Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Royal Pacific Hotel and Towers

China Hong Kong City, 33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 7052 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,8
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (7052)
Seřazeno podle:
Jiri S. Obchodní cestující Czech Republic, 29. července 2012
Ideální umístění ve všech směrech.

Krásné velké a velmi vkusně vybavené pokoje, milý a výkonný personál v recepci.
9,7
Byl jsem velice mile překvapen úrovní hotelu, a to zejména s ohledem na hodnocení, která jsem si přečetl při výběru hotelu a která ve většině případů poukazovala na to, hotelové pokoje a koupelny jsou malé. Je to relativní pojeme, ale já jsem získal naopak dojem, že pokoje jsou co do velikosti více než dostatečné, což platí také pro koupelnu. Hotel mohu doporučit i těm náročným cestovatelům, vysoké hodnocení si zaslouží také hotelová restaurace a úroveň snídaně.
Sightseeing/Attractions Tip: Světelná synfonie v přístavu Victoria Harbour a pohled na město z "Peaku" představují nezapomenutelné zážitky. Pokud jde o "shopping", musí uspokojit i ty nejnáročnější, nikde na světě jsem neviděl takovou koncentraci obchodů těch nejpřednějších světových značek.
Nahlásit hodnocení
Ali M. Obchodní cestující Indonesia, 28. dubna 2016
Location
6,7
Location and shoping near by and mrt train very convinnent
Nahlásit hodnocení
Suthep J. Obchodní cestující Thailand, 28. dubna 2016
Good Location ,Clean room, Best service staff
6,7
Location around shopping area, clean room & best of all free use of smartphone easy for wifi access
Nahlásit hodnocení
Akihiko K. Obchodní cestující Japan, 19. dubna 2016
Location for Ferry
5
Very convenience for Ferry
Nahlásit hodnocení
Noel C. Jednotlivci Hong Kong, 17. dubna 2016
Location
4,3
Good location
Nahlásit hodnocení
Yuen Y. Páry Hong Kong, 16. dubna 2016
Nicen comfort
6,7
Nice
Nahlásit hodnocení
Bee C. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 16. dubna 2016
Disappointed
3,7
Did not replace the shower gel on the first day after the previous guest use it.. only provide one set each day.. so not enough for both couple to use ...
Nahlásit hodnocení
Teoh S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. dubna 2016
No
6,7
No
Nahlásit hodnocení
Thomas C. Páry United States of America, 12. dubna 2016
Great Vacation
6,7
In HK for a week, had not stayed in Royal Pacific in 5 years....It is better than ever. The rooms are spotless, the location is great and the staff is beyond friendly and helpful, a real pleasure to do business with happy, professional people!
Nahlásit hodnocení
Phuong D. Skupiny Vietnam, 11. dubna 2016
Not worth your money!
3,7
I have stayed here couple of times before and I really liked the location and the hotel itself. However, this time was such a dissapoinment! The facilities went down so bad compare to last year! Of course the lobby still looked fantastic but the room was way to different! The bathroom was old, I could see mold on the wall. The towel looked dirty! The funny thing was with a four star hotel, they only provided two pillows and one complimentary water. I paid a room for two persons but I got only 1 small bottle of water. I have asked the reception if the house keeping might forget to put it but somehow it was the hotel policy. The receptionist told me if I wanted more, I could call down and ask. Honestly, I would rather buy water from the supermarket than call down everyday for a bottle of water! I think Royal Pacific Hotel & Towers should be rated 3* max! If I knew this I would prefer to pay a lil more to stay at other hotels! I think the hotel should invest money to renovate the hotel again in order to keep loyal customers. Besides, the management should train the staff well so the staff will inform their manager if there is anything needed to fix! As a traveller, all I want is a clean and cozy room that makes me feel comfortable! Rigjt now I do not recommend any one to stay here!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - LobbyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - LobbyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KoupelnaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Executive LoungeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Fitness prostoryThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Fitness prostoryThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestauraceThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sálThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Taneční sál


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02