nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Obchody The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Obchody The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bufet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Vybavení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fitness prostory The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bazén
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurace The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Koupelna The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 3000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 13397 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,4
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (13397)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 11. listopadu 2012
Kolosální hotel

Vše na jednom místě
8
Tento obrovský hotel nabízí naprosto vše, co si lze představit. Pokud by člověk nechtěl, nemusí týden opustit brány hotelu a stejně nestihne vše prohlédnout. Pokud chcete navštívit některou z velkých show, nezapomeňte si rezervovat vstupenky včas před příjezdem. Minimálně měsíc dopředu. Pozor na čistý kyslík, který je přifoukáván klimatizací ve společných prostorách hotelu. Člověk nepociťuje nejmenší známky únavy a snadno se může stát, že 3 dny nepůjdete spát. Pokoje a služby hotelu jsou na nejvyšší úrovni. Stylová kopie benátských uliček s vodními kanály je notoricky známá záležitost, nicméně na místě člověka vždy ohromí.
Restaurant Tip: Morton´s steak house přímo v hotelu Venetian. Vyšší cenová úroveň, ale velký zážitek.
Cenek L. Páry Czech Republic, 11. listopadu 2012
Krásný stylový hotel

Zaměření na kasíno
8,3
Hotel je krásný a stylově vytvořený podle stejnojmeného kasína v Las Vegas. V prvním patře je možná procházka po shopech a navštívení nám.SV.Marka:-) Dominantou hotelu je samozřejmě samotné kasíno, které je obrovské.
Stefan H. Obchodní cestující Slovakia, 25. června 2012
krásny hotel

pekné izby ako aj celý hotel
8,7
Hotel Venetiano Macau je pekný,čistý hotel. Jediná námietka bola voči personálu ,ktorý nám nevedel poskytnúť informácie o kultúrnych programoch v Macau.Tak isto hotelu chýbajú kultúrne podujatia oproti Las Vegas.
Milan D. Obchodní cestující Czech Republic, 4. února 2012
Krásný hotel a personál s úsměvem na rtech

velké ale útulné pokoje, perfektní servis
8
ačkoli jsme setrvali s manželkou jen pár dní, byl pro nás tento hotel doslova požitkem. cestujeme rádi, hodně a často, nešetříme penězi na ubytování, naopak, rádi si dopřejeme luxus a péči. mnoho hotelů bývá jen přeplácané, nekomfortní pozlátko. to ovšem není případ hotelu the venetian. doslova nás nadchl orientální luxus, kterým celý hotel žije. perfektní servis, perfektní prostředí, perfektní strava - dokonalé zázemí pro krátkodobé cestovatele, kteří si nehodlají svůj pobyt v macau ňěčím rušit. je dost pravděpodobné, že navštívíme-li znovu macao, využijeme služeb tohoto hotelu zas.
Kamani K. Páry South Africa, 16. prosince 2014
Toilet problems

Friendly, location, shopping
9
in a two day stay the toilet was blocked atleast 5 times. Each time maintenance had to be called to unblock it. Other than that the stay was good.
Analistya P. Skupiny Indonesia, 15. prosince 2014
A Very Nice Place

Clean,Huge, Comfortable, Luxurious
7,3
A Clean,Huge, Comfortable, Luxurious hotel
Tzycherng L. Páry Brunei Darussalam, 15. prosince 2014
Nice hotel

big clean rooms, great shopping within the hotel
7
Pamela N. Rodiny s malými dětmi Singapore, 15. prosince 2014
Majestic hotel but definitely not the best

Huge rooms, good service, clean
7,7
On the whole, it was disappointing as I booked via agoDa . So there was no free wifi. No breakfast. Food at the food court was expensive . Shuttle bus was good but no wifi on buses, unlike Galaxy and others. Atmosphere was way too crowded to be considered prestigious or luxurious. Had to pay for kids club which was considered ridiculous as we paid a lot for one room per night. I would not stay there again.
Rachel C. Skupiny Philippines, 14. prosince 2014
Amazing Venetian

The Lobby, The Room and The Food
9
It was my 2nd stay in Venetian and as always it amazed me. Starting from the facade of the hotel going to the lobby and up to our room. We booked for a Royal Suite but got upgraded to a Bella Suite. This hotel really never sleeps and always crowded but that's fine with me. We had a dinner buffet at the Bambu Restaurant and were fully satisfied with the variety of dishes that they offer. I have nothing to complain except for the same thing I commented when I stayed last Dec. 2013-FREE WIFI!
Li B. Páry Hong Kong, 14. prosince 2014
A great hotel

great casino, nice shopping mall, big room
9,7
it is my second time to stay here and it is a very good hotel in Macao.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ObchodyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ObchodyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BufetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - VybaveníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fitness prostoryThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BazénThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestauraceThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - KoupelnaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bazén

Hodnocení zákazníků - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

AS-AGWEB-3B07