nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu
V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum
Poloha: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 16693 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (16693)
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Xufeng F. Páry Singapore, 18. dubna 2014
good location with clean and big room; comfortable

Comfortable, Clean and Affordable
8
This is 2nd time booking for the same hotel, room is slightly lower floor; sofa chair is dirty but hotel staff changed for us immediately.
Nancy D. Rodiny s malými dětmi Australia, 18. dubna 2014
Great location overpriced small rooms

Location location location
6
Very please with the location of the hotel but not pleased with the breakfast very poor choice more asia food than western which is ok if you are told that before booking .Rooms ok very small with a bathroom that could not be called small it was a shower in a toilet size room.The first room had a very bad smell that the staff couldn't get rid of so they had to move us we had to move ourself our sheets where not changed every day which I would except in most hotels. The front counter staff very great
Waraporn T. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 17. dubna 2014
Convenient, qualified service and reasonal price

Convenient, near MRT and fast WiFi
8,7
Dan P. Rodiny s malými dětmi Thailand, 17. dubna 2014
Great

Easy access to MRT, near to famous attractions and city center with airport link.
7
Great, except for the breakfast included.
Kenneth O. Obchodní cestující Malaysia, 17. dubna 2014
comfort and clean

Great location / covenience access tjust dorr step o MRT station.
7,7
All fine... I need official receipt of this stay from Agoda, pls send to below emails kong@underarmour.com kenneth.ong1212@gmail.com
Pornpimon A. Skupiny Thailand, 16. dubna 2014
Closed to MRT and transportation

Closed to MRT , closed to food shop , nice hotel
8
Nice hotel and nice service but the room is not much big enough.
Che-Hui T. Páry Taiwan, 15. dubna 2014
small room and without free WIFI, not convenient.

location, location and location.
6,3
Thom A. Rodiny s malými dětmi United States of America, 14. dubna 2014
Good Hotel

location,
6,7
Our stay at this hotel was a good one we were there to take the kids to Universal Studios theme Park. There is an MRT stationin the basement below the jotel so we found it easy and convenient to go whereever we wanted. Our room was clean and comforfable. Because there were a good number of restaurants nearby, we did not eat atnthe hotel and cannot comment on the food
Lai Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 14. dubna 2014
convenience

good service, clean room, good location
6,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - Restaurace

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3B08