nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Seminyak Beach Resort & Spa

Jl. Kayu Aya Seminyak Beach, Seminyak / Kerobokan, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bazén The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Zahrada The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Exteriér hotelu The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Zahrada The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Zahrada The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Zahrada The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Fitness prostory The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně
The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Exteriér hotelu The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Interiér hotelu The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Koupelna The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sport a aktivity The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pláž The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pláž The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bazén The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vybavení
Oblast: Seminyak / Kerobokan Počet pokojů: 105
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 432 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
9,1
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (432)
Seřazeno podle:
Jana A. Páry Czech Republic, 3. dubna 2012
Krásný hotel v turistické oblasti.

přímo u moře, skvělý servis, krásné velké pokoje
9
Hotel sám o sobě je opravdu krásný s prostornými pokoji, zahradou, 25m bazénem a to vše přímo na pláži. Co je horší je jeho umístění - Semyniak i Kuta jsou oblasti, které jsou v Bali nejvíce zkaženy turismem, tudíž pro ty, kteří hledají klid, romantiku a autentické Bali, doporučuji vyhledat jiné oblasti. Naopak pro ty, kteří vyhledávají noční život jedno v jakém prostředí, může být pobyt ideální.
Restaurant Tip: Jen několik minut chůze od hotelu po pláži je restaurace Gado Gado. Skvělá kuchyně i výběr vín. Dobrý poměr cena/výkon.
Michael H. Skupiny Denmark, 16. listopadu 2014
Relaxing stay and excellent location

Location, large rooms, well-priced
9
Suited need for a holiday with friends well. Location for restaurants and beach are great. Good sized rooms
Sian H. Páry Malaysia, 11. listopadu 2014
great beach

great beach, relax spa, friendly staff
8,3
the beach is very great, with also great pools. the only thing is the hotel is no lift, not suitable for older person. the room was not so spaces and not preferable garden view. there is no view at all, some more is opposite the road another building.
Maricar B. Páry Philippines, 9. listopadu 2014
Vacation in Bali 2014

Environment is so very relaxing. Friendly staff and the food is great
10
Great resort. All the staffs are so friendly and polite.
Jade T. Páry Australia, 7. listopadu 2014
Great location, super friendly staff

Pool, location & Accor club benefits
8
Overall we had a very enjoyable stay, the staff were always super friendly & attentive. Only negative we noticed was that the resort is starting age...for example there are pool tiles missing or falling off, there signs of rotting timber around the resort and general building aging. Also our shower needed more thorough cleaning as becoming mouldy (we were in room 231). But other than that, we did enjoy our stay and will likely stay again in the future.
Olivia A. Skupiny Australia, 4. listopadu 2014
The Seminyak Beach Resort & Spa

great location
8
Patrick B. Páry Australia, 29. října 2014
Great stay!

Location, Staff, Pool
8,7
We had a great stay at the Seminyak Beach Resort & Spa. This is really a couples resort and catered exactly for our needs. It was quiet, relaxing and the staff were very friendly and helpful. The hotel is in a great location for sampling some of the amazing restaurants within walking distance. Its not cheap, but you get what you pay for! We'll be back next year!
Melissa K. Jednotlivci Australia, 27. října 2014
Gem!

Friendly staff and great service, location, faciliites
9,7
Was such a lovely experience staying at 'The Seminyak Beach Resort and Spa' the staff are incredibly friendly and helpful and have a great attention to detail with everything. The location is perfect! The breakfast is amazing, beds comfortable and a great pool area. Would have no hesitations recommending.
Kevin B. Rodiny se staršími dětmi Azerbaijan, 26. října 2014
Shame about the food

staff
7
Anugerah W. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 25. října 2014
Lovely view from villa, the interior quite old

Location, price and villa size awesome
6
We enjoyed our villa, even though the floor need to be renewed. Bathroom and the interior are wonderful . Love to come bacl longer.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Seminyak Beach Resort & Spa BaliThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazénThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - ZahradaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Exteriér hoteluThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - ZahradaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - ZahradaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - ZahradaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Fitness prostoryThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Exteriér hoteluThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Interiér hoteluThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - KoupelnaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sport a aktivityThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - PlážThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - PlážThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazénThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VybaveníThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - OkolíThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BufetThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bufet


AS-AGWEB-3C07