nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

V Wanchai 2 Hotel

139 Thomson Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Koupelna V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Vchod V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interiér hotelu V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interiér hotelu V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interiér hotelu V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interiér hotelu V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Recepce
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 79
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 1105 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,7
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (1105)
Seřazeno podle:
Virginia R. Obchodní cestující Australia, 13. března 2015
My New Home in Hong Kong

Great location, friendly staff, the view from the room
10
I loved it. I will definitely return, comfortable bed , good size room, convenient location, the most helpful staff ! Nothing was too hard for them. I highly recommend this hotel.
Chaocho Y. Obchodní cestující Taiwan, 12. března 2015
Convenient location

Good location, clean, friendly staff
8,3
Jong P. Obchodní cestující United States of America, 9. března 2015
Director

Clean,Location & good Services
10
Denny L. Páry Canada, 4. března 2015
Good valve

Room size, location and service
8,3
We were staying in a deluxe room so the size can be considered to be large for a HK hotel. The in room washer/dryer is definitely a plus.
Mak L. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 28. února 2015
So far so good.

Room
8
Kelly Z. Páry China, 24. února 2015
N/a

Decoration, friendly staff and v new
8,7
Loh W. Skupiny Singapore, 15. února 2015
Revisiting

Near to MRT, lot of eatery and shops
7
The house keeping was not as good but still acceptable. They given a smaller room than my previous stay.
Li-Chun C. Jednotlivci Taiwan, 14. února 2015
great

location, service, clean
9,7
good location and friendly staff
Yuen S. Páry Hong Kong, 13. února 2015
Modern Hotel

Friendly staffs, Good Location, Good Room Size
7,7
Stayed there 2 nights and got upgraded to a bigger room. Great! Staff are polite and helpful. Good location, less than 5mins to the nearest MTR station.
Catherine C. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 9. února 2015
poor housekeeping
5,3
we were return customers and upon check in, we were asked to pay to upgrade to a suite. the suite was nice but the housekeeping in the room was very poor. the amenities were not refilled and a bin was not cleared. upon check out we feedbacked to the front desk only to receive no apology and excuses. in my opinion not worth the upgrade and amount we spent.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

V Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - KoupelnaV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - VchodV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interiér hoteluV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interiér hoteluV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interiér hoteluV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Interiér hoteluV Wanchai 2 Hotel Hong Kong - Recepce


AS-AGWEB-3A01