Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel

84-86 Morrison Hill Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 98
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 1308 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,6
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1308)
Seřazeno podle:
Kin Y. Obchodní cestující Hong Kong, 31. srpna 2015
Wonderful

Good servicing and good setup
8
Nahlásit hodnocení
John M. Obchodní cestující United States of America, 3. srpna 2015
The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel

-
3,3
This was completely a fraud. After complaining about the smkers on our floor and teh invasion of smoke in our rooms we asked to speak to the Manager,. She would engage with us. I woudl not recommend the Vela to anyone. The counter staff was very good but they have no authority and have no leadership. I have numerous pictures of the conditions including the black mold on teh ceiling and lack of any type of controled cleanliness. Happy to share if you still don't believe this review. This hotel needs a complete shower/bath and new management.
Nahlásit hodnocení
Seungteak H. Páry South Korea, 1. srpna 2015
fair

cleanness, handy, room conditions
6,7
we stayed at high floor and the view was mice. the room was very clean as we found it's quite new. the location was hard to find at the first attempt. overal, it was pleasant stay.
Nahlásit hodnocení
Ka M. Jednotlivci Portugal, 26. července 2015
good location, worst service, stinky toilet
3,7
when we check in into the hotel, one of the receptionists said:"this guest is an idiot" in Cantonese, that is beyond unprofessional and instantly gave the hotel a bad image. when we step into the room, there is a very strong smell of pee in the toilet and I dont know what water do they use to flush the toilet but the water in the toilet is yellow no matter how many times we flush it. the beds are very hard and uncomfortable too. also the next morning I call the counter and ask them if they have a spoon, the receptionist wouldn't ask for me and ask me to call the restaurant directly, and they tell me that I have to go to the restaurant to get the spoon myself. if this is a four star hotel, i think 5 star hotels like Shxratxn should be rated 10 star or more. this hotel is ridiculous and If you are looking for decent stay, dont stay here, it would just ruin your trip.
Nahlásit hodnocení
Yee K. Jednotlivci United Kingdom, 25. července 2015
Nice chioce

fairly tidy, clean and comfort
7,3
Nahlásit hodnocení
Fong L. Páry Singapore, 15. července 2015
Pleasant n warm welcome

Friendly staff, efficiency n prompt services
8
Very satisfied. Easy to get around.
Nahlásit hodnocení
Andy W. Páry Hong Kong, 4. července 2015
Very good hotel

room, location and nice staff
10
Very comfortable
Nahlásit hodnocení
Patrick F. Jednotlivci Australia, 3. července 2015
impressed

Location Location Location
8
Very comfortable, nice claen room , nice staff, great Air conditioning
Nahlásit hodnocení
Anna K. Páry Australia, 30. června 2015
Room upgraded, good location, unfriendly staff

location, upgraded to spacious room
6,3
Nahlásit hodnocení
Michael G. Páry Australia, 27. června 2015
Great Value for Money

Value for money, Great Location, clean hotel
6,3
very good and very good loCATION
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong KongThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Balkón/terasaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - LobbyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - LobbyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - LobbyThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - RecepceThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - VybaveníThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - VybaveníThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KoupelnaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - RestauraceThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - RestauraceThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01