Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Seminyak Beach Resort & Spa

Jl. Kayu Aya Seminyak Beach, Seminyak, Bali, Indonésie 80361

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 531 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
9,1
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (531)
Seřazeno podle:
Jana A. Páry Czech Republic, 3. dubna 2012
Krásný hotel v turistické oblasti.

přímo u moře, skvělý servis, krásné velké pokoje
9
Hotel sám o sobě je opravdu krásný s prostornými pokoji, zahradou, 25m bazénem a to vše přímo na pláži. Co je horší je jeho umístění - Semyniak i Kuta jsou oblasti, které jsou v Bali nejvíce zkaženy turismem, tudíž pro ty, kteří hledají klid, romantiku a autentické Bali, doporučuji vyhledat jiné oblasti. Naopak pro ty, kteří vyhledávají noční život jedno v jakém prostředí, může být pobyt ideální.
Restaurant Tip: Jen několik minut chůze od hotelu po pláži je restaurace Gado Gado. Skvělá kuchyně i výběr vín. Dobrý poměr cena/výkon.
Nahlásit hodnocení
Krisanne F. Páry United States of America, 22. dubna 2016
Great value
6,7
This hotel is centrally located and a good value for the money.
Nahlásit hodnocení
Debbie B. Páry Australia, 19. dubna 2016
Enjoyed our stay
5,7
We would book this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Joseph O. Jednotlivci Ireland, 17. dubna 2016
Great location, good value.
6,7
The downside of this hotel is when you are informed at check in that your room is across the road, I was offered an upgrade for a token amount which I took, that beach view and access is worth the money. Large rooms, fabulous pool, great staff and reasonable pricing gives a relaxing Bali weekend.
Nahlásit hodnocení
Francois M. Páry France, 15. dubna 2016
One night, too short !!
6,3
The Seminyak Beach Resort & Spa is very nice and impressive, well located and with great staff. Maybe the room we were given on the ground floor would have been larger to make our stay really great. Anyway, next visit to Bali we will surely consider this hotel in our short list.
Nahlásit hodnocení
Amanda C. Jednotlivci Malaysia, 11. dubna 2016
Beautiful Resort
6
Service was excellent at the resort and food quality, presentation and taste were excellent as well. Loved the swimming pools and the overall resort atmosphere.
Nahlásit hodnocení
Bahman S. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 8. dubna 2016
Great location!
5,3
Right on the beach & beautiful infinity pool!
Nahlásit hodnocení
Terence N. Páry Singapore, 6. dubna 2016
a good retreat
6
.
Nahlásit hodnocení
Christopher G. Páry United Kingdom, 2. dubna 2016
Lovely staff, made us feel incredibly welcome.
6,7
Great breakfast buffet. Superb location. Tasteful, clean room. Highly recommended, we look forward to returning soon.
Nahlásit hodnocení
Howe C. Páry Singapore, 19. března 2016
Excellent food, Good & quiet surrounding
5,7
One of the best hotels to stay if you are there to relax.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
The Seminyak Beach Resort & Spa BaliThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VybaveníThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VybaveníThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pub/loungeThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Exteriér hoteluThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pub/loungeThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VybaveníThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Fitness prostoryThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sport a aktivityThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Jídlo a nápojeThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VybaveníThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RecepceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VybaveníThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pokoj pro hostyThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pokoj pro hostyThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pokoj pro hostyThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pokoj pro hostyThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pokoj pro hostyThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pokoj pro hostyThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - OkolíThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VybaveníThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazénThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VybaveníThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vybavení


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07