nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Vest Pension House

Tamblot Extension, Město Tagbilaran, Bohol, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Vest Pension House Bohol - Exteriér hotelu Vest Pension House Bohol - Vchod Vest Pension House Bohol - Pokoj pro hosty Vest Pension House Bohol - Pokoj pro hosty Vest Pension House Bohol - Pokoj pro hosty Vest Pension House Bohol - Pokoj pro hosty Vest Pension House Bohol - Pokoj pro hosty Vest Pension House Bohol - Pokoj pro hosty Vest Pension House Bohol - Pokoj pro hosty Vest Pension House Bohol - Pub/lounge Vest Pension House Bohol - Restaurace Vest Pension House Bohol - Interiér hotelu Vest Pension House Bohol - Lobby Vest Pension House Bohol - Obchod s kávou / kavárna Vest Pension House Bohol - Recepce Vest Pension House Bohol - Interiér hotelu
Vest Pension House Bohol - Koupelna Vest Pension House Bohol - Interiér hotelu Vest Pension House Bohol - Pokoj pro hosty Vest Pension House Bohol - Pokoj pro hosty Vest Pension House Bohol - Interiér hotelu Vest Pension House Bohol - Recepce Vest Pension House Bohol - Interiér hotelu Vest Pension House Bohol - Koupelna Vest Pension House Bohol - Interiér hotelu Vest Pension House Bohol - Koupelna Vest Pension House Bohol - Interiér hotelu
Oblast: Město Tagbilaran Počet pokojů: 16
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 290 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,2
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (290)
Seřazeno podle:
Michala K. Páry Czech Republic, 14. března 2013
cena odpovídá

poloha, internet, personál
6,7
Nikkoh M. Obchodní cestující Philippines, 21. února 2015
Spacious rooms.

Spacious rooms, price, quiet neighborhood
8
Spacious rooms but needs renovation..
Qian H. Skupiny China, 21. února 2015
nice hotel

the staff, the room condition
9
i sleep very well
Tamara P. Páry Canada, 18. února 2015
Great staff!

Staff, big room, free pick up and dropoff
9
The staff was great. Allowed us to store luggage for 2 nights when we visited another island before our one night stay at the hotel. Breakfast was great. Room was big. Good value for price.
Stanley C. Jednotlivci United States of America, 5. února 2015
good location and friendly staff

friendly staff, good location, airport shuttle
7,3
Friendly staff, rooms need some renovation, breakfast ok, location away from busy street, airport shuttle.
Jeffrey M. Jednotlivci United States of America, 27. ledna 2015
My stay

Cleanliness,value, free ride to pier.
9,7
It was good room was huge. The free ride to the pier was nice. It is a short walk to downtown.
Bogdan S. Jednotlivci Germany, 15. prosince 2014
Nice stay, kindly staff, friendly manager

Big rooms, quiet location, hold very clean
9,3
My stay here was very nice and plaesantly. Good place for explore the city Tagbilaran, Island Bohol and Panglao. Hotel located not far from pier and has free transfer from / to feries and airport. I was nice surprice from this hotel. I can recomend this hotel for families as well as for singel travelers.
Gregg S. Jednotlivci United States of America, 24. listopadu 2014
Great stay!!

comfort, room size, clean
9,3
I was pleasantly surprised when I saw the hotel as it shows better in person than in the photos.it was very homey and comforting in large part to the beautiful wood floors and decor. The room size was larger than expected, the room was clean and comfortable and the staff was polite and attentive. Free shuttle service to and from the ferry and a full breakfast included in the price made to stay even greater.
Anna P. Skupiny Philippines, 23. listopadu 2014
My stay at the pension house

The cleanliness of the room, the strategic location, the staff
7,3
It was a nice experience so far
Rose M. Jednotlivci United States of America, 19. listopadu 2014
pleasant stay

staff were really friendly and very accomodating
9
Great. Would definitely come back.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Vest Pension House Bohol - VyhlídkaVest Pension House Bohol - Exteriér hoteluVest Pension House Bohol - VchodVest Pension House Bohol - Pokoj pro hostyVest Pension House Bohol - Pokoj pro hostyVest Pension House Bohol - Pokoj pro hostyVest Pension House Bohol - Pokoj pro hostyVest Pension House Bohol - Pokoj pro hostyVest Pension House Bohol - Pokoj pro hostyVest Pension House Bohol - Pokoj pro hostyVest Pension House Bohol - Pub/loungeVest Pension House Bohol - RestauraceVest Pension House Bohol - Interiér hoteluVest Pension House Bohol - LobbyVest Pension House Bohol - Obchod s kávou / kavárnaVest Pension House Bohol - RecepceVest Pension House Bohol - Interiér hoteluVest Pension House Bohol - KoupelnaVest Pension House Bohol - Interiér hoteluVest Pension House Bohol - Pokoj pro hostyVest Pension House Bohol - Pokoj pro hostyVest Pension House Bohol - Interiér hoteluVest Pension House Bohol - RecepceVest Pension House Bohol - Interiér hoteluVest Pension House Bohol - KoupelnaVest Pension House Bohol - Interiér hoteluVest Pension House Bohol - KoupelnaVest Pension House Bohol - Interiér hotelu

Hodnocení zákazníků - Vest Pension House, Bohol

AS-AGWEB-3B03