nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Royal Mandaya Hotel

J. Palma Gil Street, Davao Centrum města, Davao, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Royal Mandaya Hotel Davao - Bufet The Royal Mandaya Hotel Davao - Executive Lounge The Royal Mandaya Hotel Davao - Pub/lounge The Royal Mandaya Hotel Davao - Restaurace The Royal Mandaya Hotel Davao - Exteriér hotelu The Royal Mandaya Hotel Davao - Interiér hotelu The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartmá The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartmá The Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hosty The Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hosty The Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hosty The Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hosty The Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hosty The Royal Mandaya Hotel Davao - Taneční sál The Royal Mandaya Hotel Davao - Taneční sál The Royal Mandaya Hotel Davao - Prostory pro setkávání
The Royal Mandaya Hotel Davao - Prostory pro setkávání The Royal Mandaya Hotel Davao - Okolí The Royal Mandaya Hotel Davao - Okolí The Royal Mandaya Hotel Davao - Okolí The Royal Mandaya Hotel Davao - Okolí
Oblast: Davao Centrum města Počet pokojů: 183
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 225 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,0
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (225)
Seřazeno podle:
Maricel V. Obchodní cestující Philippines, 10. července 2014
Great Stay at Hotel Mandaya

Comfortable Rooms, Staffs Performance and affordable because of discounts
9,7
Me and my colleague from Malaysia were satisfied during our stay at Hotel Mandaya. We will surely book again on our trip back to Davao.
Sabrina G. Páry Philippines, 29. června 2014
Comfortable hotel, proactive staff

Decent and comfortable hotel, proactive staff helped us with all our needs, secure
8,7
Wilcy T. Skupiny United Kingdom, 29. června 2014
Will be back and stay in Mandaya again.

Staff..cleanliness, services
9,3
Superb
Johanna B. Skupiny Australia, 21. června 2014
Comfortable but hotel needs an upgrade!

Friendly Staff!
6,7
We had a comfortable stay but would be nice if the hotel do an upgrade. Staff were friendly.
Ronaldo C. Skupiny Philippines, 15. června 2014
A relaxing and comfortable stay

It is a quiet elegant hotel and spacious clean room. The food was great and accessible by public transport.
7,7
The staff is orderly and accomodating. Organized hotel with good breakfast. The hotel has elegant decor and good bed to sleep.
Huang S. Obchodní cestující Taiwan, 25. května 2014
clean, centrally located and worth your money

accessible to transport, downtown and clean
8
hotel is centrally located and close to shopping centers, restaurants and nightlife of davao.
Domingo C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 21. května 2014
We had a great stay and the location is perfect!

Big
8,3
Maria P. Páry Philippines, 9. května 2014
SO SO

friendly staff, nice rooms,
6,3
hmm it could have been better. It takes them forever to tend to a simple request. The towels threw me off as they were more of grayish white rather than clean white. The staff was friendly and courteous.
Glenn U. Páry United States of America, 4. května 2014
Less than expected.

Clean room, rain shower, buffet meals.
7,7
The rooms anemeties were less than satisfaction.
Glenn U. Páry United States of America, 2. května 2014
You get what you pay for

Clean rooms, rain shower and swimming pool
8
No Iron and ironing board. No room safe. Room was clean. Towels were not properly stocked in the room. Nice to have breakfast included in the package.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Royal Mandaya Hotel DavaoThe Royal Mandaya Hotel Davao - BufetThe Royal Mandaya Hotel Davao - Executive LoungeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Pub/loungeThe Royal Mandaya Hotel Davao - RestauraceThe Royal Mandaya Hotel Davao - Exteriér hoteluThe Royal Mandaya Hotel Davao - Interiér hoteluThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartmáThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartmáThe Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hostyThe Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hostyThe Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hostyThe Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hostyThe Royal Mandaya Hotel Davao - Pokoj pro hostyThe Royal Mandaya Hotel Davao - Taneční sálThe Royal Mandaya Hotel Davao - Taneční sálThe Royal Mandaya Hotel Davao - Prostory pro setkáváníThe Royal Mandaya Hotel Davao - Prostory pro setkáváníThe Royal Mandaya Hotel Davao - OkolíThe Royal Mandaya Hotel Davao - OkolíThe Royal Mandaya Hotel Davao - OkolíThe Royal Mandaya Hotel Davao - Okolí


AS-AGWEB-3B04