nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Vchod USA Hostel Hong Kong - Vchod USA Hostel Hong Kong - Vchod USA Hostel Hong Kong - Vyhlídka USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Interiér hotelu
USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 140
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 4326 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,7
Personál
5,8
Stav hotelu / čistota
5,9
Pokojový komfort/standard
6,1
Jídlo/stolování
5,2
Všechna hodnocení (4326)
Seřazeno podle:
Mohd S. Skupiny Malaysia, 20. listopadu 2014
Too small, staffs are not pleasant.

Just the location, others sucks.
3,3
Not comfortable. Just able to sleep even though not confortable.
Danny S. Páry Indonesia, 18. listopadu 2014
hotel budget

budget,nice staff,near MTR
7,7
the staff is so nicely to we are. this is budget hotel but clean. just a few step from MTR tsim sa tsui so very easy if you wanna continuos to macau or shenzhen but the room is really small
Fadzil M. Páry Malaysia, 18. listopadu 2014
Hotel on Busiest Street

Location , Shopping and Transport
6,7
Everything is near and we can move anywhere we want.
Matthew M. Jednotlivci United States of America, 17. listopadu 2014
Very simple, good location

its not much, but its a decent bed in a good location, right next to mrt
5,3
Piriya R. Obchodní cestující Thailand, 15. listopadu 2014
Good location very near mtr, nice staff

Location is very good
7
Its value for money, i go out to work early morning and came back night time, good that i request to have windows in my room so its better for five nights stay, the internet is fast but room needs to be renovated and more clean, in my room tv is not working, nice staff, for me its value for the money
Michael K. Páry Germany, 11. listopadu 2014
Short stay in Hongkong

location, fast check out
5,3
Maisy F. Rodiny s malými dětmi Philippines, 10. listopadu 2014
Room is very OK!

location, price & cleanliness of room
7,7
The room that we got was very clean, spacious (compared to the 1st room that was shown to us) and location is very accessible to all!
Tan J. Obchodní cestující Malaysia, 8. listopadu 2014
lousy hotel

nothing
5,3
bad place, bath towels were not properly dried
Suwandy S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 7. listopadu 2014
staff unfriendly, only good location

good location
3,3
Yeah so standard small guest house, staff not friendly at all specialy the maid.. Not value for money
Sherwin J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 6. listopadu 2014
Below Satisfactory

Near the shopping area
5,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VyhlídkaUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Interiér hoteluUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B08