Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu
V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum
Oblast: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 17808 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (17808)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Rio I. Skupiny Indonesia, 22. července 2014
Boutique hotel near the city central

Nice,Clean and centrally located
6,3
Very nice and enjoyable
Jiayin F. Jednotlivci China, 22. července 2014
good

view, comfortable, and service
10
good.
Yasuo K. Obchodní cestující Japan, 22. července 2014
reasnably priced, non-extra luxury

clean, hygene
7,3
This is my third visit to Singapore. Last time was in 2011. The hotel room price is much higher than before. I had to find a low priced hotel and I picked this one. I am not still sure about the reasonable price range of hotel rooms in Singapore. But the accomodations of the room was lower than my expectations from that price I paid. Only one single towel! No bath tub. No Internet connection. The bath room is humid. The laundries I left in bath room was wet even after a whole day. The soundproofness was bad. I could hear all fuss in the elebator hall. Having said all this, every day the room was perfectly cleaned, and the bed was done nicely.
Ng H. Skupiny Malaysia, 21. července 2014
Nice Location Hotel

Nice location, Cheap & 24 hours food court downstair..
8,7
Joppy H. Páry Indonesia, 21. července 2014
Very like this hotel!

MRT location, foodcourt, modern
9,7
Very like this hotel for stay, location at lavender mrt, fast check in & check out, modern interior, easy access to airport (green line). Will stay again next time!
Leonardo F. Jednotlivci Brazil, 21. července 2014
very good

location, public transport and restaurants
6,7
Very good hotel
Judy B. Skupiny Philippines, 21. července 2014
very accessible

accessible to mrt, so far our room is clean and staffs are attentive to our request
8,7
i would like to stay again with this hotel in my next sg trip
Judy B. Skupiny Philippines, 21. července 2014
good location

it is very near to the mrt, just under the hotel.
8
we complained for our room due to the smell of cigarette was very strong and we asked the staff to clean our room hoping the strong smell of cigarette will get better but still it has and they acted our request asap. wish they offer us to transfer to another room but they did not and we didnt make any request since we goes back to the hotel quite late already and leave early too. yet i will stay again with this hotel in my future singapore trip...
Judy B. Skupiny Philippines, 21. července 2014
best location

very accessible to mrt. mrt is just under the hotel bldg.
9
this is my 2nd time staying with this hotel because of its location (very accessible to mrt), yet for the 2nd time too we have to ask for hand soap (like our first stay with this hotel) because they never put one in the bathroom. but the rest, service is good. i do recommend this hotel to my friends...

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - Restaurace

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3B08