Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Sun Hotel Sidoarjo

Jl. Pahlawan No. 1, Sidoarjo, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Bazén The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pub/lounge The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Exteriér hotelu The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interiér hotelu The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Prostory pro setkávání The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Exteriér hotelu The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interiér hotelu The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Obchody
The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interiér hotelu The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty
Oblast: Sidoarjo Počet pokojů: 129
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 113 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
7,4
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (113)
Seřazeno podle:
Mohd H. Obchodní cestující Malaysia, 12. května 2015
the view

location
5,3
pay more but the view I get is very disappointed.. management should do something with the area.. I never open my curtain's window because I am so irritated with the view... so my room being dim.. tq
Nahlásit hodnocení
Anuarol E. Obchodní cestující Malaysia, 15. ledna 2015
Location

Food, location, friendly staff.
7,7
Nahlásit hodnocení
Prima A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 4. ledna 2015
near to juanda terminal 2, shopping mall, foods

near to juanda terminal 2, shopping mall, foods
6
(+) the AC was working fine the room is wide enough the food was not bad and not special, just good. the staffs was friendly and helpful near to juanda Terminal 2 near to foods stall/restaurant near to shopping mall (suncity) (-) the restroom/WC/toilet was smelly once we enter the WC for the first time the shower was rusty the WC should be cleaner.
Nahlásit hodnocení
Arbaiyah Y. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 11. prosince 2014
Friendly staff and good food

Breakfast, friendly staff and reasonable price
10
I enjoy my stay. Food was good and staff was friendly. I would come back to this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Darpan G. Obchodní cestující Singapore, 4. prosince 2014
This hotel was ok not so good for what you pay

location
4,3
this hotel is ok should choose other hotel for what you pay. rooms are very old and very bad. the day i check-in no one come to show me room or escort me to room just u will be by ur own. only plus point is location near to mall.....
Nahlásit hodnocení
Adhi K. Obchodní cestující Indonesia, 12. listopadu 2014
Close to mall

Easy access to get meals, good pool and comfort room
6
As My title said... As an addition, the food is good enough for ***
Nahlásit hodnocení
Sugiarto S. Obchodní cestující Indonesia, 19. září 2014
The room and cleanliness needs improvement

Location, Breakfast, Price
6
Overall is good, the breakfast quite good, but the room cleanliness needs improvement and the room condition look a little bit old and poor lighting, might be a little bit hard for those who want to read a book during the night.
Nahlásit hodnocení
Abhishek B. Obchodní cestující India, 17. června 2014
Average Hotel with high price.

Good locationWide roomBig size bed
5,7
Not so good.Because the room they given me is not clean.Aircon was not working.Not able to sleep well.
Nahlásit hodnocení
Michael S. Obchodní cestující Indonesia, 10. června 2014
hotel in Small town

location location location
6,7
the location is superb, beside mall n shops.. very good...
Nahlásit hodnocení
Mat S. Páry Malaysia, 25. května 2014
I was happy and save when we walk around the hotel

The front office staff was friendly,breakfest was nice and the hotel was quite during night
7
The hotel was good except the aircon.in my room not funcuning well.NOT COOL.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Sun Hotel Sidoarjo SurabayaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hostyThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hostyThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hostyThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hostyThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hostyThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hostyThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - BazénThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pub/loungeThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Exteriér hoteluThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interiér hoteluThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Prostory pro setkáváníThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Exteriér hoteluThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hostyThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interiér hoteluThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hostyThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - ObchodyThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interiér hoteluThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04