Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malajsie 50450 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hotelu The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hotelu The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive Lounge
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sál The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sál The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lázně The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lázně The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace
Oblast: KLCC Počet pokojů: 402
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 5527 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,8
Poloha
8,7
Personál
8,9
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (5527)
Seřazeno podle:
Martina S. Páry Czech Republic, 30. září 2012
Krásný hotel v klidné čtvrti

Klid, velikost, čistota
9,7
Naprosté ticho, klid, taxislužba kdykoliv k dispozici u hotelu. Hotel se nachází poblíž OC Pavilion. Snídaně perfektní, velký výběr všeho možného, pokoje luxusní, čisté a uklizené. Mohu jen doporučit!
Jan K. Páry Czech Republic, 14. května 2010
Moderni hotel pobliz centra, ale v klidnejsi casti

Moderni zarizeni, hezky bazen, bohata snidane, mily personal
9,7
Moderni nedavno otevreny hotel nachazejici se v klidnejsi casti mesta, nicmene nedaleko centra, krasne zarizeni, velmi ruznoroda snidane, hezky bazen, trosku dal od verejne dopravy.
Sightseeing/Attractions Tip: Petronas Towers lze videt z balkonu, stoji za navstevu, lze dojit pesky (15 minut)
Martin K. Páry Slovakia, 8. dubna 2010
Super Lokacia

Hotel mozem doporucit hocikomu,kto ma rad nocne prechadzky mestom,kto chce byt v centre diania,kto rad nakupuje.Hotel bol skvelo vybaveny,cisty,pohodlny,ranajky boli skoro ako obed,vsetko bolo v navyssej kvalite.
10
Ak by som mohla dam 10 bodov z 10.
Shopping Tip: Do pavilionu,kde sa mozte skvelo najest a minut tolko penazi,kolko Vam kreditka da.
William H. Jednotlivci United Kingdom, 23. května 2015
A Very Disappointing Stay

The staff friendliness, location, breakfast
6,3
My visit was very disappointing. It all started when I checked in - I was given and "upgrade" from my twin superior room to a king size bed. The room turned out to be just bigger than the king size bed. Clearly a room reserved for solo travellers. No way could a couple stay in the room. After 2 days I asked to change to a superior twin room - the standad of room I had paid for. I was given a room on the 4th floor just above the covered courtyard area and above a fashion function that lasted 4 days. Loud music all afternoon and early evening. I asked to be changed again. I got a room on the 10th floor. Just high enough to hear the building work going on 24/7 beside the hotel By that time I was so fed up, I put up with the noise for the remaining 3 days. I would rate this hotel 4 stars rather than 5 but it doesn't matter to me because I won't be back. There must be better hotels in KL so my advice would be to have a good look around.
Filivi A. Páry Indonesia, 26. dubna 2015
Memorable stay

Walking distance to Pavillion, large room, can see twin tower from swimming pool
8,7
It was a memorable stay aa we received free upgrade from superior to executive room. They also decorate our room with anniversary theme: roses at bath tub, chocolate at the living room and fruits platter at the dining room. Room are comfortable and large. The Telaga Bunga spa is highly recommended as well.
Jennifer P. Páry Australia, 13. dubna 2015
LOVELY AMBIENCE IN A CONVENIENT LOCATION

Breakfast buffet; central location; friendly staff
9
My husband and I spent two very comfortable nights in this charming hotel, on our way from Australia to China. Our room was clean and comfortable, the breakfast buffet was wonderful and best of all, all members of staff were welcoming, friendly and helpful. It was a most pleasant visit, which we would be happy to repeat sometime in the future.
Calvin K. Jednotlivci Canada, 11. dubna 2015
It is getting old but worth the 5 stars

Big
8
The hotel is getting old but mostly good.
Rebecca W. Páry Philippines, 10. dubna 2015
Experiencing Royale Chulan

Ambiance comfort cleanliness
8,7
Good
Tsang P. Rodiny se staršími dětmi China, 6. dubna 2015
Spacious room. Resort feel though in town centet

Big room. With trees surrounded
9,3
Good and happy stay for me and my 14 years old daughter. Some room amenities were missing but it's just minnor. I was in the 2/fl., same level with the outdoor pool, I think that was why I found a few very tiny flies or ants in my room. Upper floors may not have this problem.
Latipah A. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 4. dubna 2015
nil

clean,food is good
7,7
Ok but I still prefer the ascott apt. Convenience to go anywhere. ..

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sálThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sálThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LázněThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LázněThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VyhlídkaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A04