Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Peninsula Manila

Corner of Ayala and Makati Avenues, Makati, Manila, Filipíny 1226 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

The Peninsula Manila Manila - Restaurace The Peninsula Manila Manila - Exteriér hotelu The Peninsula Manila Manila - Exteriér hotelu The Peninsula Manila Manila - Vchod The Peninsula Manila Manila - Vybavení The Peninsula Manila Manila - Exteriér hotelu The Peninsula Manila Manila - Vchod The Peninsula Manila Manila - Lobby The Peninsula Manila Manila - Lobby The Peninsula Manila Manila - Recepce The Peninsula Manila Manila - Fitness prostory The Peninsula Manila Manila - Pokoj pro hosty The Peninsula Manila Manila - Pokoj pro hosty The Peninsula Manila Manila - Pokoj pro hosty The Peninsula Manila Manila - Pokoj pro hosty The Peninsula Manila Manila - Apartmá
The Peninsula Manila Manila - Apartmá The Peninsula Manila Manila - Executive Lounge The Peninsula Manila Manila - Executive Lounge The Peninsula Manila Manila - Restaurace The Peninsula Manila Manila - Interiér hotelu The Peninsula Manila Manila - Restaurace The Peninsula Manila Manila - Restaurace The Peninsula Manila Manila - Restaurace The Peninsula Manila Manila - Restaurace The Peninsula Manila Manila - Restaurace The Peninsula Manila Manila - Pub/lounge The Peninsula Manila Manila - Pub/lounge
Oblast: Makati Počet pokojů: 493

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 807 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
9,1
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (807)
Seřazeno podle:
Kevin S. Obchodní cestující United Kingdom, 6. února 2016
5 Star

Room,food, ambiance
9,3
Perfect
Nahlásit hodnocení
Michele R. Obchodní cestující Italy, 14. ledna 2016
S.O.S

Beautiful Receptionist, Cleanliness & Location
8,3
"S. O. S." Where are those happy days, they seem so hard to find I tried to reach for a good breakfast, but you have decreased the quality of it Whatever happened to our love? I wish I understood It used to be so nice, it used to be so good... Even the PEN BURGER.. But now is gone.
Nahlásit hodnocení
Brill D. Jednotlivci Philippines, 1. ledna 2016
A Pleasurable Stay

Facilities, food, staff
9,7
Nahlásit hodnocení
Philip H. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. ledna 2016
EXPENSIVE YET NOT ON PAR WITH ITS PRICE

Bath-tub , Bed , Shower
5
Expensive buffet costing 3980++ per person during new years eve.. But the food choices are very few.. Prime rib was rubberish.. Lamb didn't taste that good.. I had better.. No pasta station.. If i would rate it from 1-10 i would rate it 2.. The food is just not worth the price.
Nahlásit hodnocení
Beverly S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. ledna 2016
Awesome

We enjoyed our stay
8,3
Nahlásit hodnocení
Chiaki F. Páry Japan, 26. prosince 2015
Wonderful stay at Peninsula Manila

Classic Hotel Facility, Service, Live concert
10
We statyed Peninsula Manila for almost 1 day for transit. We tried Lunch at restaurant Spice, Spa, In room dining and breakfast which were all great. The food quality was much better than the one we had in Shanglia Boracay which was also good though. Spa was so relaxing and massage quaity was excellent. Recommend to stay in Peninsula strongly.
Nahlásit hodnocení
Gabriel L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. prosince 2015
Manila peninsula over all

Friendly staff, location, clenaliness
8
It was good but restaurants closed at 2-230. It was Christmas Day. Late lunch is such a pain in the ass! No place to eat. The AC in our room was hot even if the thermostat wa full on cold and fan at the highest. Had a very uncomfortable sleep because of the room temperature.
Nahlásit hodnocení
Karl A. Rodiny s malými dětmi United States of America, 26. prosince 2015
Review of Manila Penninsula

staff, location, pool
8,7
About what I would expect for a 5-star hotel. The breakfast buffet was not as good as I thought it might be considering the price, but everything else about it was comparable to other hotels of similar cost that I have stayed at.
Nahlásit hodnocení
George L. Rodiny s malými dětmi United States of America, 25. prosince 2015
Merry Xmas

Service
8,3
Nahlásit hodnocení
Kathryn L. Páry Philippines, 21. prosince 2015
Awesome experience

Extremely friendly staff, hotel cleanliness, food
9,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Peninsula Manila ManilaThe Peninsula Manila Manila - RestauraceThe Peninsula Manila Manila - Exteriér hoteluThe Peninsula Manila Manila - Exteriér hoteluThe Peninsula Manila Manila - VchodThe Peninsula Manila Manila - VybaveníThe Peninsula Manila Manila - Exteriér hoteluThe Peninsula Manila Manila - VchodThe Peninsula Manila Manila - LobbyThe Peninsula Manila Manila - LobbyThe Peninsula Manila Manila - RecepceThe Peninsula Manila Manila - Fitness prostoryThe Peninsula Manila Manila - Pokoj pro hostyThe Peninsula Manila Manila - Pokoj pro hostyThe Peninsula Manila Manila - Pokoj pro hostyThe Peninsula Manila Manila - Pokoj pro hostyThe Peninsula Manila Manila - ApartmáThe Peninsula Manila Manila - ApartmáThe Peninsula Manila Manila - Executive LoungeThe Peninsula Manila Manila - Executive LoungeThe Peninsula Manila Manila - RestauraceThe Peninsula Manila Manila - Interiér hoteluThe Peninsula Manila Manila - RestauraceThe Peninsula Manila Manila - RestauraceThe Peninsula Manila Manila - RestauraceThe Peninsula Manila Manila - RestauraceThe Peninsula Manila Manila - RestauraceThe Peninsula Manila Manila - Pub/loungeThe Peninsula Manila Manila - Pub/loungeThe Peninsula Manila Manila - Pub/loungeThe Peninsula Manila Manila - Pub/loungeThe Peninsula Manila Manila - Pub/loungeThe Peninsula Manila Manila - BazénThe Peninsula Manila Manila - BazénThe Peninsula Manila Manila - KoupelnaThe Peninsula Manila Manila - Interiér hoteluThe Peninsula Manila Manila - Pub/loungeThe Peninsula Manila Manila - LázněThe Peninsula Manila Manila - Prostory pro setkáváníThe Peninsula Manila Manila - Prostory pro setkáváníThe Peninsula Manila Manila - Taneční sálThe Peninsula Manila Manila - Prostory pro setkáváníThe Peninsula Manila Manila - Prostory pro setkáváníThe Peninsula Manila Manila - Prostory pro setkáváníThe Peninsula Manila Manila - Executive LoungeThe Peninsula Manila Manila - Prostory pro setkáváníThe Peninsula Manila Manila - Prostory pro setkáváníThe Peninsula Manila Manila - Taneční sálThe Peninsula Manila Manila - Executive LoungeThe Peninsula Manila Manila - Taneční sálThe Peninsula Manila Manila - Taneční sálThe Peninsula Manila Manila - Taneční sálThe Peninsula Manila Manila - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02