nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Restaurace
V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Vybavení V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby
Oblast: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 20440 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (20440)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Fernando J. Skupiny Philippines, 1. března 2015
Good Value and Convenient Location

The location, value, and cleanliness
6,7
Everything was okay, except for the fact that it was a little bit too small and they did not have free WiFi in the hotel rooms. This should be standard in a 4 star hotel. Other than that, the location was good and the rooms were very clean.
Tze C. Páry Malaysia, 1. března 2015
Good location

Convenient, clean & comfortable
7,7
No free wifi which is the minus point.
Alene L. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 1. března 2015
Return Guest

Clean & Easy To Getting Around.
7
We are return guest when visit Singapore.
Theresia Y. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 28. února 2015
I recommended V Hotel 👌

Nice place, Clean, and near MRT
9,3
I feel so happy to stay at the V Hotel Lavender, the room is clean, but the size of bathroom is too small. The hotel is very near from MRT Station (behind the hotel) we can use the lift to get there.
Budi O. Páry Indonesia, 28. února 2015
-

near the MRT, superior good,
5
I like stay at V Lavender, because near MRT, clean, comfortable
Ponien K. Páry Taiwan, 28. února 2015
Good

Good
8
Novika B. Páry Indonesia, 27. února 2015
Aircon not working well

Good location, neat mrt, surrounded by many food stalls
8
Everything was good, except the airconditioner not working well, sometimes too cold and sometimes can be too hot.
Enrico S. Obchodní cestující Germany, 27. února 2015
Okay, but could be better

Empty minibar, bad Wifi in a as Wifi room booked room, no power plugs at bed, no alarm clock
7,3
Check in and service at the reception was good. Unfortunately my as wifi room listed offer had issues with wifi as soon as the door room closes. Staff offered a different room with same issue 9th floor. My last stay at 5th floor didn't have this issue. As a business traveler it's a bigger issue. I check in late due to my flight. The room has a fridge but beside water outside the fridge, there is nothing in the minibar. Getting up in the morning is an issue when you have on one side no power socket next to the bed to charge your mobile and no extra alarm clock to set to be sure. It's a different time zone so setting up an extra alarm is standard for me as I faced some mobile time sync issues in the past once. I might have asked for a wake up call but I don't like to talk to people in the morning... It's not a bad hotel but there are some easy improvements possible.
Jessica W. Obchodní cestující Singapore, 27. února 2015
Convenient, comfort, nice

shopping, eating, service
8
Satisfied overall.. Will recomment to others.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3B01