nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Restaurace
V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Vybavení V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby
Oblast: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 20136 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (20136)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Krerkphong P. Obchodní cestující Thailand, 23. ledna 2015
good location

location,staff, cleanness
8,3
good
Santi L. Páry Thailand, 23. ledna 2015
Poor wifi signal at living floor.

Easy to access from Airport or to downtown.
6,7
Fitted to the budget.
Poey P. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. ledna 2015
not wotth of money spent

location
6,7
Spent a lot on carpark charges as the carpark is not free for guests. For those who are driving will need to reconsider
Seah Y. Jednotlivci Singapore, 21. ledna 2015
nice stay

comfort hotel, clean and good location
7
Benefit is very near to MRT station. Walking distance to aperia mall where a newly mall established, many resturants and supermarket is found.
Yeap W. Obchodní cestující Malaysia, 21. ledna 2015
recommended..

easily access via MRT and local bus, comfortable room to stay.
6,7
Cindy T. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 21. ledna 2015
Good hotel, nice location

location, the food court downstairs, and the price
7,3
I enjoyed my stay in V Hotel Lavender. The hotel is right above the MRT, so it is very convenient. There is also a cheap food court right next to the hotel. If you're bored with Asian food, you can head on to Wendy's/ Burger King/ Subway / Toast Box, all within walking distance. Our room was the superior, but even that was small. The bathroom was tiny and very basic, but clean and equipped with all the necessities. The pillows given were too lumpy for us and very uncomfortable, so we asked for extra pillows. AC worked okay. Staff was friendly enough. Check in and check out was a breeze. My suggestion is to lower the cost of printing. It doesn't make sense that we have to pay $1 dollar for every page. Printing in black and white shouldn't cost that expensive. I enjoyed my stay. I would come back just because of the location only. If I want to stay somewhere comfortable, I wouldn't choose this hotel.
Reuben H. Skupiny Malaysia, 20. ledna 2015
Value for money

Location, convenience, simplicity
8,3
Satisfactory
Roy C. Páry Australia, 20. ledna 2015
Good Hotel but some things missing

MTA under the hotel
8,7
Generally good - good attention to detail in the room service, efficient and polite staff. but lacking some comfort only one chair not comfy - no information on the hotels facilities or what is available out side
Hajar S. Skupiny Indonesia, 20. ledna 2015
location. location, location

location, value, food around hotel
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3A05