Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

The Square Surabaya - Interiér hotelu The Square Surabaya - Interiér hotelu The Square Surabaya - Interiér hotelu The Square Surabaya - Interiér hotelu The Square Surabaya - Interiér hotelu The Square Surabaya - Interiér hotelu The Square Surabaya - Zahrada The Square Surabaya - Fitness prostory The Square Surabaya - Obchod s kávou / kavárna The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Fitness prostory The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Prostory pro setkávání
The Square Surabaya - Exteriér hotelu The Square Surabaya - Vybavení The Square Surabaya - Pub/lounge The Square Surabaya - Interiér hotelu The Square Surabaya - Interiér hotelu The Square Surabaya - Interiér hotelu The Square Surabaya - Prostory pro setkávání The Square Surabaya - Prostory pro setkávání The Square Surabaya - Prostory pro setkávání The Square Surabaya - Prostory pro setkávání The Square Surabaya - Prostory pro setkávání The Square Surabaya - Exteriér hotelu
Oblast: Rungkut Počet pokojů: 120

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1535 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,0
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1535)
Seřazeno podle:
Edgina L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. září 2015
good

comfort, cozy, secure
7,7
Good
Nahlásit hodnocení
Alexander C. Jednotlivci Indonesia, 16. srpna 2015
good and comfortable

swimming pool, gym, bedroom
7,7
it was pleasant and enjoyable.would recommend to my friends
Nahlásit hodnocení
Gerrit A. Obchodní cestující Netherlands, 28. července 2015
the hotel is a student hotel

its clean, friendly staff, cheap food nearby
6
I didn't like my stay very much. The airco was noisy, there was no chair in my room, no bed light and the key to be used for the elevator didn't work. The positive things were that the room was clean, the room service and breakfast were good. Many students everywhere, in elevator, in lounge. It was like I am stayed at a university campus. I call this hotel therefore a student hotel
Nahlásit hodnocení
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 25. července 2015
cleans

good design
6
he breakfast buffet was good Rooms were clean and simple
Nahlásit hodnocení
James A. Jednotlivci United Kingdom, 13. července 2015
Useful for an overnight stop

Great room, breakfast, location to airport
8
I stayed one night as it was a good location between Purabaya bus station and the airport. The room was excellent but the wifi very poor, it was slow (expected) but also dropped out every 10 minutes and you have to reconnect. My key card to operate the lift/elevator and select my floor didn't work - twice I couldn't select my floor before the lift was requested from elsewhere I'd be taken on a trip to random floors before returning to the front desk. Ok for an overnight stay but nothing more than that.
Nahlásit hodnocení
Devina A. Obchodní cestující Indonesia, 8. července 2015
So worth it

good location, near mall, good room
7
very comfortable
Nahlásit hodnocení
Raymon C. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 23. června 2015
Clean

Clean
6
Nice
Nahlásit hodnocení
Surungan R. Páry Indonesia, 14. června 2015
Below par

None
6
So so
Nahlásit hodnocení
Siti H. Jednotlivci Singapore, 12. června 2015
Good customer service

customer service , room cleanliness and food
8,7
I enjoy during the stay....feel like home.. will come back again in future
Nahlásit hodnocení
Willhansen K. Páry Indonesia, 18. května 2015
Good and nice place

Location, room, wifi
9
Always great
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Square SurabayaThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - ZahradaThe Square Surabaya - Fitness prostoryThe Square Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Fitness prostoryThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Exteriér hoteluThe Square Surabaya - VybaveníThe Square Surabaya - Pub/loungeThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Interiér hoteluThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Square Surabaya - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A04