nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu
V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum
Oblast: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 18981 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (18981)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Thanaphon B. Rodiny s malými dětmi Thailand, 20. října 2014
Hotel with location on MRT

Hotel locate on Lavender MRT Station
8,7
Very best location you can go every where in S'pore with mrt and bus bcoz hotel locate on the station
Yin Y. Páry Hong Kong, 19. října 2014
Nice Location

Convenient, near MRT station
6,3
The only thing i think it is good is the location is really convenient,but the room is so small, and there is no hot water sometimes when i bathing.
Si K. Skupiny Malaysia, 19. října 2014
Good Location. Room AirCond not cooling.

Good Location. Room size acceptable. Clean
6
overall OK
Si K. Jednotlivci Malaysia, 19. října 2014
standard room. location is good

room is clean. MRT just 3mins walk. food stall just walking distance
6
overall a good boutique hotel
Efendy E. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 18. října 2014
value for money hotel at a great location

value for money, location, choices of room
6,7
Except for room cleanliness, everything is perfect. The staff responded to our needs quickly and adequately.
Theresia R. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 18. října 2014
Small room but great location

Had triple room, best location, clean
7
I was here with my parents, my parents really love the location it just across Lavender station so they don't have to walk so far. 3D/2N is enough time to have experience with this hotel, the hotel staff didn't clean up my room and change my toiletries until i ask them for it, this really bad experience because all hotels have did it perfect all the time. The room is small even i choose triple room but it is cozy enough because it is difficult to search 3 beds in one room without extra bed. The beds was cozy and my parents didn't complain anything in this hotel the they love it overall.
Anthony A. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 18. října 2014
Small room but satisfid

1. Hotel located next to the MRT station and its make us very convinience, 2. Good service, good handling since we arrived 3. Fast response due to request we can easily upgrade our room to the triple.
7,3
Our stay was very good, we book a room for 2 persons and when we upgrade it to the triple room, the first night they charge us but the second night they give us a complimentary free of charge.
Augustine T. Páry Singapore, 18. října 2014
basic, small room not value for money

location- next to mrt. 24 hour foodcourt beside the hotel
5,7
Room was very basic like hotel 81. No free parking for those who drive.
Rudi P. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 18. října 2014
Perfect location

Near mrt, foodcourt just under the hotel..
8
Good..

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - Restaurace

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3A01