Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 24044 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (24044)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Nahlásit hodnocení
Waranya T. Jednotlivci Thailand, 29. května 2016
Near MRT Lavender Station
5,3
horrible breakfast, near MRT & food court.
Nahlásit hodnocení
Raimah N. Páry Indonesia, 28. května 2016
good
4,7
Overall is okk, recomended for staying in here 👍👍
Nahlásit hodnocení
Karel S. Skupiny Indonesia, 26. května 2016
Everything great except the bedroom floors !
4,7
The first time ever we got a hotel with a tile that is so slippery which make us feel the room not clean and oily. the air conditioner WORKING TOO WELL !!! we can not even reduce the temperature no matter what.. 28c same cold with 18C. we need to turn off the air conditioner sometimes.. Location Great ! many restaurant and cafe around. Staff Very polite which another plus Pool nice. we haven't time try the gym. Breakfast hotel is one bad option.. we can have more selection on shop nearby
Nahlásit hodnocení
Nachart T. Obchodní cestující Thailand, 26. května 2016
Room was smelly
4
I always stay V hotel because I like the locaton. Let say 3 out of 5 I got a smeely room. Look like room not inuse for long time. Internet is weak. I think 2 issues need to fix immediately.
Nahlásit hodnocení
Diana R. Philippines, 25. května 2016
Good price and great location
5,7
Very near the MRT. There are food choices just outside the hotel which make it more convenient. The room is just right, a bit small. But the view is nice, can see the national stadium. It looks like the hotel is very popular, the lobby is always full of people.
Nahlásit hodnocení
Paul C. Páry Australia, 25. května 2016
It was ok.
4,7
The room was so small nothing special, breakfast was horrible but the good thing is location.
Nahlásit hodnocení
William L. Obchodní cestující Malaysia, 24. května 2016
Great Location, Value. Disappointed with Service.
6,3
Its my fourth stay at this Hotel. The upkeep and staff friendliness is great. On this trip the only disappointment is I have made three request for Iron, which was never send to me. Each time, I was told to wait for 10 minutes, and it never came by.
Nahlásit hodnocení
Walaya A. Páry Thailand, 24. května 2016
Travelling
6
Good location close to MRT
Nahlásit hodnocení
Temmy T. Obchodní cestující Indonesia, 24. května 2016
Was ok..
4,3
Had access problem at the elevator when checking in that I had to make 3 elevator trips up and down before the issue gets solved. In the room, Other than that, my stay was fine and as expected.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07