nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Restaurace
V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Vybavení V Hotel Lavender Singapur - Restaurace V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby
Oblast: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 20647 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (20647)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Clement L. Jednotlivci Brunei Darussalam, 25. března 2015
Good location

location location location
8,7
pleasant stay. Good location and easy to grab a taxi
Inoke A. Obchodní cestující Singapore, 24. března 2015
value for your money

staff, location, view
9,3
Asno M. Páry Indonesia, 23. března 2015
Great Location

Near MRT Station
5,3
Room too small
Md D. Obchodní cestující Bangladesh, 22. března 2015
yes i feel very good . nice hotel

ok. all over the very good
9
Sue K. Páry United Kingdom, 22. března 2015
Location good for MRT

Location, cheap food around the corner, easy to get to from airport .
5,7
We stayed for one night on a flying visit to Singapore. The staff on check in were cold and unhelpful. We asked if we had booked breakfast. We were told 'no' She failed to inform us that it was available and how much it would be should we choose to book it. The hotel lacked atmosphere and character. The room was small but adequate as was the bathroom. Some toiletries were provided but no soap. Wifi was available at a cost! Even it seemed in the lobby! The only positive thing was the location. Easy to reach from the airport and directly above the MRT line. Very handy when returning late and tired. Would consider staying again but only if the price was right. More likely to try elsewhere.
Dennis L. Jednotlivci Philippines, 22. března 2015
Convenience at its best

As this is my second time at this hotel, I could not consider another hotel that would be better than this in terms of location. MTR just below. Lots of food choices around.
7,3
My stay was pretty fair, the only reason I chose this was that it is just above the mtr. Everything's normal except the lack of remote control for tv. I asked the front desk about it, but it didn't come. One request none served. I didn't bother to follow up. Otherwise, everything's normal.
Tan Y. Páry Singapore, 22. března 2015
Value for money & good location for mrt

Value for money , great location for MRT and courtesy staff
6,3
Lovely
James B. Obchodní cestující United States of America, 22. března 2015
Grrreat

very close to MRT station, and Faiprice.
10
Grrrrrreat
Chew T. Páry Malaysia, 22. března 2015
Right on the lavendar mrt station

Close to mrt, same line as airport, near food court and money changer
6

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3C03