nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 150
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 4199 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,1
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (4199)
Seřazeno podle:
Jefferson A. Obchodní cestující Philippines, 4. března 2015
Nice and Clean Hotel

Location, value for money, and easy to locate
6,3
Good
Dikki B. Páry Philippines, 4. března 2015
awesome

location, clean, approachable staff
9,7
Very happy
James M. Jednotlivci Australia, 4. března 2015
Excellent location

Close to mall
8
Good, Convienent location and staff friendly.
Winfred L. Jednotlivci United States of America, 3. března 2015
Clean, small room with wifi across from Ayala Mall

Free wifi, clean, across from Ayala Mall
7,7
Lamberto M. Obchodní cestující United States of America, 3. března 2015
Comfort and security yet very affordable.

Staff great service, security and affordability .
9
It was great!
Ming Q. Páry Singapore, 2. března 2015
BEST HOTEL IN CEBU

7-11, Ayala Mall, Value for Money,
9,3
I have stayed cebu for 1 week and so far, this is the best Hotel i have stayed, I did stay in some high end and price hotel but none of which came close to what Tune Hotel Cebu have, in terms of Value, location and staff. I will stay here again when I go Cebu :)
Winfred L. Jednotlivci United States of America, 1. března 2015
Clean, small room with wifi across from Ayala Mall

Free wifi, clean, across from Ayala Mall
7,7
Dikki B. Páry Philippines, 1. března 2015
awesome

clean, location, staff is accomodating
9,7
Very very happy and comfortable
Brent R. Jednotlivci United States of America, 28. února 2015
Great Location, Helpful Staff

Location, Staff, Cleanliness
8
I thought that the location is very good. I needed to change my rooms a few times because of noisy people and the staff accommodated me very quickly. The hotel is right behind a major shopping mall.
Theresa A. Skupiny Philippines, 28. února 2015
Cozy staycation

Great location. We loved the drawstring bag they're giving out. It's our 2nd time staying in Tune (1st was in CdO). Clean in general :)
8
Best value for money!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hoteluTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B05