nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Park Calangute Goa

1/227, Gaurawaddo, Calangute, Calangute, Severní Goa, Indie 403516 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hotelu The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hotelu The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén The Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hotelu The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén The Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hotelu The Park Calangute Goa Severní Goa - Lobby The Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/lounge
The Park Calangute Goa Severní Goa - Interiér hotelu The Park Calangute Goa Severní Goa - Vybavení The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén The Park Calangute Goa Severní Goa - Lobby The Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/lounge The Park Calangute Goa Severní Goa - Vchod The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén
Oblast: Calangute Počet pokojů: 30
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 36 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,3
Poloha
8,3
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (36)
Seřazeno podle:
Sailatha V. Páry India, 29. října 2014
Comfortable and nice

the room, the location, the pool
4,7
My husband and I really liked the room, bur overall the hotel needs to be maintained well.
Kevin J. Páry Canada, 5. října 2014
Good Beach location and Great Friendly Staff

on the beach, nice staff, clean room
7,7
Our stay was pleasant notwithstanding the long weekend enjoyed by Indians far and wide. It was certainly party time for them. Staff was great even though the understanding wasn't always. If you want to stay in the North, I can think of few better places.
Bhavna R. Rodiny s malými dětmi India, 6. září 2014
Nice n cozy designer hotel

The pool,the breakfast,the staff
8
Gr8
Hitesh K. Rodiny s malými dětmi India, 27. srpna 2014
amazing

location ,food and staff
10
Amazing experience
Harishanth J. Jednotlivci India, 18. srpna 2014
Great stay option

Food, Rooms and Swimmimg pool
9
Pleasant stay with many amenities
Abdulsamad I. Obchodní cestující India, 5. srpna 2014
good hotel nice service all good good hotel nice

good hotel nice service all good good hotel nice service all good good hotel nice service all good
8
good hotel nice service all good good hotel nice service all good good hotel nice service all good good hotel nice service all good
Pooja R. Páry India, 20. dubna 2014
A Tranquil Abode

location, view and service
9,3
Highly recommended. Looking at the pathway leading to the hotel, I was a little apprehensive , but wen entered the main gate all my worries went away. A nice , cozy property with an easy access to the sea. Its all in white guess hence it gives the tranquil feel. We made sure we spent the evenings at the lounge area on all the three days as it is a must do ! The music n ambiance take you to a different time zone all together. A few hitches was that we ordered for a meal which according the the menu timings said was available but wen we called to order they said they cant prepare. Overall a great experience. definitely are going to visit again.
Varun M. Páry India, 11. dubna 2014
excellent hotel, lovely property by the beach

beach location, funky rooms, young crowd
8,3
excellent hotel, a much better option than taj and the other regular 5 star hotels, its a lovely young feel funky hotel with amazing picture art on every door. excellent stay overall
Mohamad M. Jednotlivci Saudi Arabia, 26. ledna 2014
Nice beach hotel

Friendly staff - great location - beach
8
Jaideep A. Rodiny se staršími dětmi India, 6. ledna 2014
bad

nil
2
not good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Park Calangute Goa Severní GoaThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - BazénThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - BazénThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - LobbyThe Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/loungeThe Park Calangute Goa Severní Goa - Interiér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - VybaveníThe Park Calangute Goa Severní Goa - BazénThe Park Calangute Goa Severní Goa - LobbyThe Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/loungeThe Park Calangute Goa Severní Goa - VchodThe Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén


AS-AGWEB-3B02