nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Square Surabaya - Zahrada The Square Surabaya - Fitness prostory The Square Surabaya - Obchod s kávou / kavárna The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Prostory pro setkávání The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Lobby The Square Surabaya - Vybavení The Square Surabaya - Pub/lounge The Square Surabaya - Pokoj pro hosty The Square Surabaya - Lobby
Oblast: Rungkut Počet pokojů: 120
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1470 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,0
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1470)
Seřazeno podle:
Hadi S. Obchodní cestující Indonesia, 20. ledna 2015
Location is close to shopping center

location, staff service
6,7
as expected, except that used glass in room did not washed daily.
Selvi R. Obchodní cestující Indonesia, 19. ledna 2015
it's ok for the place to sleep

we can find a lot of food near the hotel
6,3
We can hear the sound of others from outside the room, in the room I found some kind of fly ( I don't know what kind fly), in the bathroom I can't find place to hang my clothes
Irnantio H. Obchodní cestující Indonesia, 13. ledna 2015
Pleasent stay

Cleanliness, Staff services, many selection for nearby dining places
8,3
Very comforting
Tjhin H. Jednotlivci Indonesia, 4. ledna 2015
Clean, Good Location, Worth the money

Clean, Good Location, Worth the money
8
I stay in this hotel for few days for holiday, and enjoyed it very much. the staff is friendly, the hotel is clean and the location is good. I will stay here again next time.
Willhansen K. Páry Indonesia, 4. ledna 2015
NICE PLACE TO STAY

BIG ROOM, GOOD BREAKFAST, GOOD VIEW FROM ROOM
8
GREAT
Rudy H. Obchodní cestující Indonesia, 2. ledna 2015
ALWAYS THE BEST PLACE TO STAY

Clean Room, Friendly Staff, Excellent Food
10
Great stay at The Square. The room is spacious and clean. Only steps away from the lobby i can get excellent food at very cheap price. Very recommended and i definitely will stay again at The Square.
Hargiyanto H. Obchodní cestující Indonesia, 30. prosince 2014
Good hotel

price, staff, room
9
Yvette C. Rodiny s malými dětmi Australia, 23. prosince 2014
Great location

Close to many food options / cheap laundry that's returned to hotel recepti
8
Sucipto A. Páry Indonesia, 19. prosince 2014
Nice Hotel Apartment Close to University

Close to University, Easy Access to Airport, and Clean
8
David N. Obchodní cestující Singapore, 19. prosince 2014
Value for Money

Clean, Friendly, Food
8,3
Nice, but no smoking room and the massage changed. My last time staying here.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Square SurabayaThe Square Surabaya - ZahradaThe Square Surabaya - Fitness prostoryThe Square Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - LobbyThe Square Surabaya - VybaveníThe Square Surabaya - Pub/loungeThe Square Surabaya - Pokoj pro hostyThe Square Surabaya - Lobby


AS-AGWEB-3A01