Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 4633 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,7
Personál
5,8
Stav hotelu/čistota
5,9
Pokojový komfort/standard
6,1
Jídlo/stolování
5,1
Všechna hodnocení (4633)
Seřazeno podle:
Abigail M. Páry Philippines, 3. května 2016
Satisfied
5,3
Very strategic and convenient..
Nahlásit hodnocení
Masakatsu M. Obchodní cestující Japan, 30. dubna 2016
good location
5,3
good location in HK for the business I hope that to clean up the stained wall makes this hotel much better
Nahlásit hodnocení
Debbie A. Skupiny Philippines, 24. dubna 2016
The room space are small
3,3
We cannot move well inside the room as it is small
Nahlásit hodnocení
Masakatsu M. Obchodní cestující Japan, 23. dubna 2016
best location
5,3
good location and reasonable price is what we need
Nahlásit hodnocení
Mickail J. Páry Philippines, 16. dubna 2016
Will come back
6
Hello Kumi! :)
Nahlásit hodnocení
Danica C. Skupiny Philippines, 16. dubna 2016
Awful!!!
2,7
We were asked to deposit 1000HKD for no reason. Their office hours is from 9am-4pm. We advised them that we will have early check out at around 7am to catch up with our flight. To our dismay,the office is still closed. We really have to go for us not to miss our flight. The refundable 1000HKD were not returned. This is the worst hostel i had!!! Beware of their modus! Its not just us who experienced it. We had the same scenario with a group of 4 travelers.
Nahlásit hodnocení
Regienald E. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 15. dubna 2016
Thumbs down
2,7
Though the place is near the tourist spots, it is not what I expect it to be. The place has a lot of small cockroaches roaming around and on the bed. The smell is awful. Its like your near the garbage bin.
Nahlásit hodnocení
Avelino J. Páry Philippines, 15. dubna 2016
very good location
5
Prepare cash for key deposit
Nahlásit hodnocení
Xiangyang X. Obchodní cestující China, 14. dubna 2016
Location
6,3
right position, better to live
Nahlásit hodnocení
Ai M. Páry Malaysia, 12. dubna 2016
Bad experience
3
Room is dirty, noisy (partition wall),no fridge, can't open TV. Even toilet door are not fully cover,1/3 was uncover at the top.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VyhlídkaUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Interiér hoteluUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Interiér hoteluUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Interiér hoteluUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - RecepceUSA Hostel Hong Kong - RecepceUSA Hostel Hong Kong - Interiér hoteluUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - Interiér hoteluUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - Vchod


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08