nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Seminyak Beach Resort & Spa

Jl. Kayu Aya Seminyak Beach, Seminyak / Kerobokan, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bazén The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restaurace The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Zahrada The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Exteriér hotelu The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Zahrada The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Zahrada The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Zahrada The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Fitness prostory The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně
The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Lázně The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Exteriér hotelu The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Interiér hotelu The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Koupelna The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sport a aktivity The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pláž The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Pláž The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bazén The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vybavení
Oblast: Seminyak / Kerobokan Počet pokojů: 105
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 404 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
9,0
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (404)
Seřazeno podle:
Jana A. Páry Czech Republic, 3. dubna 2012
Krásný hotel v turistické oblasti.

přímo u moře, skvělý servis, krásné velké pokoje
9
Hotel sám o sobě je opravdu krásný s prostornými pokoji, zahradou, 25m bazénem a to vše přímo na pláži. Co je horší je jeho umístění - Semyniak i Kuta jsou oblasti, které jsou v Bali nejvíce zkaženy turismem, tudíž pro ty, kteří hledají klid, romantiku a autentické Bali, doporučuji vyhledat jiné oblasti. Naopak pro ty, kteří vyhledávají noční život jedno v jakém prostředí, může být pobyt ideální.
Restaurant Tip: Jen několik minut chůze od hotelu po pláži je restaurace Gado Gado. Skvělá kuchyně i výběr vín. Dobrý poměr cena/výkon.
Vicki D. Jednotlivci Australia, 13. září 2014
Beach front brilliance

Beach front location, infinity pool. Walking distance to good tucker
7,3
It was great. I would return. Location on beach and proximity to SEMINYAK hub is ace. Service a little slow and sleepy and food/cocktails had some areas for improvement.
Maud I. Rodiny se staršími dětmi Sweden, 10. září 2014
Very nice location

Nice seaview, very friendly staff and good location close to shopping and restaurants
9,3
Diane L. Jednotlivci Australia, 5. září 2014
very relaxing

the location, the pool area and access to the beach
9,7
Jody V. Páry Australia, 4. září 2014
Didn't want to leave

Location, pool, staff
9,7
We loved our stay at Seminyak Beach Resort. Perfect location, amazing pool overlooking the beach. Beautiful hotel, very friendly staff, will definitely return.
Cathy C. Páry Australia, 1. září 2014
Fantastic Hotel with Friendly Staff

Rooms, Infinity Pool and Buffet Breakfast
8,7
The Seminyak was a beautiful hotel to stay in. The pool and surrounding gardens right on the beach was fantastic. We had a garden wing room which was lovely, we upgraded to a Villa for the last 2 nights and it was magnificent. The buffet breakfast catered for all types of cuisines, probably one of the best buffets we have had anywhere in the world. The hotel costs were a little on the high side with 21% taxes charged on everything. Apart from the high cost, I would highly recommend the Seminyak Beach Resort.
Zoe W. Páry Australia, 1. září 2014
best pool in Seminyak

Stunning pool, beach views, great value
9,7
This was my second time staying at this resort.. I loved it last time but somehow they've made it even better. The value for money you get here with its incredible grounds, breathtaking infinity pool and facilities and the fabulous spa is second to none. The warmth of the staff is unsurpassed, their friendly smiles making every day that little bit better. Couldn't recommend this place more highly, booking in for my third trip and bringing my mum next time in a month.
Arnaud T. Skupiny France, 1. září 2014
Nice place

Location, room, infinity pool
8
Nicole H. Páry Australia, 31. srpna 2014
Perfect location - beautiful hotel

Locationa is fantastic.
9,3
Soonheng L. Jednotlivci South Korea, 30. srpna 2014
NICE STAY

GOOD LOCATION, KIND STAFFS, NICE BEACH
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Seminyak Beach Resort & Spa BaliThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazénThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - ZahradaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Exteriér hoteluThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - ZahradaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - ZahradaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - ZahradaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Fitness prostoryThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - LázněThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Exteriér hoteluThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Interiér hoteluThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - KoupelnaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sport a aktivityThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - PlážThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - PlážThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazénThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VybaveníThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestauraceThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - OkolíThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BufetThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bufet


AS-AGWEB-3B07