Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Valleyfront Hotel

Happy Valley Rd., Cor. V. Rama Ave.,, Fuente Osmena, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Valleyfront Hotel Cebu City - Interiér hotelu Valleyfront Hotel Cebu City - Lobby Valleyfront Hotel Cebu City - Interiér hotelu Valleyfront Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Valleyfront Hotel Cebu City - Interiér hotelu Valleyfront Hotel Cebu City - Interiér hotelu Valleyfront Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Valleyfront Hotel Cebu City - Interiér hotelu Valleyfront Hotel Cebu City - Interiér hotelu
Oblast: Fuente Osmena Počet pokojů: 129

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 245 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,6
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (245)
Seřazeno podle:
Nora D. Skupiny Philippines, 31. prosince 2015
Worth the price

Staffs, Rooms, Ambiance
6,3
It was overall okay, I just hoped that they had the EU socket.
Nahlásit hodnocení
Ahmad T. Páry Malaysia, 11. prosince 2015
cute and small

isolated, cute and small
6,3
my stay in this hotel is ok, however the room is extra small and i feei it is not worth the price. the entrance is very messy. i would prefer other hotels. Sorry
Nahlásit hodnocení
Shira M. Skupiny Philippines, 12. listopadu 2015
Nice room and good wifi

Wifi, room, lobby
7,3
Valleyfront Hotel airport transfer is expensive than fixed rate taxi. Only one ride going to Sto. Nino and lots of establish already in Fuente.
Nahlásit hodnocení
Ceferino C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 14. října 2015
Affordable

Value for money
9,3
Comfortable and convenient in terms of accessibility in tourist destination
Nahlásit hodnocení
Michele D. Páry United States of America, 5. října 2015
fair

in and out easy, quiete, solated
5
Nahlásit hodnocení
Diony M. Páry Philippines, 4. října 2015
False advertisement

Food
5,3
This is not a 3 star hotel, it is a motel. The night we arrived, i feel like we are entering a different place because of the entrance. The room looks old and motel like setup. I feel insulted whenever we go out we are asked if we are cleared already. When we arrived after the tour, they will ask us if it is short time. If it was not paid via credit card and advance booking, i would have transferred to a better and real 3 star hotel.
Nahlásit hodnocení
Reto S. Páry Liechtenstein, 7. září 2015
Great budget hotel, good location

Price, nice location, great breakfast
8,3
Nahlásit hodnocení
Rick A. Jednotlivci United States of America, 31. srpna 2015
very nice hotel

staff, wifi, 24 hour food
9,7
this is very nice and clean hotel, staff is helpful, i cant give any complaints about this place
Nahlásit hodnocení
Sanggyu R. Páry South Korea, 19. srpna 2015
Location, kidness, service all bad

Valleyfront Hotel
2,7
It is not hotel, love hotel.. Comapred with anotehr 3 stars hotel, service and staff were so poor.. Staff didn't even say good morning or simple greeting. Whenever i ask something like room service, all i could listen from them is No. Even I couldn't borrow a single of pen And they always asked me how many hours i stayed (because it's the hotel for short time) until i left there, i had to answer them
Nahlásit hodnocení
Gel N. Páry Philippines, 15. srpna 2015
HOTEL UNDERRATED

the price
4
The room was not good, toilet was small, no toiletries
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Valleyfront Hotel Cebu CityValleyfront Hotel Cebu City - Interiér hoteluValleyfront Hotel Cebu City - LobbyValleyfront Hotel Cebu City - Interiér hoteluValleyfront Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyValleyfront Hotel Cebu City - Interiér hoteluValleyfront Hotel Cebu City - Interiér hoteluValleyfront Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyValleyfront Hotel Cebu City - Interiér hoteluValleyfront Hotel Cebu City - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04