nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Lobby The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Lobby The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pub/lounge The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pub/lounge The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Koupelna The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Koupelna The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Koupelna The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Koupelna The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Bufet
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 826
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 708 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,1
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (708)
Seřazeno podle:
Charles L. Páry Philippines, 21. ledna 2015
nice place to stay as always

accessible location, near to mtr, food places
9,3
I always stay here when I am in hong kong. I am satisfied with it.
Katherine V. Páry Philippines, 18. ledna 2015
Location is perfect!

Location, size of room and ease of check in and check out
8
Lai F. Obchodní cestující Hong Kong, 12. ledna 2015
Convenience

Good Good Good
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Lai F. Obchodní cestující Hong Kong, 12. ledna 2015
Shopping center

Good Good Good
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Lai F. Obchodní cestující Hong Kong, 11. ledna 2015
Core of shopping center

Good Better Best
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Lai F. Obchodní cestující Hong Kong, 11. ledna 2015
Second Home

Convenient, Restaurants, Attractions
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Vivien K. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 5. ledna 2015
Waited for the room more than 3 hours

Location and value for money
6,7
I had to wait for more than 2 hours to get my room. I got into the room only at 7 pm. They said the room was not cleaned yet. It was very tiring for my family to wait for many hours in the lobby/coffee shop. Hotel management should manage this better, since check out time is 12 noon.
Johanna M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. ledna 2015
Frequent HK Traveller

Location, Room, Transportation
10
We spent New Year's Eve here and it was great. The food in the ground floor hotel was delicious. The staffs were friendly and accommodating. The area is a 5min walk to Times Square and the train station is near. We will definitely stay here again.
Tipasiri J. Rodiny s malými dětmi Thailand, 1. ledna 2015
good location, nice staff and huge room

staff, room & location
10
We are impressive with this hotel so much, location is good and the staff is very helpful. The room was big & clean.Breakfast was good and there's various kind of food. Only one disappointment was we got 2 rooms in different floor eventhough we booked them in one name & one booking number.
Lai F. Obchodní cestující Hong Kong, 1. ledna 2015
Second Home in HK

Staff, Park View, Good Restaurants
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong KongThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - LobbyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - LobbyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pub/loungeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pub/loungeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - BufetThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - BufetThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - BufetThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RestauraceThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RestauraceThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RestauraceThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Taneční sál


AS-AGWEB-3A02