Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Vybavení V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Bazén V Hotel Lavender Singapur - Bazén V Hotel Lavender Singapur - Bazén V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu
V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 23133 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (23133)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Nahlásit hodnocení
Michael J. Obchodní cestující Australia, 13. února 2016
reliable standard and good location

location, price, consistent standard
8,3
Nahlásit hodnocení
Boey K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 9. února 2016
not bad

location
5,7
Not bad
Nahlásit hodnocení
Muhammad R. Rodiny s malými dětmi Singapore, 8. února 2016
Good

Embience and convenient
7,7
Good
Nahlásit hodnocení
Ho S. Jednotlivci Malaysia, 8. února 2016
Misleading information

MRT station, food stalls, souvenir shop
5,3
The room is modern and the standard of cleanliness is good. The information given in Agoda's website says that my room has a city view. I was supposed to check in for the second night in Singapore. But I thought I would check in for the first night as well and would pay for the same room. The receptionist said that in her computer, the information given does not say my room has a city view. She said I had to pay Singapore dollar 10.00 if I want a city view room. She told me to double check again when I am in the room. I double checked. Your website still said it is a city view room. I rang her up and she said I only had to come down to change the room. She slammed the phone down. When I went back to the counter, she still wanted me to pay that Singapore dollar 10.00. Even after accessing your website using the hotel computer and showing her your advertisement and even after she said she talked to the manager already. Then she showed me the other guest itinerary which has a city view printed next to it. She said that is the proof that a room with a city view will be given. Does it say anywhere in your website that the words city view will be printed next to the room to say that it is a city view room ?
Nahlásit hodnocení
Lancer C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. února 2016
Family Friendly Get Away

(1) Centrally located to a lot of nice places in Singapore; (2) Right on top of an MRT Station (Lavender); (3) Lots of food options and a grocery nearby
5,3
Overall, it was ok. The V Hotel's location is fantastic as it was right on top of the Lavender MRT Station which made it very easy to get around central Singapore. It has great amenities and with a nice pool and gym, and the common area in the 4th floor is nice and cozy. The service is about average though and the rooms are a bit on the small side. The only let down is the breakfast buffet which is definitely not worth the extra price and housekeeping was below par, the room and bathroom were only tidied up but not cleaned at all.
Nahlásit hodnocení
Tommy S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 7. února 2016
Room smells not good.and find some little cocroach

Near mrt, lot of place to eat
3,7
Nahlásit hodnocení
Ratchadaporn T. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 7. února 2016
Good location but not clean ,noise and small room

Good location
5
Stay 2night 3day , maid clean my room but don't give me about toiletries
Nahlásit hodnocení
Normaliana J. Páry Singapore, 7. února 2016
worth the money

affordable. location was good. eating place is easy to find.
7,3
per night stay was worthful and afforable. view was amazing. checking in and out was breezy.
Nahlásit hodnocení
Damith N. Rodiny s malými dětmi Sri Lanka, 7. února 2016
Supper convenient location

Location,View, Pool
9
Very Good, For improvement ,I like to suggest them that The 4th Floor Testurant should use ceramic plates for breakfast tables
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02