Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel (The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel)

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 888 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,1
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (888)
Seřazeno podle:
Alma R. Páry Philippines, 23. května 2016
Park Lane, CWB
5,7
Nice hotel, very convenient location.
Eunkyung C. Páry South Korea, 21. května 2016
2nd time visit
6
Stayed at the Park Lane again. Earlier was a biz trip and I think it was more spacious. This time a bit smaller but with a bathtub. Nice location and nespeesso coffee was good!
Marvyn T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 9. května 2016
best location in hk island
5,3
with 24hr Supermart beside hotel & train station & HK simcard seller
Pearlyn T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 7. května 2016
So disappointing!!!
3,7
I've been staying at Park Lane every so often for 31 years and this is the first time I've ever felt such disappointment with the hotel! First of all the room we got (despite our request upon seeing it) was the really old one which I thought they have completely done away with since I haven't seen one for years. At the minimum I was expecting a room with the glass enclosed bathroom. The reason why we chose this hotel for this trip was that we wanted to be able to minimally supervise our kids who were learning to, among other things, take their own showers. The glass bathroom would allow us to check on them without needing to be present inside with them. But we got the old bath with the disgustingly dirtied and stained and smelly shower curtains which made that impossible. Everyday we would come home to this stinky bathroom which was not cleaned well and which totally made me question why we stayed here at all. I hated it. And it kept me awake the way it does now cause I feel so bad for making my family stay there when we could've done so much better somewhere else. Or at least managed our expectations better. So sad. So disappointed in you Park Lane. After 31 years I didn't expect this ☹️
Theresa C. Obchodní cestující Singapore, 6. května 2016
decent place
4,7
comfortable stay
May T. Obchodní cestující Philippines, 26. dubna 2016
Comfortable stay.
5,3
Feels like home.
John P. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 11. dubna 2016
love this hotel
5,7
excellent buffet and friendly staff
Wo C. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 11. dubna 2016
very good
6,3
Needs to improve the cleaning service.
Chrissie J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 10. dubna 2016
One of best hotel
6
Location is very convenient to stores and restaurants. Good services and amenities for guests.
John P. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 10. dubna 2016
My fave hotel
6
Good location, friendly staff and chic lobby!
1 z 1 hodnocení
The Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong KongThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - RecepceThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - RecepceThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - RecepceThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Taneční sálThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Taneční sálThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Taneční sálThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Taneční sálThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Taneční sálThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Balkón/terasaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Balkón/terasaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Balkón/terasaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Balkón/terasaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - RestauraceThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - RestauraceThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Balkón/terasaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03