Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Royal Pacific Hotel and Towers

China Hong Kong City, 33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 6953 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,8
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (6953)
Seřazeno podle:
Jiri S. Obchodní cestující Czech Republic, 29. července 2012
Ideální umístění ve všech směrech.

Krásné velké a velmi vkusně vybavené pokoje, milý a výkonný personál v recepci.
9,7
Byl jsem velice mile překvapen úrovní hotelu, a to zejména s ohledem na hodnocení, která jsem si přečetl při výběru hotelu a která ve většině případů poukazovala na to, hotelové pokoje a koupelny jsou malé. Je to relativní pojeme, ale já jsem získal naopak dojem, že pokoje jsou co do velikosti více než dostatečné, což platí také pro koupelnu. Hotel mohu doporučit i těm náročným cestovatelům, vysoké hodnocení si zaslouží také hotelová restaurace a úroveň snídaně.
Sightseeing/Attractions Tip: Světelná synfonie v přístavu Victoria Harbour a pohled na město z "Peaku" představují nezapomenutelné zážitky. Pokud jde o "shopping", musí uspokojit i ty nejnáročnější, nikde na světě jsem neviděl takovou koncentraci obchodů těch nejpřednějších světových značek.
Nahlásit hodnocení
Ryan C. Skupiny Philippines, 8. února 2016
Good Location

1.Accessible to all means of transportation, sp to the Macau Ferry. 2 Staffs are friendly 3. Can't think of the 3rd one :(
6,3
The are few things that I like with this Hotel. Its location is worth mentioning. Staffs are friendly and oftentimes offers a big smiles to their guests. Our room is clean but too small for two guests. There is no bidet. No fridge as weel for our foods. The pillows are not that comfortable, i even had a stiff neck on my first night.
Nahlásit hodnocení
Kim J. Páry United States of America, 2. února 2016
Another Great Stay

Great location, attached to a major shopping mall, free bus to airport express train
9,3
I have stayed there many times. Always consistently good. Very comfortable beds, great showers, very fast WiFi.
Nahlásit hodnocení
Bea K. Páry Philippines, 29. ledna 2016
i keep coming back!

cleanliness, professional staff, value for money
9,7
superb as always!!!
Nahlásit hodnocení
Oranee R. Obchodní cestující Thailand, 20. ledna 2016
great

great comfortable convenient
7,3
Nahlásit hodnocení
Alexander A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. ledna 2016
nice rooms

location, room size,
8,3
Nahlásit hodnocení
Ann L. Páry Malaysia, 18. ledna 2016
Good food &good location

Good shopping good food easy to go macaw
9,7
Very good
Nahlásit hodnocení
Taksin W. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 17. ledna 2016
Good Location

Location, Room Condition, Staff
8
Nahlásit hodnocení
Pojana C. Páry Thailand, 17. ledna 2016
good location

location food sevice
10
good
Nahlásit hodnocení
Claudia H. Obchodní cestující Germany, 16. ledna 2016
Great location

great location, nice rooms, besides china honkong ferry terminal
8,3
I stayed in this hotel a couple of times before and the main reason is the location, which is great for shopping and exploring hong kong. Its a 10 minutes walk to Austin MTR and to Tshim Sha Tsui MTR. The rooms are comfortable and have everything you need. The staff is friendly and helpful.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - LobbyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Executive LoungeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Fitness prostoryThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Fitness prostoryThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sálThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sál


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07