Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Royal Pacific Hotel and Towers

China Hong Kong City, 33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 7085 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,8
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (7085)
Seřazeno podle:
Jiri S. Obchodní cestující Czech Republic, 29. července 2012
Ideální umístění ve všech směrech.

Krásné velké a velmi vkusně vybavené pokoje, milý a výkonný personál v recepci.
9,7
Byl jsem velice mile překvapen úrovní hotelu, a to zejména s ohledem na hodnocení, která jsem si přečetl při výběru hotelu a která ve většině případů poukazovala na to, hotelové pokoje a koupelny jsou malé. Je to relativní pojeme, ale já jsem získal naopak dojem, že pokoje jsou co do velikosti více než dostatečné, což platí také pro koupelnu. Hotel mohu doporučit i těm náročným cestovatelům, vysoké hodnocení si zaslouží také hotelová restaurace a úroveň snídaně.
Sightseeing/Attractions Tip: Světelná synfonie v přístavu Victoria Harbour a pohled na město z "Peaku" představují nezapomenutelné zážitky. Pokud jde o "shopping", musí uspokojit i ty nejnáročnější, nikde na světě jsem neviděl takovou koncentraci obchodů těch nejpřednějších světových značek.
Nahlásit hodnocení
Hsiao M. Jednotlivci United States of America, 23. května 2016
Pricing
5,7
Your price is better than booking.com
Nahlásit hodnocení
Jayson J. Páry Philippines, 23. května 2016
Friendly staff, great location.
6,7
Best hotel in the TST district that's why we keep coming back every time we visit Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
Diana S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 23. května 2016
Love this hotel
6,3
Nice location, the staff also helpful... They give me upgrades when they know i need the extra cot for baby in the room as their regular room is quite small.
Nahlásit hodnocení
Lay K. Skupiny Indonesia, 22. května 2016
good and clean
5
good and clean
Nahlásit hodnocení
My L. Rodiny s malými dětmi Australia, 22. května 2016
Satisfactory
4,7
The doormen are really nice.. Helped us with our luggage from the hotel down to the ferry terminal. We hd prebooked a king bed premier plus with view of a garden/park but got 2 singles and view of buildings. Not what we expected for our anniversary but that was ok. Rooms are so small and outdated.. May need a upgrade. Location wise was great though
Nahlásit hodnocení
Lee S. Obchodní cestující Hong Kong, 19. května 2016
Nice
5,3
Location
Nahlásit hodnocení
Surapol T. Obchodní cestující Thailand, 18. května 2016
Good
6,7
Good
Nahlásit hodnocení
Richard B. Obchodní cestující United Kingdom, 17. května 2016
Short Buisness trip
5,3
The trip went well,the staff where very helpful,however the attention to detail on the cleanliness was a bit below par at times ,they also had renovation going on first thing which was extremely annoying
Nahlásit hodnocení
Fanny L. Páry Philippines, 15. května 2016
Great location
5,7
Very accessible if going to Macau
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - LobbyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - LobbyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KoupelnaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Executive LoungeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Fitness prostoryThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Fitness prostoryThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sálThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sál


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01