nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The One Hotel Surat

118/68 Tha Thong Road, Centrum města, Suratthani, Thajsko 84000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The One Hotel Surat Suratthani - Koupelna The One Hotel Surat Suratthani - Exteriér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Recepce The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Interiér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Interiér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Interiér hotelu The One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízení The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízení The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkávání The One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkávání The One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkávání The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty
The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty The One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty
Oblast: Centrum města Počet pokojů: 109
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 1044 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,0
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (1044)
Seřazeno podle:
Anchalee K. Obchodní cestující Thailand, 19. března 2015
Not that good!

location, car park
4
The room is run down, hard bed and bad smell from A/C. Water leak from the fridge. Location is ok,not far from a night market. This place is not the first choice if you have your own car, stay somewhere else! But it is ok for people who stop over and need to get public transfer to samui or phangan island etc.
Shawn F. Skupiny Australia, 30. ledna 2015
Nice stay

Pool, Dinner, value
9
It was a nice out of the way hotel. Lucky we had our own transport otherwise it would have been difficult. The hotel was nice and basic. The pool was good. The meals were nice and large. Price of meals was also good. Staff were nice and friendly.
Sajeephan M. Skupiny Thailand, 25. ledna 2015
Tired rooms

car parking
4,7
ants and 2 cockroaches in my room! and the music from Pub behind my room was loundly even though the door and window were closed. This is the 4th time that I stayed at this hotel and found room looks very tired. I may find new hotel in next visit.
Ruth H. Páry United Kingdom, 17. ledna 2015
Good value for money

Cleanliness, price
8,3
Fine for a stopover
Nadia A. Jednotlivci United Kingdom, 24. prosince 2014
Very friendly

Breakfast, nice staff, location
9,3
Really nice staff, great breakfast, good location. The only thing was the bathroom wasn't as good as the ones in the lobby and the bull frogs singing me to sleep every night.
Chan C. Páry Hong Kong, 27. listopadu 2014
Not comfortable with old facilities

no
4,3
Frankie C. Skupiny Hong Kong, 27. listopadu 2014
A bit old hotel

Good breakfast, old CRT TV, poor wifi
5,3
Dennis O. Jednotlivci United Kingdom, 22. listopadu 2014
A no frills hotel

location, nice large room, good internet
6,3
I just had to stay one night so the room was large adequate and clean. Not something I would have chosen for a longer stay but there is little choice
Niko M. Jednotlivci Russia, 28. září 2014
A bit old hotel in the middle of Suratthani

free wifi, friendly staff
6,7
That time I tried to stay at the bigger room. Well, I can say nothing, the room is quite bigger, but still awful shower and hard mattress like in the smaller room. But, at least the ceiling is clean :)
Markus B. Obchodní cestující Germany, 7. září 2014
nobody speaks english

NOTHING
5,7
AVERAGE

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The One Hotel Surat Suratthani - Exteriér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - KoupelnaThe One Hotel Surat Suratthani - Exteriér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - RecepceThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Interiér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - Interiér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - Interiér hoteluThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízeníThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreační zařízeníThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkáváníThe One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkáváníThe One Hotel Surat Suratthani - Prostory pro setkáváníThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hostyThe One Hotel Surat Suratthani - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C01