Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Surabaya, Indonésie 60236

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1634 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,0
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1634)
Seřazeno podle:
Chandra B. Obchodní cestující Indonesia, 15. dubna 2016
value for money, the location a little bit far
5,3
easy to find food, near univ petra, have swimming pool and fitness center,
Nahlásit hodnocení
Jordan C. Jednotlivci Canada, 14. dubna 2016
Nice rooms, poor location
4,3
What i really didnt like was that the staff had to "check my room" as I was checking out, as if I was some thief. They wouldnt give the 200,000 RPA deposit back until after the room was "checked over"....they have to change this policy, it just doesnt make the guest feel right. Other than that, the rooms are nice, the building and pool is great, but the location is too far from the city centre. Not much in terms of food options in the area either.
Nahlásit hodnocení
Trijaya H. Obchodní cestující Indonesia, 30. března 2016
easy to get coffe and food
4,3
Lower ground there are cafetaria
Nahlásit hodnocení
Aprizal P. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. března 2016
satisfied
5,3
suasananya nyaman.
Nahlásit hodnocení
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 24. března 2016
cleans

good design
6
The staff so friendly and helpful. Breakfast was nice.
Nahlásit hodnocení
Dk S. Skupiny Brunei Darussalam, 19. března 2016
Just nice hotel apartment
4,7
Stayed one night only due to late night flight (arrived surabaya quite late). Great view, simple and clean. But quite far from the city centre. For a shopaholic who likes to go to the malls, not recommended to stay here. But so far, a just nice hotel to stay.
Nahlásit hodnocení
James M. Páry Ireland, 19. března 2016
Good hotel for the money
5,7
staff were very sweet but messed up a few things with our bill. hotel clean. fitness room solid but not great
Nahlásit hodnocení
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 18. března 2016
nice
4
good place, good service, especially fair price.
Nahlásit hodnocení
Meity I. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 5. března 2016
Nice clean hotel

Room , staff, clean
8
Nahlásit hodnocení
Cahyo E. Obchodní cestující Indonesia, 24. února 2016
Nice place to stay
5,3
Near to the airport, have a lot of restaurant option outside the Hotel and nice staff
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
The Square SurabayaThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - ZahradaThe Square Surabaya - Fitness prostoryThe Square Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Fitness prostoryThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Pub/loungeThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - VyhlídkaThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - BazénThe Square Surabaya - RestauraceThe Square Surabaya - RestauraceThe Square Surabaya - RestauraceThe Square Surabaya - RestauraceThe Square Surabaya - RestauraceThe Square Surabaya - RestauraceThe Square Surabaya - RestauraceThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Jídlo a nápojeThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Fitness prostoryThe Square Surabaya - RestauraceThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Lobby


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05