Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Royal Paradise Hotel & Spa

135/23 Rat-U-Thit Road, Patong, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Exteriér hotelu The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Exteriér hotelu The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Recepce The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Lobby The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Lobby The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Lobby The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Lobby The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty
The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace
Oblast: Patong Počet pokojů: 350

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3724 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,4
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (3724)
Seřazeno podle:
Filip K. Jednotlivci Czech Republic, 8. března 2012
Krásný hotel, skvělé umístění, služby nanic

umístění mezi dvěma zálivy, v centru dění, krásné provedení hotelu (zahrada, pokoje, výhledy, bazén)
7,3
Co se dá hotelu vyčíst je úroveň služeb. Personál byl po celou dobu poměrně neochotný, při každém kontaktu jsem měl pocit, že je obtěžuji, plus služby nestály zanic - ctyřhvězdičkový hotel nevede prádelnu, prý mám jít žebrat někam do města, čtyřhvězdičkový hotel má zpoplatněnou wifi (asi 100 Kč za hodinu) s tím, že když jsem si koupil dvouhodinový kupón, wifi přestala po třech minutách fungovat...
Evelyn S. Jednotlivci Australia, 3. července 2015
No free wifi

Pool pool and pool
4,7
Really not happy with the service I received on check out. My bag weighed 40kg and no one was around to help me carry on check out. When we rang to ask for help the man at reception said 'no!' Rudely and hung up. Because we had to take things ourselves it took us 15 minutes to get downstairs. The royal wing had a ramp that was so steep that when I tried to get my bag down it, I almost injured myself. Was very difficult and dangerous. Because it took so long to get downstairs with no help we had to leave in a hurry to catch our flight. But the man at reception stopped our cab from leaving to check that the room was ok despite us saying we were in a rush and that he had my credit card details if anything was missing. It then took another 10-15 mins for housekeeping to check the room before we were allowed to leave (nothing was missing like we said). We only just made our flight. Furthermore, wifi was only free in the lobby and if you paid for wifi it only worked in the room. It cut out and was only accessible on one device at a time and you had to sign in many times a day which was an issue for me as I needed to use two devices and needed reliable internet for business. You couldn't even use it at the pool! Cut out as soon as you stood out the door! The pool is wonderful and the room comfortable but if you require anything other than that don't stay here. Would not stay here again as the service and wifi I received in backpacker hostels was better.
Bradley A. Páry South Africa, 2. července 2015
Excellent

The pool bar, royal wing rooms, staff
8,3
Very great hotel. Excellent staff, and position. Breakfast was a bit dull.
David H. Jednotlivci Australia, 24. června 2015
Paradise Anytime

Excellent Staff / Quality Room / Central Location.
10
I rate this hotel 10 out of 10 as 4 star rating is spot on . The staff could not be more friendly and helpful and allways with a smile . Happy and friendly cleaners . A very clean hotel - I think all hotels in Thailand have expensive wifi .
Larry S. Jednotlivci United States of America, 23. června 2015
Staff, Room comfort and price

Staff, room comfort/cleanliness and value for the money
9
Very nice. Extremely courteous, friendly staff. Great breakfast buffet.
Alan P. Páry United Kingdom, 17. června 2015
lovely stay in paradise hotel

staff, location, quality,style.
10
i stayed for 4 days
Herry P. Skupiny Indonesia, 13. června 2015
Good Cheap and Clean

Excelent
8
Yousuf F. Páry Bangladesh, 11. června 2015
very very good

staff performance. room condition. breakfast
9,7
Dinner in the Restaurant was not good
Zailani M. Páry Singapore, 6. června 2015
nice

relax,near amenities and various style of cuisine breakfast buffet
8
thumb's up
Malik A. Rodiny s malými dětmi Pakistan, 6. června 2015
Perfect hotel in a reasonable price

Breakfast pool room
9
It was great and we extended for 8days.everything is great about this hotel.they gave us early check in without any hassle.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Royal Paradise Hotel & Spa PhuketThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Exteriér hoteluThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Exteriér hoteluThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RecepceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LobbyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LobbyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LobbyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LobbyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Fitness prostoryThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Fitness prostoryThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Fitness prostoryThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Prostory pro setkáváníThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Taneční sálThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Taneční sálThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Prostory pro setkáváníThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Taneční sál


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6B04