nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu
V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum
Oblast: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 19402 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (19402)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Stanislaus S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. listopadu 2014
clean, strategic location

near public transport, food centre and clean
7
Rini R. Jednotlivci Indonesia, 21. listopadu 2014
no free wifi?? big turn off

only location is good
4,7
so so
Rini R. Obchodní cestující Indonesia, 21. listopadu 2014
location is good

location, location,location.It next to Lavender MRT, which is good
5
no free wi-fi at such price?
Kraiwut S. Obchodní cestující Thailand, 21. listopadu 2014
Good location

Good Location, Food is all atound 24 hours
8,3
Really good. Very convenince to go atound
Sitaram S. Skupiny Singapore, 20. listopadu 2014
Great and comfortable

The Breakfast, the friendly and helpful staff and the great location
8,3
Very comfortable
Ooi I. Obchodní cestující Malaysia, 19. listopadu 2014
Maintenance Shutdown of Power Supply

(1) Location strategic, (2) Station within, (3) Facilities new
8,7
All fine except for the 4 hours shutdown of electricity without consideration to the inconvenience and losses to customers. There was no info on this shutdown during booking. Neither was there offer to withdraw. Grossly unfair treatment. Lift ceased to function properly during shutdown and no technician on hand to assist, despite this being a PLANNED SHUTDOWN.
James S. Obchodní cestující Australia, 19. listopadu 2014
Pool closed! Specifically chose hotel for pool!!!

Clean, good staff, easy checkout
7,7
Wifi v slow so either went to work early or stayed late so I could email etc. Pool closed for repairs! Was closed before I booked would be nice to know as I need to swim to straighten my back after flying Agoda would do well to add info such as this to their website. Overall I felt cheated if I had known would have gone elsewhere, will be wary in future. Regards Jim
Jun W. Obchodní cestující Malaysia, 18. listopadu 2014
V Hotel Lavender
6
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Dithya R. Páry Indonesia, 18. listopadu 2014
We had great time staying in V hotel lavender.

The hotel is above lavender mrt station so it's easy to get to. There are shops and some small restaurants on the 1st floor so it's easy to find food. And the hotel was very clean with helpfull crew.
8,3
We had a pleasant stay there and will definitely go back.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - Restaurace

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3A07