Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel

84-86 Morrison Hill Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 98
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 1294 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,6
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1294)
Seřazeno podle:
Ka M. Jednotlivci Portugal, 26. července 2015
good location, worst service, stinky toilet
3,7
when we check in into the hotel, one of the receptionists said:"this guest is an idiot" in Cantonese, that is beyond unprofessional and instantly gave the hotel a bad image. when we step into the room, there is a very strong smell of pee in the toilet and I dont know what water do they use to flush the toilet but the water in the toilet is yellow no matter how many times we flush it. the beds are very hard and uncomfortable too. also the next morning I call the counter and ask them if they have a spoon, the receptionist wouldn't ask for me and ask me to call the restaurant directly, and they tell me that I have to go to the restaurant to get the spoon myself. if this is a four star hotel, i think 5 star hotels like Shxratxn should be rated 10 star or more. this hotel is ridiculous and If you are looking for decent stay, dont stay here, it would just ruin your trip.
Nahlásit hodnocení
Yee K. Jednotlivci United Kingdom, 25. července 2015
Nice chioce

fairly tidy, clean and comfort
7,3
Nahlásit hodnocení
Fong L. Páry Singapore, 15. července 2015
Pleasant n warm welcome

Friendly staff, efficiency n prompt services
8
Very satisfied. Easy to get around.
Nahlásit hodnocení
Andy W. Páry Hong Kong, 4. července 2015
Very good hotel

room, location and nice staff
10
Very comfortable
Nahlásit hodnocení
Patrick F. Jednotlivci Australia, 3. července 2015
impressed

Location Location Location
8
Very comfortable, nice claen room , nice staff, great Air conditioning
Nahlásit hodnocení
Anna K. Páry Australia, 30. června 2015
Room upgraded, good location, unfriendly staff

location, upgraded to spacious room
6,3
Nahlásit hodnocení
Hong H. Obchodní cestující Singapore, 27. června 2015
clean and spacious hotel

bright, clean and spacious
6
good
Nahlásit hodnocení
Michael G. Páry Australia, 27. června 2015
Great Value for Money

Value for money, Great Location, clean hotel
6,3
very good and very good loCATION
Nahlásit hodnocení
Geok T. Obchodní cestující Malaysia, 25. června 2015
Great Price

View from the room, spacious room, free mini bar
6,3
Needed a night to stay. Area was fine. it is a little away from food stores. Needed to walk a good 10 mins to a closest 7-Eleven. But for the price i am paying for I am not complaining. City view from my room is amazing as it is unblocked. Really cool feature is the smartphone device which comes with the room. Not sure if this is available in every room but is definitely a plus point.
Nahlásit hodnocení
Gim M. Rodiny s malými dětmi Singapore, 20. června 2015
Ms Janet goh fr Spore

Location is near mtr, room spacious & clean.
7,3
Enjoyed my stay in this hotel during our family trip of 5 days.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong KongThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Balkón/terasaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - LobbyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - LobbyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - LobbyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - RecepceThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - VybaveníThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - VybaveníThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - RestauraceThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - RestauraceThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05