Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malajsie 50450

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 5833 hodnocení

3 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,8
Poloha
8,7
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (5833)
Seřazeno podle:
Martina S. Páry Czech Republic, 30. září 2012
Krásný hotel v klidné čtvrti

Klid, velikost, čistota
9,7
Naprosté ticho, klid, taxislužba kdykoliv k dispozici u hotelu. Hotel se nachází poblíž OC Pavilion. Snídaně perfektní, velký výběr všeho možného, pokoje luxusní, čisté a uklizené. Mohu jen doporučit!
Jan K. Páry Czech Republic, 14. května 2010
Moderni hotel pobliz centra, ale v klidnejsi casti

Moderni zarizeni, hezky bazen, bohata snidane, mily personal
9,7
Moderni nedavno otevreny hotel nachazejici se v klidnejsi casti mesta, nicmene nedaleko centra, krasne zarizeni, velmi ruznoroda snidane, hezky bazen, trosku dal od verejne dopravy.
Sightseeing/Attractions Tip: Petronas Towers lze videt z balkonu, stoji za navstevu, lze dojit pesky (15 minut)
Martin K. Páry Slovakia, 8. dubna 2010
Super Lokacia

Hotel mozem doporucit hocikomu,kto ma rad nocne prechadzky mestom,kto chce byt v centre diania,kto rad nakupuje.Hotel bol skvelo vybaveny,cisty,pohodlny,ranajky boli skoro ako obed,vsetko bolo v navyssej kvalite.
10
Ak by som mohla dam 10 bodov z 10.
Shopping Tip: Do pavilionu,kde sa mozte skvelo najest a minut tolko penazi,kolko Vam kreditka da.
Su C. Páry Malaysia, 8. května 2016
Satisfied
6
My 3rd time staying at this hotel and I'm never let down. This time the hotel called to send a fruit basket. Everything was just perfect from the bed to the facilities. Keep up the good work at the hotel.
Aidatul S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 2. května 2016
Great weekend with Royale Chulan
5,7
I booked through Agoda, unfortunately the payment has rejected, hence Agoda asked me to pay direct to Royale.. The staff upgrade me from standard to executive room facing pool. The room very comfy, big and clean with great bathroom. Wifi very fast. I love the breakfast. So many choices of food.
Natasya S. Jednotlivci Malaysia, 1. května 2016
excellent stay
5
Stay was great, our superior room got upgraded..will choose the hotel again in the future.
Leslie F. Páry Australia, 27. dubna 2016
Hotel is getting tired
5,3
We have stayed at the Royal Chulan for several years whilst visiting K.L. Sadly each year it is deteriorating with less concern for the guest. It took three attempts to find a room that was smoke free. Rooms are offered as smoke free but a clean does not get rid of entrenched smell of cigarette smoking. Even the last room we accepted had the smell of smoke in the pillows. It will be a good hotel to stay due to its location when guest numbers drop off and prices are forced to fall.
Tony T. Obchodní cestující Malaysia, 26. dubna 2016
15 minutes walk to Pavillion shopping centre
5,3
Good for family and business travellers
Hana H. Jednotlivci Singapore, 25. dubna 2016
Unfriendly receptionist
4,7
Was greeted halfheartedly by the female receptionist attending to me. Asked her if I could get a complimentary upgrade but she just ignored my request. The menu for breakfast were lower than I expected. The chef making omelete was cold as well. The only thing I loved about then hotel is it's room and live band service at night. Totally appreciate the extension of 1.5 hours approved by a male receptionist.
Effandi J. Páry Singapore, 24. dubna 2016
Destress
5
Quiet n peaceful area.
1 - 3 z 3 hodnocení
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sálThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sálThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LázněThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LázněThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VyhlídkaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01