Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Towns Well Hotel

No 6-6A Calcada das Verdades, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 1462 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
8,4
Personál
6,6
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (1462)
Seřazeno podle:
Francessca Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 24. dubna 2016
cozy place
5,3
we love it very much!
Nahlásit hodnocení
Avan W. Páry Malaysia, 9. dubna 2016
Located near local tourism and shopping area
5
Easily accessible via local transportation
Nahlásit hodnocení
Hazel C. Páry Philippines, 8. dubna 2016
good stay!
6
the room is big enough for couples and it's very clean. The location of this hotel is very good because it is just a walk away to senado square and the ruins of st. paul. the only problem we got is going to the hotel from the ferry terminal since it was our first time in macao, we find it difficult to find the hotel so what we did is we rode a taxi which is so expensive;(
Nahlásit hodnocení
Kah Y. Jednotlivci Malaysia, 1. dubna 2016
spacious room, clean bathroom, old furniture
5
Location of the hotel is nice. We take a free shuttle to lisboa hotel and walked to this hotel (there is some slopes though). The room is so spacious but doesn't smell nice. WiFi is weak in the room, need to go near the door for WiFi usage. Receptions were quick. Overall - good, will come back and stay at this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Man W. Páry Portugal, 15. března 2016
Overall ok
4,7
Overall ok
Nahlásit hodnocení
Ng P. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 11. března 2016
Good Location
5
Good location, big room, a bit old
Nahlásit hodnocení
Ng P. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 11. března 2016
Good location

Good location, big room, too old
6,7
Nahlásit hodnocení
Aldo M. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 8. března 2016
Small place but near by district
6
This is a small hotel but quite nearby to the Paul's ruin.
Nahlásit hodnocení
Cheah P. Skupiny Malaysia, 1. března 2016
tourist spot but hard to locate at first
5,3
Need help on arrival otherwise free and easy
Nahlásit hodnocení
Yi L. Rodiny s malými dětmi Macau, 28. února 2016
Nice location

Closed to shopping areas, tourist attractions, and transports
6,3
It's satisfactory, there is a restaurant downstairs, and many shops nearby. 10 min walking distance to major tourist attractions.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Towns Well Hotel MacaoTowns Well Hotel Macao - Jídlo a nápojeTowns Well Hotel Macao - VyhlídkaTowns Well Hotel Macao - KoupelnaTowns Well Hotel Macao - RecepceTowns Well Hotel Macao - Pokoj pro hostyTowns Well Hotel Macao - Pokoj pro hostyTowns Well Hotel Macao - Pokoj pro hostyTowns Well Hotel Macao - Pokoj pro hostyTowns Well Hotel Macao - Pokoj pro hostyTowns Well Hotel Macao - Pokoj pro hostyTowns Well Hotel Macao - RestauraceTowns Well Hotel Macao - VchodTowns Well Hotel Macao - VchodTowns Well Hotel Macao - Interiér hoteluTowns Well Hotel Macao - Interiér hoteluTowns Well Hotel Macao - Interiér hoteluTowns Well Hotel Macao - Interiér hoteluTowns Well Hotel Macao - Interiér hoteluTowns Well Hotel Macao - Interiér hoteluTowns Well Hotel Macao - Interiér hoteluTowns Well Hotel Macao - Interiér hoteluTowns Well Hotel Macao - OkolíTowns Well Hotel Macao - OkolíTowns Well Hotel Macao - OkolíTowns Well Hotel Macao - OkolíTowns Well Hotel Macao - OkolíTowns Well Hotel Macao - Okolí


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01