Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 24026 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (24026)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Diana R. Philippines, 25. května 2016
Good price and great location
5,7
Very near the MRT. There are food choices just outside the hotel which make it more convenient. The room is just right, a bit small. But the view is nice, can see the national stadium. It looks like the hotel is very popular, the lobby is always full of people.
Temmy T. Obchodní cestující Indonesia, 24. května 2016
Was ok..
4,3
Had access problem at the elevator when checking in that I had to make 3 elevator trips up and down before the issue gets solved. In the room, Other than that, my stay was fine and as expected.
William L. Obchodní cestující Malaysia, 24. května 2016
Great Location, Value. Disappointed with Service.
6,3
Its my fourth stay at this Hotel. The upkeep and staff friendliness is great. On this trip the only disappointment is I have made three request for Iron, which was never send to me. Each time, I was told to wait for 10 minutes, and it never came by.
Subha B. Páry Thailand, 23. května 2016
The hotel location was great and easy to access.
5,3
The price was reasonable to stay and the room size was ok.
Uliya A. Jednotlivci Indonesia, 23. května 2016
Great and convenient place to stay
6
I really like the htl because its really super close to the lavender MRT😍
Judy N. Jednotlivci Indonesia, 23. května 2016
ONLY BECAUSE THE LOCATION.
4,7
Very close to MRT station (lavender station) food court and fairprize nearby.
Mario O. Páry Indonesia, 23. května 2016
Good place to stay
6
Good price for a hotel near MRT and eateries
Hairul N. Páry Singapore, 23. května 2016
Return Stay
5,3
Pillow had a strange smell. I think the laundry can be improved. Other then that no complaints.
Ellensyah K. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 23. května 2016
Ease you to go around the city
6
Very nice to to stay in the hotel that is very close to MRT statition, a lot of halal food stalls and all you needs around.
1 z 1 hodnocení
V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08