nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Royal Pacific Hotel and Towers

No.33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Lobby The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Recepce The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Recepce The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Executive Lounge The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Executive Lounge The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Kasíno The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Kasíno The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Restaurace The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Restaurace The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Restaurace The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkávání The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkávání The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sál The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sál
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 673
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 6251 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,8
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (6251)
Seřazeno podle:
Jiri S. Obchodní cestující Czech Republic, 29. července 2012
Ideální umístění ve všech směrech.

Krásné velké a velmi vkusně vybavené pokoje, milý a výkonný personál v recepci.
9,7
Byl jsem velice mile překvapen úrovní hotelu, a to zejména s ohledem na hodnocení, která jsem si přečetl při výběru hotelu a která ve většině případů poukazovala na to, hotelové pokoje a koupelny jsou malé. Je to relativní pojeme, ale já jsem získal naopak dojem, že pokoje jsou co do velikosti více než dostatečné, což platí také pro koupelnu. Hotel mohu doporučit i těm náročným cestovatelům, vysoké hodnocení si zaslouží také hotelová restaurace a úroveň snídaně.
Sightseeing/Attractions Tip: Světelná synfonie v přístavu Victoria Harbour a pohled na město z "Peaku" představují nezapomenutelné zážitky. Pokud jde o "shopping", musí uspokojit i ty nejnáročnější, nikde na světě jsem neviděl takovou koncentraci obchodů těch nejpřednějších světových značek.
Soon F. Skupiny Singapore, 18. listopadu 2014
why stay at Royal Pacific?

Excellent location,friendly and helpful staff,and value for money
9
Great.Will definitely stay there on my next trip to Hong Kong.
David W. Obchodní cestující United States of America, 17. listopadu 2014
Look Around before you stay

there was hot water
4,7
I checked out early
Chan S. Páry Hong Kong, 16. listopadu 2014
Very good service

Service food Environment
9
Arna C. Obchodní cestující New Zealand, 14. listopadu 2014
Business Paradise

The staff go the extra mile, English is very good, and you have everything you require, if not they will get it for you.
10
Very good stay after a long working day, you can order room service or go to the club floor for a drink and snack. Very professional staff and helpful.
Diana N. Páry United States of America, 10. listopadu 2014
Incredible hotel staff

Exceptional and personable hotel staff, comfortable rooms with quality amenities, excellent location to the China ferries
10
I felt pampered by the hotel staff...Zoe in particular provided us with exceptional customer service with her kind, thoughtful and personable service!
Vanessa J. Skupiny Philippines, 9. listopadu 2014
Loyal to Royal

1. Their air freshener smells really good. 2. Their location is so convenient--it's on Canton Road and the ferry to Macau is downstairs. 3. The Tower Wingrooms are very spacious
9,7
We loved our stay at the hotel! We always stay here when we go to Hong Kong.
Yong S. Jednotlivci Singapore, 8. listopadu 2014
Second stay for the year

Location, sea view and near mtr
7,3
This is my second time staying at this hotel. The location of the hotel is good and was given the highest floor of the hotel wing at 22nd storey. Room is generally ok just the bath room seems to be abit old.
Delong S. Páry Singapore, 7. listopadu 2014
A great location and price

Price, location, comfort
8
This is my third time staying here, and I am impressed that the service this time is much better than before. Staff improvement, they actually learn to smile which make staying there more pleasant. Great location for the price.
Kristy A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 7. listopadu 2014
Value for money

Location, accesibility and staff
8,7
Awesome!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - LobbyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Executive LoungeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Executive LoungeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KasínoThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KasínoThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sálThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sál

Hodnocení zákazníků - The Royal Pacific Hotel and Towers, Hong Kong

AS-AGWEB-3C02