Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Traders Hotel by Shangri-La

Kuala Lumpur City Centre, KLCC, Kuala Lumpur, Malajsie 50088 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Exteriér hotelu Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/lounge Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Exteriér hotelu Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Restaurace Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Apartmá Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Apartmá Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Lobby Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive Lounge Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive Lounge Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive Lounge Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Bazén Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Lázně
Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Fitness prostory Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Fitness prostory Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/lounge Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/lounge Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Restaurace Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Obchodní centrum Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Vyhlídka Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Okolí Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Restaurace Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Restaurace Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Restaurace
Oblast: KLCC Počet pokojů: 571

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 8015 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
9,3
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,2
Všechna hodnocení (8015)
Seřazeno podle:
Jiri D. Páry Czech Republic, 18. září 2015
NEJLEPŠÍ ZÁŽITEK

Výhled, skybar, lokalita
10
V Kuala Lumpur jsem už několikrát byl, ale až teď jsem si ho na plno užil. Zvolil se jsem pokoj. S výhledem na twin towers a rozhodně to za to stálo. V horním patře je navíc SkyBar s dechberoucím výhledem a výbornou nabídkou jídel i pití. Výborné sezení ve 33. patře hned u prosklené stěny za vámi twin towers a na stole lahev vína je prostě neuvěřitelný zážitek!
Nahlásit hodnocení
Miroslav D. Skupiny Slovakia, 20. listopadu 2010
Vyborny hotel, nadherne prostredie

Genialny vyhlad na Petronas Tower
10
Mili ludia, ochotni,priatelski, vzdy s usmevom... Hotel je moderny, cisty,zariadenie izieb uspokoji aj toho najnarocnejsieho navstevnika, sluzby na vysokej urovni. Uchvatil ma vecerny aj nocny pohlad na Petronas Tower, priamy vyhlad z mojej izby, nezabudnutelny zazitok na cely zivot. Bar a bazen na streche hotela je skvele miesto na posedenie s priatelmi a nadhernym vyhladom na siroke okolie. Hotel odporucam kazdemu kto sa chysta na navstevu Kuala Lumpur
Nahlásit hodnocení
Anugerah W. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 31. ledna 2016
Dining

Location, Room view and Room rate
5,7
Nice and we enjoy the Park, was really great. But the 5th Floor for Breakfast and Dinner wasn't very good. Mediterranean or Pasta counter missing, To many Asian sharp spiciest. Two days seafood night I feel just too long. What shall we offer for family with Kids, Teens and Elderly menu? too sharp, too many fatty menu and not really much variety because similar type of food a lot. I wish to get good breakfast, fresh banquet or German bread, Thank you Diandra Rauch
Nahlásit hodnocení
Nabil A. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 28. ledna 2016
Great stay

Amazing location great clean hotel the staff performance was great and speedy
7,3
Nahlásit hodnocení
Mohammed A. Obchodní cestující Saudi Arabia, 17. ledna 2016
nice hotel

location, sercises and money
10
it was nice stay. I recommended you to stay.
Nahlásit hodnocení
Androc K. Páry United States of America, 16. ledna 2016
Perfect place for a stay in KL

Location, staff helpfulness, views of the towers
9,7
Lovely.
Nahlásit hodnocení
Cheng X. Páry China, 16. ledna 2016
Good viewing

location, viewing, new
8
Nahlásit hodnocení
Danilo F. Obchodní cestující Philippines, 15. ledna 2016
Superb

Location, service and accessability
10
The staff is courteous and diligent. The place is perfect; it accessible wherever you would like to go.
Nahlásit hodnocení
Manfred T. Obchodní cestující Germany, 13. ledna 2016
Very good

Pool, lounge, location
9,3
Perfect
Nahlásit hodnocení
Kelvin S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 10. ledna 2016
Birthday Getaway

Beautiful, friendly staff and convenient for shopping
10
It was a superb weekend getaway for husbands birthday and also Chinese net year shopping at KLCC. We didn't have to drive out at all as everything was just nearby and the buggy service was Super convenient. The cafe food downstairs was so reasonable and comfortable. We also had a good time at the park and shopping was super convenient.
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Traders Hotel by Shangri-La Kuala LumpurTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Exteriér hoteluTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/loungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Exteriér hoteluTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RestauraceTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - ApartmáTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - ApartmáTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - LobbyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive LoungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive LoungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive LoungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - BazénTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - LázněTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Fitness prostoryTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Fitness prostoryTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/loungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/loungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RestauraceTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Obchodní centrumTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - VyhlídkaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - OkolíTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RestauraceTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RestauraceTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RestauraceTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Exteriér hoteluTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - KoupelnaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - KoupelnaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive LoungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive LoungeTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Executive Lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05