Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Park Calangute Goa

1/227, Gaurawaddo, Calangute, Calangute, Severní Goa, Indie 403516 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

The Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hotelu The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Restaurace The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén The Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hotelu The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén The Park Calangute Goa Severní Goa - Lobby The Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/lounge The Park Calangute Goa Severní Goa - Interiér hotelu The Park Calangute Goa Severní Goa - Vybavení The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén The Park Calangute Goa Severní Goa - Lobby
The Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/lounge The Park Calangute Goa Severní Goa - Vchod The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén The Park Calangute Goa Severní Goa - Pláž The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén The Park Calangute Goa Severní Goa - Pláž The Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/lounge The Park Calangute Goa Severní Goa - Pláž The Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hotelu The Park Calangute Goa Severní Goa - Bazén The Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/lounge The Park Calangute Goa Severní Goa - Vyhlídka
Oblast: Calangute Počet pokojů: 30

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 52 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,5
Poloha
8,4
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (52)
Seřazeno podle:
Paramaguru M. Rodiny s malými dětmi India, 13. ledna 2016
Pleasant stay

Location, food & service
9,7
Very pleasant stay
Nahlásit hodnocení
Lyn V. Páry United Kingdom, 26. listopadu 2015
in need of a deep clean and tidy up

our room had a plunge pool
8
A very expensive hotel. I am glad we stayed there but quite sad that lots of small things such as mould all over the lamp shades In the wash area spoiled things. The food at the poolside was excellent. Too many glues everywhere.
Nahlásit hodnocení
Craig M. Jednotlivci United Kingdom, 26. listopadu 2015
staff make the hotel, not the hotel

pool, bar and staff
6
The hotel failed to make arrangements for our pickup at the airport resulting in us getting a local taxis. The hotel decor is mainly white, but is patched in places and is very obvious of such. Such as rust of metal and poor quality repainting where they have tried to maintain the white. We had a suite room. Bed was like a brick. TV was good with wide selection. Some good places to eat nearby and the beach is seconds from the door. The staff are the best selling point. They are numerous and generally very attentive to their work and their concerns about the guests. A Happy bunch in all. Were it not for them we may have moved to another hotel. Def not a 5 star - more like a reasonable 3 star
Nahlásit hodnocení
Amit K. Rodiny s malými dětmi India, 21. října 2015
Location is excellent

Location location location
8
Nice and comfortable stay location is nice staff is helpful all over every thing is nice
Nahlásit hodnocení
Jonathan H. Jednotlivci United Kingdom, 6. září 2015
Wonderful place.

Staff food and amenities
9,7
Excellent cannot rate this enough. Really nice place.
Nahlásit hodnocení
Yogesh P. Rodiny s malými dětmi India, 18. srpna 2015
Pathetic rooms ; very shabby place
4
Property is not worth they charge ; no arrangement of food ; no variety of food ; very shabby rooms ; highly overrated
Nahlásit hodnocení
Amrit J. Páry India, 6. srpna 2015
Mini Moon with My Minion

1) Hospitality 2) Friendliness 3) General Manager
7,7
Memorable
Nahlásit hodnocení
Rajat D. Páry India, 16. července 2015
Beach side location, average food

Beach side location, Nice rooms, Friendly staff, Easily commutable to other places
8
This was my 3rd visit to Goa and we liked the location of this hotel. Its on Calangute beach and since it's in beginning area of calangute and not on main calangute beach, hence it is not over-crowded. You can take a bike or car to go nearby locations like Baga beach and others. All are within a radius of 3 Kms. We didn't liked the food very much. As they claim to be 5 star, our expectations were high. Quality of food was average. It is not a very big hotel. There are other hotels as well in that area, which are rather big than Hotel Park.
Nahlásit hodnocení
Himanshu T. Rodiny s malými dětmi India, 4. července 2015
Great location and amazing service

It is on the beach, food is delicious and staff is very warm and hospitable
10
We had booked the room for 5 nights the rooms were clean and very comfortable. The property is small but great. Everything about this place is amazing. The restaurant facing the beach. The peace bar. The decor is also nice. Try anything on the menu and it wont disappoint u. They have just introduced breakfast cocktails in their buffet breakfast selection. Overall we really enjoyed our stay here.
Nahlásit hodnocení
Ibrahim A. Skupiny Saudi Arabia, 27. května 2015
Pool really small and every thing look old

Beach
4,7
1 in life to see :)
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Park Calangute Goa Severní GoaThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - BazénThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - BazénThe Park Calangute Goa Severní Goa - LobbyThe Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/loungeThe Park Calangute Goa Severní Goa - Interiér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - VybaveníThe Park Calangute Goa Severní Goa - BazénThe Park Calangute Goa Severní Goa - LobbyThe Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/loungeThe Park Calangute Goa Severní Goa - VchodThe Park Calangute Goa Severní Goa - BazénThe Park Calangute Goa Severní Goa - PlážThe Park Calangute Goa Severní Goa - BazénThe Park Calangute Goa Severní Goa - PlážThe Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/loungeThe Park Calangute Goa Severní Goa - PlážThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - BazénThe Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/loungeThe Park Calangute Goa Severní Goa - VyhlídkaThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - VyhlídkaThe Park Calangute Goa Severní Goa - Interiér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - VyhlídkaThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - VchodThe Park Calangute Goa Severní Goa - RestauraceThe Park Calangute Goa Severní Goa - Pub/loungeThe Park Calangute Goa Severní Goa - PlážThe Park Calangute Goa Severní Goa - Interiér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - Exteriér hoteluThe Park Calangute Goa Severní Goa - Rekreační zařízeníThe Park Calangute Goa Severní Goa - PlážThe Park Calangute Goa Severní Goa - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07