Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Obchody The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Obchody The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bufet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Vybavení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízení The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fitness prostory The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bazén The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurace The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Koupelna The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Apartmá The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hotelu
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 3000
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 15183 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,4
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (15183)
Seřazeno podle:
Radek J. Jednotlivci Czech Republic, 11. listopadu 2012
Kolosální hotel

Vše na jednom místě
8
Tento obrovský hotel nabízí naprosto vše, co si lze představit. Pokud by člověk nechtěl, nemusí týden opustit brány hotelu a stejně nestihne vše prohlédnout. Pokud chcete navštívit některou z velkých show, nezapomeňte si rezervovat vstupenky včas před příjezdem. Minimálně měsíc dopředu. Pozor na čistý kyslík, který je přifoukáván klimatizací ve společných prostorách hotelu. Člověk nepociťuje nejmenší známky únavy a snadno se může stát, že 3 dny nepůjdete spát. Pokoje a služby hotelu jsou na nejvyšší úrovni. Stylová kopie benátských uliček s vodními kanály je notoricky známá záležitost, nicméně na místě člověka vždy ohromí.
Restaurant Tip: Morton´s steak house přímo v hotelu Venetian. Vyšší cenová úroveň, ale velký zážitek.
Cenek L. Páry Czech Republic, 11. listopadu 2012
Krásný stylový hotel

Zaměření na kasíno
8,3
Hotel je krásný a stylově vytvořený podle stejnojmeného kasína v Las Vegas. V prvním patře je možná procházka po shopech a navštívení nám.SV.Marka:-) Dominantou hotelu je samozřejmě samotné kasíno, které je obrovské.
Stefan H. Obchodní cestující Slovakia, 25. června 2012
krásny hotel

pekné izby ako aj celý hotel
8,7
Hotel Venetiano Macau je pekný,čistý hotel. Jediná námietka bola voči personálu ,ktorý nám nevedel poskytnúť informácie o kultúrnych programoch v Macau.Tak isto hotelu chýbajú kultúrne podujatia oproti Las Vegas.
Milan D. Obchodní cestující Czech Republic, 4. února 2012
Krásný hotel a personál s úsměvem na rtech

velké ale útulné pokoje, perfektní servis
8
ačkoli jsme setrvali s manželkou jen pár dní, byl pro nás tento hotel doslova požitkem. cestujeme rádi, hodně a často, nešetříme penězi na ubytování, naopak, rádi si dopřejeme luxus a péči. mnoho hotelů bývá jen přeplácané, nekomfortní pozlátko. to ovšem není případ hotelu the venetian. doslova nás nadchl orientální luxus, kterým celý hotel žije. perfektní servis, perfektní prostředí, perfektní strava - dokonalé zázemí pro krátkodobé cestovatele, kteří si nehodlají svůj pobyt v macau ňěčím rušit. je dost pravděpodobné, že navštívíme-li znovu macao, využijeme služeb tohoto hotelu zas.
Jonathan L. Páry Philippines, 23. července 2015
Nice Hotel

Cleanliness, Spacious rooms, tourist friendly
9,7
my only problem is at the casino. So many local hustlers. Not nice for tourist like being approach suddenly asking for something I dont understand
Andyanto L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. července 2015
Excellent hotel

Room & Location & Shopping mall
8,7
Room is clean and big.
Agustino R. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. července 2015
Totally Fun

Luxurious, Huge room, Great offer
10
Really really had a great experience in here. Thanks for the great services from Mr.John at the check-in counter desk. Our room was upgraded since he knew that we had a daughter. Thanks so much. Everything was great in here. We got a very special rate from agoda, including the beauty n the beast ticket, cotai jet to Hongkong, and breakfast. Really fun.. my daughter was very happy. Thanks Venetia Macao!
Ellysa G. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 22. července 2015
Excellent

Good service, big comfy room, excellent decoration inside hotel
9,3
My stay in Venetian Macao Resort Hotel was excellent. Never expected for the service to be this excellent. Sure will come back again to stay here and the egg tart in Lord Stow Bakery when we visit Macao. I forgot to the check-in person in charge when it's my turn. He upgraded my room since he knew we were more than 2 people. It makes me feel so special. Thank you Venetian Hotel!
Margaretha C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 22. července 2015
Very satisfied

Fast check in, friendly and helpful staff
8
Very satisfied, the staff whom serve us during check in and check out very approachable,friendly and clear to explain the T&C. However it will be better if there is complimentary breakfast especially when the room is considered overprice compared to other hotel worldwide.
Luke H. Skupiny Indonesia, 22. července 2015
pleasure stay

huge, comfort, crowded
9,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ObchodyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ObchodyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BufetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Dětský klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - VybaveníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreační zařízeníThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fitness prostoryThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BazénThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestauraceThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - KoupelnaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ApartmáThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Exteriér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Interiér hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BazénThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Sport a aktivity

Hodnocení zákazníků - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02