Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malajsie 50450 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hotelu The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hotelu The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive Lounge
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive Lounge The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sál The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sál The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lázně The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lázně The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurace
Oblast: Bukit Bintang Počet pokojů: 402
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 5620 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,8
Poloha
8,7
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (5620)
Seřazeno podle:
Martina S. Páry Czech Republic, 30. září 2012
Krásný hotel v klidné čtvrti

Klid, velikost, čistota
9,7
Naprosté ticho, klid, taxislužba kdykoliv k dispozici u hotelu. Hotel se nachází poblíž OC Pavilion. Snídaně perfektní, velký výběr všeho možného, pokoje luxusní, čisté a uklizené. Mohu jen doporučit!
Nahlásit hodnocení
Jan K. Páry Czech Republic, 14. května 2010
Moderni hotel pobliz centra, ale v klidnejsi casti

Moderni zarizeni, hezky bazen, bohata snidane, mily personal
9,7
Moderni nedavno otevreny hotel nachazejici se v klidnejsi casti mesta, nicmene nedaleko centra, krasne zarizeni, velmi ruznoroda snidane, hezky bazen, trosku dal od verejne dopravy.
Sightseeing/Attractions Tip: Petronas Towers lze videt z balkonu, stoji za navstevu, lze dojit pesky (15 minut)
Nahlásit hodnocení
Martin K. Páry Slovakia, 8. dubna 2010
Super Lokacia

Hotel mozem doporucit hocikomu,kto ma rad nocne prechadzky mestom,kto chce byt v centre diania,kto rad nakupuje.Hotel bol skvelo vybaveny,cisty,pohodlny,ranajky boli skoro ako obed,vsetko bolo v navyssej kvalite.
10
Ak by som mohla dam 10 bodov z 10.
Shopping Tip: Do pavilionu,kde sa mozte skvelo najest a minut tolko penazi,kolko Vam kreditka da.
Nahlásit hodnocení
Luqman B. Rodiny s malými dětmi Singapore, 24. srpna 2015
A short gateaway

Walking distance to shopping malls, nice foods, comfy room
8
Great stay here. Only the tv is too small for the room. nothing to complaint.
Nahlásit hodnocení
Andre J. Rodiny s malými dětmi Germany, 17. srpna 2015
excellent location, good value for money,nice room

room, location, friendliness
8,7
large selection of breakfast dishes. unfortunately no fresh orange juice, which I would expect from such a hotel. Excellent rooms, very friendly staff. However room/ housekeeping service sometimes took a while. very clean and well maintained facilities. I would go there again.
Nahlásit hodnocení
Joanna S. Skupiny Poland, 16. srpna 2015
Good but not 5 stars.

Friendly staff, location, hall
8
Room was ok but not luxury you'd expect from 5 star hotel. Big selection for breakfast but quantity overshadows quality.
Nahlásit hodnocení
Adam I. Rodiny s malými dětmi Singapore, 16. srpna 2015
Worst experience

the breakfast was good
4,7
Sorry for the long post. I stayed in Royale chulan from the 13th to 16th August and it was the worst experience that I've had. Checked into the room and realised that the toilet bowl was dirty. Called the housekeeping to clean and all the housekeeper comes with is a piece of towel. Had to request him to bring sanitizer to clean up. Then, I asked for a prayer mat n received it after an hour. Before going to bed I asked for extra pillow and the housekeeper could tell me to ask for things one shot instead of calling several times. I was surprised to hear that. Next day I ordered room service, when I came back at night the plates were still not cleared. On Saturday, I left my room at 2pm. Switched on the 'makeup my room sign' light. To my surprise, when I came back at 11, the sign was still switched on. I thought that they just forgot to switch it off after cleaning, but when I entered the room, it wasn't cleaned. I called the housekeeping and the person in charge just asked me if the DND button was on. Even though I explained to him that I did put the makeup my room sign, all he did was to ask repeatedly if it was on DND. It just made me so mad! To make it worst, the duty manager called again to ask the same question. He then came up to see the room and called a housekeeper. The room was cleaned at 11.30 and my kids had to be awake till the room was cleaned. At noon, I checked out and called for the duty manager, to complain. He could only say that he received the report from the housekeeping manager saying that the room was on DND and he apologised to me ANYWAY and said he won't be able to compensate in any way. Never expected such a service where they put the blame on the guest!
Nahlásit hodnocení
Elian W. Obchodní cestující Malaysia, 15. srpna 2015
great stay

location,rooms,food
9,7
great stay, would go back again..!
Nahlásit hodnocení
Soyeon L. Rodiny s malými dětmi Australia, 9. srpna 2015
Terrible service and room condition
2
I was able to hear someone was coughing next door and even if my room was non smoking room but there was still stink smoking smell. The air conditioning was out of control so it was way too freezing. The lady at the reception was rude and couldn't understand English such as simple numbers. The review score must be manipulated for sure. I would recommend this hotel at all. The location seemed close to Pavillion shopping centre but the way to get there was ridiculous end up I had to go around.
Nahlásit hodnocení
Adnan F. Jednotlivci Pakistan, 7. srpna 2015
best hotel in town

location pool n standard
8
Awesome i enjoyed it
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interiér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/loungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive LoungeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sálThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Taneční sálThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LázněThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LázněThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VyhlídkaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05