Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Vacation Hotel Cebu

35 Juana Osmena Street corner J. Avila, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Vacation Hotel Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Vacation Hotel Cebu Cebu - Bazén Vacation Hotel Cebu Cebu - Recepce Vacation Hotel Cebu Cebu - Recepce Vacation Hotel Cebu Cebu - Zahrada Vacation Hotel Cebu Cebu - Bazén Vacation Hotel Cebu Cebu - Obchod s kávou / kavárna Vacation Hotel Cebu Cebu - Recepce Vacation Hotel Cebu Cebu - Bazén Vacation Hotel Cebu Cebu - Zahrada Vacation Hotel Cebu Cebu - Executive Lounge Vacation Hotel Cebu Cebu - Zahrada Vacation Hotel Cebu Cebu - Exteriér hotelu Vacation Hotel Cebu Cebu - Bazén
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 40

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 48 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,0
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (48)
Seřazeno podle:
Jeffery S. Jednotlivci United States of America, 15. května 2015
Recommended

location. room size. courtyard
8,7
Very nice affordable hotel. Big clean comfortable rooms. Good location five minutes from city center Very friendly and accommodating staff. While far from the mosy expensive hotel on this trip it was my favorite.
Analyn M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 4. dubna 2015
I think its a pension house

The hotel location is very safe & accessible.
6,3
The anbiance is like second home but the food was so bad.
Brian O. Páry United States of America, 7. března 2015
nice and basic

nice, cheap,basic
8
We got our room facing the streets. We were woken up early morning and tried to asked for a change. As we got 2 nights they made the change. But when we tried to extend our nights there, were told that the room we were in, we need to pay extra as it costs more. Honestly, the floor area in our initial room was much larger than the one were in. Maybe just because of the pool view, it cost more? Anyway, we checked out from there without any extend.
Youngkun A. Páry South Korea, 25. ledna 2015
Just low 3-star

staffs are kind, not hard to find(but not good location), breakfast was ok
5
just so so. room is small but staffs are quite kind. it is close to downtown. swimming pool is not good for swimming one night can be just ok if you would like to stay nearby downtown.
Mahdi T. Jednotlivci Bahrain, 16. ledna 2015
nice staff and clean room

price,clean and breackfast
8
Comfortable
Robin W. Páry Germany, 11. listopadu 2014
nice stay

rooms, pool, location
7,7
Mohammad A. Jednotlivci Kuwait, 30. července 2014
it goog and neer to every thing

good location
6,7
It ok the star is good
Suzanne B. Jednotlivci France, 26. června 2014
Nice swimming pool

Pool, location and price
6
Jui-Shen T. Jednotlivci Taiwan, 23. května 2014
Vacation Hotel Cebu
8
good
April J. Páry Philippines, 4. května 2014
comfortable

cheap, accessible, friendly staff
8,7
It was good. The hotel is cheap and it is close to shopping areas and public transport.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Vacation Hotel Cebu CebuVacation Hotel Cebu Cebu - Pokoj pro hostyVacation Hotel Cebu Cebu - BazénVacation Hotel Cebu Cebu - RecepceVacation Hotel Cebu Cebu - RecepceVacation Hotel Cebu Cebu - ZahradaVacation Hotel Cebu Cebu - BazénVacation Hotel Cebu Cebu - Obchod s kávou / kavárnaVacation Hotel Cebu Cebu - RecepceVacation Hotel Cebu Cebu - BazénVacation Hotel Cebu Cebu - ZahradaVacation Hotel Cebu Cebu - Executive LoungeVacation Hotel Cebu Cebu - ZahradaVacation Hotel Cebu Cebu - Exteriér hoteluVacation Hotel Cebu Cebu - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07