nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Royal Paradise Hotel & Spa

135/23 Rat-U-Thit Road, Patong, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Lobby The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Lobby The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Lobby The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Lobby The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hosty The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Exteriér hotelu The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Exteriér hotelu
The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Bazén The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace The Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Restaurace
Oblast: Patong Počet pokojů: 350

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3586 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,4
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (3586)
Seřazeno podle:
Filip K. Jednotlivci Czech Republic, 8. března 2012
Krásný hotel, skvělé umístění, služby nanic

umístění mezi dvěma zálivy, v centru dění, krásné provedení hotelu (zahrada, pokoje, výhledy, bazén)
7,3
Co se dá hotelu vyčíst je úroveň služeb. Personál byl po celou dobu poměrně neochotný, při každém kontaktu jsem měl pocit, že je obtěžuji, plus služby nestály zanic - ctyřhvězdičkový hotel nevede prádelnu, prý mám jít žebrat někam do města, čtyřhvězdičkový hotel má zpoplatněnou wifi (asi 100 Kč za hodinu) s tím, že když jsem si koupil dvouhodinový kupón, wifi přestala po třech minutách fungovat...
Ang K. Rodiny s malými dětmi Singapore, 18. prosince 2014
Close proximity to shopping, food and beach

spacious, accessibility and breakfast
8,3
Enjoyable stay. Good buffet breakfast. The swim pool is big. Not very crowded during my stay and hence lift to my rooms on 17th level is no problem.
Danica C. Páry Australia, 13. prosince 2014
Great location

Location, breakfast, pool
8,3
Great location, it's in the centre of just about anything. Only a few minutes walk to bangla rd and about 8min walk to The beach. Great pool and good buffet breakfast. Gets a bit noisy at night though if you are staying in the lower floors in the Royal wing area.
Johnny L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 13. prosince 2014
Unexpected

No
5,7
Not happy with the treatment.
Soon F. Páry Malaysia, 13. prosince 2014
A nice place that make me want to come back again

front desk tour company, taxi allocation and all the people
9,3
just happy
Beata D. Páry Poland, 12. prosince 2014
Nice stay

Nice swimming pool. Stuff very polite. Nice breakfasts choice
10
We love hotel, plenty of restaurants and shopping nearby. The only think missing was iron in the room, but I'm sure I will get one if I will ask for.
Brian N. Jednotlivci United States of America, 5. prosince 2014
Great location with a nice view

Location view
8,7
It's noisy at night but that whT you get for such a great location. I also was not happy with the night staff. I cut my finger very badly and was bleeding pretty badly and they really could not care less.
Rodger H. Páry United States of America, 2. prosince 2014
needs repair

view, gay district, nice pool area
3,7
Muhammad U. Páry Pakistan, 23. listopadu 2014
staff were bad. location awesome

gay area. paradise district. bangla road
7,3
nice overall stay. it was deuxe pool access room
Fawaz A. Jednotlivci Kuwait, 23. listopadu 2014
good hotel, Except the Reception Staff

big rooms, new Reception,
7,3
It was my 4th time stay there ,, i like this hotel but the Reception Staff is very bad when you check out every time !! i don't know why ! Be Careful : The hotel in Gay Area

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Royal Paradise Hotel & Spa PhuketThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LobbyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LobbyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LobbyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LobbyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Pokoj pro hostyThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Exteriér hoteluThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Exteriér hoteluThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - BazénThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - RestauraceThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - LázněThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Fitness prostoryThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Fitness prostoryThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Fitness prostoryThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Prostory pro setkáváníThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Taneční sálThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Taneční sálThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Prostory pro setkáváníThe Royal Paradise Hotel & Spa Phuket - Taneční sál


AS-AGWEB-3A07