Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Restaurace
V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Vybavení V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby
Oblast: Kallang Počet pokojů: 888
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 21864 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (21864)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Nahlásit hodnocení
Jareonpong V. Rodiny s malými dětmi Laos, 26. srpna 2015
Good location

Location to MRT
6,3
Location
Nahlásit hodnocení
Supunnee T. Skupiny Thailand, 24. srpna 2015
Nice location, clean but small toilet

Connect with MRT, close to city and on airport line
7,7
We got high floor with th view, the location is very nice. And i got free wifi for one device.
Nahlásit hodnocení
Teo S. Páry Malaysia, 23. srpna 2015
A bit disappointment

Location, hotel condition, convience
7
My disappointment is that the hotel do not have parking place for guest to park their vehicle. we had to pay extra and expensive charges for the 2 night stay.
Nahlásit hodnocení
Chatsuda P. Páry Thailand, 23. srpna 2015
Great location

Great location, very clean room and comfy bed
8
I had problem with the hot water in my bathroom. It didnt work on my last night at the hotel.
Nahlásit hodnocení
Rod G. Skupiny Philippines, 23. srpna 2015
centrally located hotel

location, pool size and comfortable bed
6,3
4th time to stay in this hotel, only because of the location. the customer service, the busy lobby, the breakfast buffet food choices, etc., all remain the same, not excellent but satisfactory.
Nahlásit hodnocení
Allan S. Skupiny Philippines, 23. srpna 2015
SG - The place we enjoyed.

1) The location is just one of the best things for this hotel. Access to SMRT is a no sweat.
8,3
We had a great stay. The room is well maintained and the beds are clean. It's actually our second time and we still consider staying with this hotel in the future.
Nahlásit hodnocení
Andra P. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 23. srpna 2015
Perfect location, average room

Location, location, location
7
Nahlásit hodnocení
Lia F. Jednotlivci Indonesia, 22. srpna 2015
the room to smal

location, food and acomodation
8,3
It is good easy to go anywhere there are many transportation choosen
Nahlásit hodnocení
Lars P. Obchodní cestující Denmark, 22. srpna 2015
v hotel

location location and location
6
Reasonable but to crowded. Room had a unpleasant smell.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02