Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Obchody The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Obchody The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bufet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Vybavení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fitness prostory The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bazén The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurace The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Koupelna The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 3000
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 15395 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,4
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (15395)
Seřazeno podle:
Cenek L. Páry Czech Republic, 11. listopadu 2012
Krásný stylový hotel

Zaměření na kasíno
8,3
Hotel je krásný a stylově vytvořený podle stejnojmeného kasína v Las Vegas. V prvním patře je možná procházka po shopech a navštívení nám.SV.Marka:-) Dominantou hotelu je samozřejmě samotné kasíno, které je obrovské.
Nahlásit hodnocení
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 11. listopadu 2012
Kolosální hotel

Vše na jednom místě
8
Tento obrovský hotel nabízí naprosto vše, co si lze představit. Pokud by člověk nechtěl, nemusí týden opustit brány hotelu a stejně nestihne vše prohlédnout. Pokud chcete navštívit některou z velkých show, nezapomeňte si rezervovat vstupenky včas před příjezdem. Minimálně měsíc dopředu. Pozor na čistý kyslík, který je přifoukáván klimatizací ve společných prostorách hotelu. Člověk nepociťuje nejmenší známky únavy a snadno se může stát, že 3 dny nepůjdete spát. Pokoje a služby hotelu jsou na nejvyšší úrovni. Stylová kopie benátských uliček s vodními kanály je notoricky známá záležitost, nicméně na místě člověka vždy ohromí.
Restaurant Tip: Morton´s steak house přímo v hotelu Venetian. Vyšší cenová úroveň, ale velký zážitek.
Nahlásit hodnocení
Stefan H. Obchodní cestující Slovakia, 25. června 2012
krásny hotel

pekné izby ako aj celý hotel
8,7
Hotel Venetiano Macau je pekný,čistý hotel. Jediná námietka bola voči personálu ,ktorý nám nevedel poskytnúť informácie o kultúrnych programoch v Macau.Tak isto hotelu chýbajú kultúrne podujatia oproti Las Vegas.
Nahlásit hodnocení
Milan D. Obchodní cestující Czech Republic, 4. února 2012
Krásný hotel a personál s úsměvem na rtech

velké ale útulné pokoje, perfektní servis
8
ačkoli jsme setrvali s manželkou jen pár dní, byl pro nás tento hotel doslova požitkem. cestujeme rádi, hodně a často, nešetříme penězi na ubytování, naopak, rádi si dopřejeme luxus a péči. mnoho hotelů bývá jen přeplácané, nekomfortní pozlátko. to ovšem není případ hotelu the venetian. doslova nás nadchl orientální luxus, kterým celý hotel žije. perfektní servis, perfektní prostředí, perfektní strava - dokonalé zázemí pro krátkodobé cestovatele, kteří si nehodlají svůj pobyt v macau ňěčím rušit. je dost pravděpodobné, že navštívíme-li znovu macao, využijeme služeb tohoto hotelu zas.
Nahlásit hodnocení
Lydia A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 1. září 2015
A pampered lifestyle in Macau

The room is excellent. The Filipino service staff who were too-willing to help us. The free shuttle.
7,7
it was an experience. Living the lifestyle of the rich for a couple of days. Taking my chance at gambling, looking for the cause why people are so addicted to it. The shopping is also memorable.
Nahlásit hodnocení
Florence L. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 30. srpna 2015
Nice Room

Large Bed, 24-hour foodshops
7,7
convenient as shuttle buses are frequent and available to Sands/ Taipa / Macau Ferry Terminal. Nice Room as beds are very large. Quick check out for customer
Nahlásit hodnocení
Alwin C. Páry Singapore, 28. srpna 2015
Macau Experience

Spacious, Location, Luxurious
8
They rooms were hugh. Although the decor was a bit dated, it was still comfortable.
Nahlásit hodnocení
Lyzle T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 28. srpna 2015
Grand exterior & interior, complete amenities

The rooms, shops, grand interior
9
My family enjoyed our stay with the complete amenities. I personaly was amazed by the elaborate design of the Interior & Exterior. The rooms were huge more than a condo living. As an architect, i was still a bit confused with the lay-out. Probably should have more signage for the main areas & suites. But overall it was a 9.
Nahlásit hodnocení
Ashwin R. Jednotlivci India, 28. srpna 2015
My Stay at the Venetian

The hotel room , the staff , the food
9,3
Good Experience but in suite dining is very expensive
Nahlásit hodnocení
Lorraine W. Páry Australia, 28. srpna 2015
Amazing

Room size it was like a small apartment,security,and friendlyness of the staff
10
Very enjoyable would recommend a stay there
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ObchodyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ObchodyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BufetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - VybaveníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fitness prostoryThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BazénThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestauraceThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - KoupelnaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BazénThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Sport a aktivity

Hodnocení zákazníků - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04