nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu
V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum
Oblast: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 18732 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (18732)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Steven T. Páry Malaysia, 29. září 2014
comfy and cosy

room standard, good facilities, transport convenience
9,7
Really enjoyed it
Grant G. Rodiny s malými dětmi Australia, 29. září 2014
I wouldn't stay here again

The only thing that was good about staying at the V hotel was its location to the MRT
4,7
The rooms were very small and not well set out. There was no power point in the bathroom, the bathroom smelt like sewage the whole time and no soap was provided. After we waited for an hour we had to remind their staff to send our luggage up to our room. I would not recommend this hotel to anyone.
Linerdo L. Páry Indonesia, 29. září 2014
The best MRT Hotel

Location, surrounding with many shop , next to food area
8
this our second times to stay in V hotel lavender . Still be the best choice in Singapore . Very near with Lavender MRT station , next to kopitiam food court , mugiya baker shop , and many more .
Soo P. Obchodní cestující Singapore, 27. září 2014
Meet all Needs for a Business Trip

comfort mattress, nice room, good wifi connection
7
Meet all I Needs for a Business Trip
Zhuo M. Skupiny Singapore, 27. září 2014
Polite staff and fast check in

Quiet cool environment fast check in . Good food
8
Clean quiet environment. Fast check in and polite staff.accessible by mrt . Food easily available
Arnat M. Páry Thailand, 27. září 2014
Best location ever

Near MRT, and nice room, cleaness
9,3
Poniman M. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 27. září 2014
SUPER NICE LOCATION

Super Closed to MRT Station, Super Closed to Foods Sellers, Clean Room
7
This is my first stay at this hotel. I love to have an MRT Station, 24-hr Food Courts and Mini Market just a step away from the hotel. I stayed at a 3-bed room, which is quite small with a mini bathroom. The room is clean and nice. I might want to stay once more at V Hotel Lavender.
Philip G. Páry Indonesia, 27. září 2014
V Hotel Lavender

Near MRT station, good staff, affordable price
8
Isaraporn K. Obchodní cestující Thailand, 27. září 2014
Good enough but many rooms to be improved

Location, cleanness, bathroom
7
Everything is okay except some minor issues below. - ac is too cold and temperature adjustment seems doesn't take any effect. - no facial tissue - room has very high humidity - lobby perfume smells quite bad

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - Restaurace

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3A05