nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The One Hotel Surat

118/68 Tha Thong Road, Centrum města, Suratthani, Thajsko 84000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The One Hotel Surat Suratthani - Koupelna The One Hotel Surat Suratthani - Exteriér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Recepce The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Interiér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Interiér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Interiér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízení The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízení The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkávání The One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkávání The One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkávání The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty
The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty
Oblast: Centrum města Počet pokojů: 109
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 1024 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,0
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (1024)
Seřazeno podle:
Chan C. Páry Hong Kong, 27. listopadu 2014
Not comfortable with old facilities

no
4,3
Frankie C. Skupiny Hong Kong, 27. listopadu 2014
A bit old hotel

Good breakfast, old CRT TV, poor wifi
5,3
Dennis O. Jednotlivci United Kingdom, 22. listopadu 2014
A no frills hotel

location, nice large room, good internet
6,3
I just had to stay one night so the room was large adequate and clean. Not something I would have chosen for a longer stay but there is little choice
Niko M. Jednotlivci Russia, 28. září 2014
A bit old hotel in the middle of Suratthani

free wifi, friendly staff
6,7
That time I tried to stay at the bigger room. Well, I can say nothing, the room is quite bigger, but still awful shower and hard mattress like in the smaller room. But, at least the ceiling is clean :)
Markus B. Obchodní cestující Germany, 7. září 2014
nobody speaks english

NOTHING
5,7
AVERAGE
Barbara O. Jednotlivci Australia, 31. srpna 2014
Don't stay here if you want a good nights sleep

The food was awesome. Staff very frieldly and accommodating. Close to bus station.
5,3
In the daytime, it seems this would be a great place to stay, handy to everything, and looks good from the outside, but when I got to my room, it looked as though it had not been cleaned, there was even a pair of flip flops with dirty soles left behind, must have been by a previous guest. The bathroom was FILTHY, I was booked in for 2 nights, but after being kept awake by very loud music from within the hotel, Friday night went until 2am, and then lots of crowd noise for a long time after that. The staff offered to move me, but there would have been nowhere in the hotel where I would not hear the music. I really think this hotel is geared for people hooking up and staying the night than for travellers.
Sangyeol L. Jednotlivci South Korea, 5. srpna 2014
high speed internet. good for stopover

1.spacious room 2.next to good bar (victor cafe) 3.strong internet speed
6,3
Everything is middle range. Price = level
Yew L. Obchodní cestující Singapore, 3. srpna 2014
location and hotel value for money

good food, nice to river side and nice loaction
8
I there for business, but hotel is very central and easy to go anyway
Linh B. Jednotlivci Australia, 22. července 2014
Pleasant cheap hotel

Location. Location. Location
9
Loved it very convenient to get to the main area of Surat would stay again
Don Y. Obchodní cestující United Kingdom, 5. července 2014
good sized room quick check in

quiet location...good pub on dorrstep
7,3
very good stay, nice room, quick check-in

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The One Hotel Surat Suratthani - Exteriér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - KoupelnaThe One Hotel Surat Suratthani - Exteriér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - RecepceThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Interiér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - Interiér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - Interiér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízeníThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízeníThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkáváníThe One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkáváníThe One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkáváníThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B08