel. Lucky we had our own transport otherwise it would have been difficult. The hotel was nice and basic. The pool was good. The meals were nice and large. Price of meals was also good. Staff were nice and friendly.
Sajeephan M. Skupiny Thailand, 25. ledna 2015
Tired rooms

car parking
4,7
ants and 2 cockroaches in my room! and the music from Pub behind my room was loundly even though the door and window were closed. This is the 4th time that I stayed at this hotel and found room looks very tired. I may find new hotel in next visit.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The One Hotel Surat Suratthani - Exteriér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - KoupelnaThe One Hotel Surat Suratthani - Exteriér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - RecepceThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Interiér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - Interiér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - Interiér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízeníThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízeníThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkáváníThe One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkáváníThe One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkáváníThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04