nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Koupelna The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Obchody The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Obchody The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bufet
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurace The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurace The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Golfový kurz The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fitness prostory The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bazén
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 3000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 12599 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,4
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (12599)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 11. listopadu 2012
Kolosální hotel

Vše na jednom místě
8
Tento obrovský hotel nabízí naprosto vše, co si lze představit. Pokud by člověk nechtěl, nemusí týden opustit brány hotelu a stejně nestihne vše prohlédnout. Pokud chcete navštívit některou z velkých show, nezapomeňte si rezervovat vstupenky včas před příjezdem. Minimálně měsíc dopředu. Pozor na čistý kyslík, který je přifoukáván klimatizací ve společných prostorách hotelu. Člověk nepociťuje nejmenší známky únavy a snadno se může stát, že 3 dny nepůjdete spát. Pokoje a služby hotelu jsou na nejvyšší úrovni. Stylová kopie benátských uliček s vodními kanály je notoricky známá záležitost, nicméně na místě člověka vždy ohromí.
Restaurant Tip: Morton´s steak house přímo v hotelu Venetian. Vyšší cenová úroveň, ale velký zážitek.
Cenek L. Páry Czech Republic, 11. listopadu 2012
Krásný stylový hotel

Zaměření na kasíno
8,3
Hotel je krásný a stylově vytvořený podle stejnojmeného kasína v Las Vegas. V prvním patře je možná procházka po shopech a navštívení nám.SV.Marka:-) Dominantou hotelu je samozřejmě samotné kasíno, které je obrovské.
Stefan H. Obchodní cestující Slovakia, 25. června 2012
krásny hotel

pekné izby ako aj celý hotel
8,7
Hotel Venetiano Macau je pekný,čistý hotel. Jediná námietka bola voči personálu ,ktorý nám nevedel poskytnúť informácie o kultúrnych programoch v Macau.Tak isto hotelu chýbajú kultúrne podujatia oproti Las Vegas.
Milan D. Obchodní cestující Czech Republic, 4. února 2012
Krásný hotel a personál s úsměvem na rtech

velké ale útulné pokoje, perfektní servis
8
ačkoli jsme setrvali s manželkou jen pár dní, byl pro nás tento hotel doslova požitkem. cestujeme rádi, hodně a často, nešetříme penězi na ubytování, naopak, rádi si dopřejeme luxus a péči. mnoho hotelů bývá jen přeplácané, nekomfortní pozlátko. to ovšem není případ hotelu the venetian. doslova nás nadchl orientální luxus, kterým celý hotel žije. perfektní servis, perfektní prostředí, perfektní strava - dokonalé zázemí pro krátkodobé cestovatele, kteří si nehodlají svůj pobyt v macau ňěčím rušit. je dost pravděpodobné, že navštívíme-li znovu macao, využijeme služeb tohoto hotelu zas.
Jungseop K. Skupiny United States of America, 18. září 2014
Good..but

Room / food / shopping
7,3
Noviandre H. Skupiny Indonesia, 15. září 2014
very nice hotel

clean..nice..comfort
8
Dejan O. Rodiny s malými dětmi Serbian, 14. září 2014
Great hotel!!!

Perfect staff, great room standard
10
From the first step in this HUGE hotel, everything was simply perfect! Staff was helping us in every second of our stay. We had an earlier check-in in some VIP room, and at the end, a 2 hours extended check out. They even send a cake in our room since they saw in my passport that it was my birthday that day! I would highly recommend this hotel to everybody!!! The only "strange" thing is that you need a map to find your room or anything else in the hotel. :)
Kota S. Rodiny se staršími dětmi Japan, 14. září 2014
The Venetian Macao Resort Hotel

Beautiiful, Clear and Location
9,7
Chan K. Obchodní cestující Hong Kong, 14. září 2014
very crowd and many people

room ok and clean and tidy
6,3
it is nice hotel
Li K. Jednotlivci China, 12. září 2014
Room not clean

Good location
6,7
Room is big but not clean enough! It's dusty around the table & bed! Also, the floor we are staying at should be non-smoking area; but still cigarettes are found on top of rubbish bin & strong smell of cigarettes ! A bit disappointed for a 5 star hotel

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - KoupelnaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ObchodyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ObchodyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BufetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestauraceThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestauraceThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Golfový kurzThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fitness prostoryThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BazénThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BazénThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

AS-AGWEB-3C06