Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

USA Hostel Hong Kong - Vchod USA Hostel Hong Kong - Vchod USA Hostel Hong Kong - Vchod USA Hostel Hong Kong - Vyhlídka USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Interiér hotelu USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Interiér hotelu USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Koupelna
USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Koupelna USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty USA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 140
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 4512 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,7
Personál
5,8
Stav hotelu/čistota
5,9
Pokojový komfort/standard
6,1
Jídlo/stolování
5,1
Všechna hodnocení (4512)
Seřazeno podle:
Manish J. Obchodní cestující India, 27. června 2015
location very good

location price and mattess on bed
6
Not good not bad
Nahlásit hodnocení
Wee H. Skupiny Malaysia, 26. června 2015
Bad experience

USA Hostel
3,7
Old room,smelly,small room,dirty bathroom
Nahlásit hodnocení
Anne P. Skupiny Malaysia, 20. června 2015
TAIPA

Clean, safe and peaceful
7
Nahlásit hodnocení
Emil N. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. června 2015
not good
2,3
there are hidden charges, the so called "upgrade" ... the room on the website is not the same room they'll give you when you arrive at the hotel. not good. I won't recommend this to my friends.
Nahlásit hodnocení
Cecil B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. června 2015
not recommended for travellers with children

Value for money
5
not convenient the hall was very dirty
Nahlásit hodnocení
Sied I. Obchodní cestující Singapore, 10. června 2015
Decent Cheap stay

Cheap convenient decent
6,3
Satisfied stay
Nahlásit hodnocení
Sri R. Obchodní cestující Indonesia, 10. června 2015
good location,good price and easy to find

good price,good location and good service
6
this hotel is easy to find, just out from Tsim Tsa Tsui MTR then building just few walks from MTR station,surrounding the hotel have lots of shop but hard to find food because around there only have Mc donald
Nahlásit hodnocení
Sia S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 8. června 2015
Family trip

Near to MTR, easy access to food stalls, near bus stop
3,3
Terrible. I lost my powerbank on the second day of stay. The room does not have 3-pin plug socket so need to charge phones or powerbank outside the room which is not secure at all. On the 5th day we were asked to move to another room because the hotel wanted to do renovation. The room they gave was worse with aircon not working. Then the sink in the toilet dropped. It was not repaired till we checked out on the 9th day. I won't be coming back to this hostel anymore and definitely I would not recommend this hostel to my friends.
Nahlásit hodnocení
Cora W. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. června 2015
Unsatisfied
2
We are not sarisfied. Lack of information regarding office hours. Hotel staff were not friendly. We experienced insect bites from their linens. We are not informed that elevators are not in service at midnight to early morning. Surroundings of the hostel are dirty...not good to refer this hostel to anybody.
Nahlásit hodnocení
Frandy G. Jednotlivci Philippines, 1. června 2015
Great Location Value for money

Location, Value, New Rooms
9,7
It was great, I was given a new room. Although WIFI can do better.. Great Location, Great Value.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VchodUSA Hostel Hong Kong - VyhlídkaUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Interiér hoteluUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Interiér hoteluUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - KoupelnaUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyUSA Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07