nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Koupelna V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu
V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hosty V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Okolí V Hotel Lavender Singapur - Exteriér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Interiér hotelu V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Lobby V Hotel Lavender Singapur - Recepce V Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrum
Oblast: Lavender / Kallang Počet pokojů: 888

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 18749 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (18749)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 25. ledna 2012
dobry hotel

umisteni, cena/kvalita
8
hotel je umisten hned nad stanici metra, coz z nej dela vyborny vychozi bod pro vylety po meste, okolo hotelu jsou umisteny taky ruzne obchody a restaurace, hotel ma i vlastni terasu s krytym bazenem a restauraci, pokoje jsou trochu mensi, ale pekne a ciste, minibar byl prazdny, a internet na pokoji byl pouze za poplatek, perzonal byl mily a ochotny, celkove hotel doporucuji spise tem, kteri den travi ve meste a na hotel se vraci pouze na noc
Hoa B. Obchodní cestující Vietnam, 30. září 2014
great hotel for small group traveller ...

hotel location is very advantage ... interm to use MRT
6,3
great time there
Takayama H. Páry Japan, 29. září 2014
good location. very clean,friendly staff

location, cleaningliness, Service
8,3
Grant G. Rodiny s malými dětmi Australia, 29. září 2014
I wouldn't stay here again

The only thing that was good about staying at the V hotel was its location to the MRT
4,7
The rooms were very small and not well set out. There was no power point in the bathroom, the bathroom smelt like sewage the whole time and no soap was provided. After we waited for an hour we had to remind their staff to send our luggage up to our room. I would not recommend this hotel to anyone.
Linerdo L. Páry Indonesia, 29. září 2014
The best MRT Hotel

Location, surrounding with many shop , next to food area
8
this our second times to stay in V hotel lavender . Still be the best choice in Singapore . Very near with Lavender MRT station , next to kopitiam food court , mugiya baker shop , and many more .
Steven T. Páry Malaysia, 29. září 2014
comfy and cosy

room standard, good facilities, transport convenience
9,7
Really enjoyed it
Astrid W. Páry Indonesia, 28. září 2014
Disappointed

The location is strategic. It is near the MRT station. It is very convenient to go anywhere.
3
The room is so small. The hallway is so gloomy. The bed-sheet was dirty. I hung the sign to clean the room up, but they never did. They came so late at 6PM. It was not convenient at all since we had to purchase wifi at $10 per device. I was so disappointed.
Cuauhtemoc V. Obchodní cestující Mexico, 28. září 2014
A perfect location for business and shopping

Location price
6,3
Good
Soo P. Obchodní cestující Singapore, 27. září 2014
Meet all Needs for a Business Trip

comfort mattress, nice room, good wifi connection
7
Meet all I Needs for a Business Trip
Paween U. Obchodní cestující Thailand, 27. září 2014
Very convenient. Great for business trips.

Travel convenience, speedy check-in/out, cleanliness
8
Quite impressive. Could improve with milder airfreshener used in lobby. Corridor on the floor stayed does smell a little moldy.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - KoupelnaV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Pokoj pro hostyV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - OkolíV Hotel Lavender Singapur - Exteriér hoteluV Hotel Lavender Singapur - Interiér hoteluV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - LobbyV Hotel Lavender Singapur - RecepceV Hotel Lavender Singapur - Obchodní centrumV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - BazénV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - Rekreační zařízeníV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - RestauraceV Hotel Lavender Singapur - VybaveníV Hotel Lavender Singapur - Restaurace

Hodnocení zákazníků - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3B05