Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Tumon Bay Capital Hotel

1448 Pale San Vitores Road Tumon, Tumon Bay, Guam 96913 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Tumon Bay Capital Hotel Guam - Balkón/terasa Tumon Bay Capital Hotel Guam - Bazén Tumon Bay Capital Hotel Guam - Exteriér hotelu Tumon Bay Capital Hotel Guam - Pokoj pro hosty Tumon Bay Capital Hotel Guam - Pokoj pro hosty Tumon Bay Capital Hotel Guam - Exteriér hotelu Tumon Bay Capital Hotel Guam - Koupelna Tumon Bay Capital Hotel Guam - Vchod Tumon Bay Capital Hotel Guam - Pokoj pro hosty Tumon Bay Capital Hotel Guam - Lobby Tumon Bay Capital Hotel Guam - Recepce Tumon Bay Capital Hotel Guam - Restaurace Tumon Bay Capital Hotel Guam - Restaurace Tumon Bay Capital Hotel Guam - Interiér hotelu Tumon Bay Capital Hotel Guam - Lobby Tumon Bay Capital Hotel Guam - Pokoj pro hosty
Tumon Bay Capital Hotel Guam - Exteriér hotelu Tumon Bay Capital Hotel Guam - Vyhlídka Tumon Bay Capital Hotel Guam - Vyhlídka Tumon Bay Capital Hotel Guam - Lobby Tumon Bay Capital Hotel Guam - Koupelna Tumon Bay Capital Hotel Guam - Bazén Tumon Bay Capital Hotel Guam - Koupelna Tumon Bay Capital Hotel Guam - Exteriér hotelu Tumon Bay Capital Hotel Guam - Recepce Tumon Bay Capital Hotel Guam - Lobby Tumon Bay Capital Hotel Guam - Lobby Tumon Bay Capital Hotel Guam - Interiér hotelu
Oblast: Tumon Bay Počet pokojů: 62
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,2

na základě 337 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,8
Personál
6,0
Stav hotelu/čistota
5,4
Pokojový komfort/standard
6,2
Jídlo/stolování
4,4
Všechna hodnocení (337)
Seřazeno podle:
Muhammad S. Obchodní cestující Malaysia, 14. srpna 2015
Good location

Good location, nice sea view, inexpensive
6
The hotel is kinda old. The view from the room is magnificent.
Nahlásit hodnocení
Flordeliza B. Obchodní cestující Philippines, 31. května 2015
great location, good value!

location, amenities, view
8
very good, great value for money! proximity to my workplace at new private hospital.
Nahlásit hodnocení
Caroline F. Rodiny s malými dětmi United States of America, 22. března 2015
Need to upgrade for safety and comfort

It's in tumon
4
Not clean, the sliding doors are about to collapse. It's not very clean. They keep turning the water off.
Nahlásit hodnocení
Satomi K. Jednotlivci Japan, 20. března 2015
i'll not stay again

Location was not bad.
3,3
Small ants and cockroach was in the room... And they have only body wash. We have to check and clean if bathtub drainage have hair. Sounds coming from next room.. Will not recommend to stay.
Nahlásit hodnocení
Christen S. Páry United States of America, 1. března 2015
Not so clean

Location location location and decent view with balcony
4,7
It was fine but the water didn't work the second night due to a pipe issue with the water company, the front desk did give me a free water bottle though;) also there was dust and hair in the corners and tons of dust under the bed along with an old slipper that looked like it was there for a while. The air conditioner sounded like a helicopter and was full of dust.
Nahlásit hodnocení
Hyeongsu K. Páry South Korea, 24. února 2015
So so

Good location
5,7
So so
Nahlásit hodnocení
Ho Y. Páry Hong Kong, 24. února 2015
normal 3 star hotel

good location, nice staff, good view
6
overall is good because i dont have too much expectation of this 3 star hotel.
Nahlásit hodnocení
Russell P. Jednotlivci United States of America, 22. února 2015
Room dirty and big bloodstain visible on mattress!

Location, friendly staff, and view from balcony.
5
My stay was a little stressful because I worried about sheet cleanliness and overall level of safety while staying there. The door had an old-fashioned pushbutton doorknob lock and the balconies were close enough that someone could climb from one to another easily. And when I returned to my room my third night, the cleaning person left my balcony window wide open, because I specifically shut it before I left that morning. I left nothing of value in my room each day!
Nahlásit hodnocení
Jaeyong S. Rodiny se staršími dětmi South Korea, 20. února 2015
so so

with pool . location . view
4,3
Nahlásit hodnocení
Dana S. Rodiny s malými dětmi United States of America, 20. února 2015
Location great, but find another place!

Location, location, location
3,7
The location is the ONLY thing going for this place. The one staff person they have is friendly. The hotel is very dated and in need
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Tumon Bay Capital Hotel GuamTumon Bay Capital Hotel Guam - Balkón/terasaTumon Bay Capital Hotel Guam - BazénTumon Bay Capital Hotel Guam - Exteriér hoteluTumon Bay Capital Hotel Guam - Pokoj pro hostyTumon Bay Capital Hotel Guam - Pokoj pro hostyTumon Bay Capital Hotel Guam - Exteriér hoteluTumon Bay Capital Hotel Guam - KoupelnaTumon Bay Capital Hotel Guam - VchodTumon Bay Capital Hotel Guam - Pokoj pro hostyTumon Bay Capital Hotel Guam - LobbyTumon Bay Capital Hotel Guam - RecepceTumon Bay Capital Hotel Guam - RestauraceTumon Bay Capital Hotel Guam - RestauraceTumon Bay Capital Hotel Guam - Interiér hoteluTumon Bay Capital Hotel Guam - LobbyTumon Bay Capital Hotel Guam - Pokoj pro hostyTumon Bay Capital Hotel Guam - Exteriér hoteluTumon Bay Capital Hotel Guam - VyhlídkaTumon Bay Capital Hotel Guam - VyhlídkaTumon Bay Capital Hotel Guam - LobbyTumon Bay Capital Hotel Guam - KoupelnaTumon Bay Capital Hotel Guam - BazénTumon Bay Capital Hotel Guam - KoupelnaTumon Bay Capital Hotel Guam - Exteriér hoteluTumon Bay Capital Hotel Guam - RecepceTumon Bay Capital Hotel Guam - LobbyTumon Bay Capital Hotel Guam - LobbyTumon Bay Capital Hotel Guam - Interiér hoteluTumon Bay Capital Hotel Guam - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03