nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepce Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Interiér hotelu Tune Hotel - Cebu Cebu - Recepce Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty
Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Tune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 150
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 3907 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,1
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (3907)
Seřazeno podle:
Albert R. Obchodní cestující Philippines, 24. listopadu 2014
Awesome

Room, Accomodations. Amenities
8
Darron H. Páry United States of America, 23. listopadu 2014
satisfied customer

it was close to Ayala mall and 7-Eleven
7,7
my stay at Tune was not too bad I miss having a refrigerator and a coffee maker and a little bigger room with the dresser for my clothes. all in all I was satisfied with the price I paid.
Ma C. Jednotlivci Philippines, 23. listopadu 2014
pleasant!

safe and clean
8
it was awesome!
Joselito V. Obchodní cestující Philippines, 22. listopadu 2014
best value for your money

location, price, internet
8,3
Very good stay
Rochelle T. Jednotlivci Philippines, 21. listopadu 2014
Value for money

Location, Cleanliness, price
9
It was a pleasant stay. Checking in was smooth
Lou S. Jednotlivci Belgium, 20. listopadu 2014
Very nice hotel overall

Clean, Spatious, Staff
8
The Tune branch is pretty good overall, having stayed in Tune Makati and Pattaya as well, I must say that the Cebu branch is slightly less good. The receptionist named Jane is a huge plus, she's always smiling and helpful without anything feeling forced. Overall, good hotels.
Shuting L. Páry Singapore, 19. listopadu 2014
Very good 3 star accommodation

price, location, comfort
9
One of the best 3 star hotel i ever stayed in. Very considerate room with sufficient comfort.
Ma C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 18. listopadu 2014
affordable

clean...safe and accessible
8
it was good
Michael E. Obchodní cestující Philippines, 18. listopadu 2014
Tune hotel a nice hotel

A very nice, clean and good hotel with affordable price
9,3
A very nice hotel
Brian C. Jednotlivci Canada, 17. listopadu 2014
the worst accomdation in the philippines
3,3
terrible like living in a closet

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hoteluTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - RecepceTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Interiér hoteluTune Hotel - Cebu Cebu - RecepceTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Exteriér hoteluTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyTune Hotel - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C05