Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Two Macdonnell Road

2 Macdonnell Road, Central, Hong Kong Central, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 638 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,5
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (638)
Seřazeno podle:
Michael W. Obchodní cestující Australia, 15. května 2016
no coffee
5,3
Great but only negative is no coffee shop or shop close by except the nearby supermarket which is not open early or late.
L W. Jednotlivci Hong Kong, 7. května 2016
no title
4,3
duvet is thin n blanket is of limited supply. Need to add no slip shower mat for bathroom safety.
Gary W. Obchodní cestující United Kingdom, 2. května 2016
rooms with room in Hong Kong, A delight...
6,3
Location in Midlevels is lovely and quiet, short taxi ride to both Central and Wanchai. I am a frequent visitor to HK and discovered this accommodation by accident. I will use Two Macdonnell road for all my future stays.
Songming L. Jednotlivci China, 2. května 2016
Good
6,3
Very good
Michael W. Páry Hong Kong, 1. května 2016
good
5
nice location and quiet place. clean room. bed a bit hard. service ok.
Maria S. Rodiny s malými dětmi Finland, 27. dubna 2016
Value for money in Hong Kong
6
Very good apartment hotel. Great for travelling with children.
L W. Jednotlivci Hong Kong, 26. dubna 2016
No hospitality ambience despite good location
4
Porter only take luggage to front desk n i have to carry them to my room by myself. No slip shower mat not available despite my early request. Front desk lady had no smile upon chek in n i did not feel like being welcomed at all.
Gabriele L. Páry Italy, 14. dubna 2016
Great value for money, 10 minutes walk to city!
5,3
Spend two great nights, best value for money, clean and comfortable, great staff!
Wong T. Páry Hong Kong, 14. dubna 2016
Excellent
6,7
Stayed here to celebrate my birthday. It was excellent experience. Staff was very friendly.
Jordus L. Páry Singapore, 10. dubna 2016
VERY CLEAN
6
CLEAN AND BIG FOR HONG KONG HOTELS! Convenient with public bus and shuttle bus.
1 z 1 hodnocení
Two Macdonnell Road Hong Kong - Exteriér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interiér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interiér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interiér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interiér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interiér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - Pokoj pro hostyTwo Macdonnell Road Hong Kong - RestauraceTwo Macdonnell Road Hong Kong - RestauraceTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interiér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interiér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - Interiér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - Fitness prostoryTwo Macdonnell Road Hong Kong - Exteriér hoteluTwo Macdonnell Road Hong Kong - LobbyTwo Macdonnell Road Hong Kong - VyhlídkaTwo Macdonnell Road Hong Kong - Vyhlídka


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01