nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu
V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum
Oblast: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 17847 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (17847)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Kwok C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 24. července 2014
Convenient but room is small and noise

Easy access to public transport, staff are helpful, big food stall on ground floor
6,7
The room is small but still ok. The bad things are actually the noise from other guests who ran outside of the room very early in the morning and press the door bell many times. The hotel is just outside of the MRT station, very convenient. Also easy to get a taxi at the hotel.
Mui S. Páry Malaysia, 23. července 2014
Clean and Stategically located

Clean, Friendly staffs, Good Location
6
It was a really pleasant one. Will definitely choose to stay here again for my next trip to Singapore :)
Marko K. Jednotlivci Indonesia, 23. července 2014
Location... Location... Location

Location... Location... Location
8,7
1. Less than 30 minutes from the airport by MRT 2. 1 minute walk from the Lavender train station Nuff Said...
Barry M. Páry Australia, 23. července 2014
Below Average

Pool was OK
4,7
Not up to our expectations
Rianto W. Páry Indonesia, 23. července 2014
near MRT and very comfort to go anywhere

near MRT
8
good and near MRT
Kwok C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 23. července 2014
Convenient but room is small and noise

Easy access to public transport, staff are helpful, big food stall on ground floor
6,7
The room is small but still ok. The bad things are actually the noise from other guests who ran outside of the room very early in the morning and press the door bell many times. The hotel is just outside of the MRT station, very convenient. Also easy to get a taxi at the hotel.
Rio I. Skupiny Indonesia, 22. července 2014
Boutique hotel near the city central

Nice,Clean and centrally located
6,3
Very nice and enjoyable
Jiayin F. Jednotlivci China, 22. července 2014
good

view, comfortable, and service
10
good.
Yasuo K. Obchodní cestující Japan, 22. července 2014
reasnably priced, non-extra luxury

clean, hygene
7,3
This is my third visit to Singapore. Last time was in 2011. The hotel room price is much higher than before. I had to find a low priced hotel and I picked this one. I am not still sure about the reasonable price range of hotel rooms in Singapore. But the accomodations of the room was lower than my expectations from that price I paid. Only one single towel! No bath tub. No Internet connection. The bath room is humid. The laundries I left in bath room was wet even after a whole day. The soundproofness was bad. I could hear all fuss in the elebator hall. Having said all this, every day the room was perfectly cleaned, and the bed was done nicely.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - Restaurace

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3A02