nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepce Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Interiér hotelu Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepce Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty
Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 150
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 3622 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,1
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (3622)
Seřazeno podle:
Jonathan C. Obchodní cestující Philippines, 29. srpna 2014
impressive! worth every centavo spent!

location, location and location
8,3
If you're looking for a no frill, great value hotel located near the malls and the central business district, then this is your perfect place in cebu.
John D. Páry Australia, 29. srpna 2014
Cheap, convenient

Wifi, 7-eleven, location
8
Room is TINY Aircon is good Wifi is good bathroom is good Great value for money
Reina L. Jednotlivci Philippines, 28. srpna 2014
I love staying at Tune Hotels

Great location, clean rooms and value for money
8
Whenever I am in Cebu for a business trip, I only have Tune Hotels in mind. Not only because of its affordability and clean rooms but the most thing I love about the hotel is its wonderful location in the heart of cebu business district. Transportation to nearby places are accessible via cab or even jeepneys. Staff are good too. Although they do not serve breakfast or any meals at all but fair enough since there are a bunch of restaurants in the other side which is the Ayala Center Cebu. I will definitely be coming back to Tune Hotels.
Joselito V. Obchodní cestující Philippines, 27. srpna 2014
Tune Hotel

cheap, near Ayala, with wifi in room
7,7
Ok
Vincent I. Páry Philippines, 27. srpna 2014
ALWAYS GOOD!!

location, value for money, cleanliness
9
As always Tune hotel lives up to its expectations. value for money, location is good, room is very clean!!
Vincent I. Páry Philippines, 27. srpna 2014
always good!!

location, value for money, cleanliness
9
as always tune hotel lives up to its expectations. value for money, location is good, room is very clean!!
Rune C. Obchodní cestující Norway, 26. srpna 2014
A nice stay

Cheap and new
7,7
Nice and comfortable
Rune C. Obchodní cestující Norway, 26. srpna 2014
A nice stay

Cheap and new
8,3
Comfortable, cheap and new
Xin Z. Obchodní cestující China, 26. srpna 2014
Comfortable

Price.sevice. Food
6,7
Cheap. Quite
May M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 25. srpna 2014
good value for money

location, proximity to ayala center, cleanliness ,
9,3
It was a pleasant stay, I slept well, the room was small though and has no closet but there's a rack where you can hang your clothes.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hoteluTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - RecepceTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Interiér hoteluTune Hotel - Cebu Cebu - RecepceTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hoteluTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C07