Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Vest Pension House

Tamblot Extension, Tagbilaran City, Tagbilaran City, Filipíny (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Vest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hosty Vest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hosty Vest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hosty Vest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hosty Vest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hosty Vest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hosty Vest Pension House Tagbilaran City - Exteriér hotelu Vest Pension House Tagbilaran City - Recepce Vest Pension House Tagbilaran City - Recepce Vest Pension House Tagbilaran City - Interiér hotelu Vest Pension House Tagbilaran City - Interiér hotelu Vest Pension House Tagbilaran City - Interiér hotelu Vest Pension House Tagbilaran City - Interiér hotelu Vest Pension House Tagbilaran City - Interiér hotelu Vest Pension House Tagbilaran City - Interiér hotelu Vest Pension House Tagbilaran City - Koupelna
Vest Pension House Tagbilaran City - Koupelna Vest Pension House Tagbilaran City - Koupelna Vest Pension House Tagbilaran City - Obchod s kávou / kavárna Vest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hosty Vest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hosty
Oblast: Tagbilaran City Počet pokojů: 16

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 300 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,2
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (300)
Seřazeno podle:
Michala K. Páry Czech Republic, 14. března 2013
cena odpovídá

poloha, internet, personál
6,7
Nahlásit hodnocení
John A. Obchodní cestující Philippines, 9. října 2015
Budget Hotel

location is near the downtown, for budget consciuos individual, free hotel to airport/seaport transfer
9
It was good. Enjoyed our stay.
Nahlásit hodnocení
Alberto M. Jednotlivci Macau, 29. srpna 2015
None
5,7
No hot water for shower. Tried to change the booking and confirm the transfer from seaport. Although we have sent several emails, hotel didnt bother to reply until we complaint to Agoda.
Nahlásit hodnocení
Matthew G. Jednotlivci United States of America, 30. června 2015
Very average hotel with good service

Pickup/drop off service, staff friendliness, large room
5,7
The rooms are very big, but extremely dated. The AC unit was super noisy. The neighborhood is quiet but the flip side is it is tricycle ride/long walk everywhere. There are many other pensions on quiet streets much closer to "downtown" Tagbilaran. Oh...and my room was never made up during the entire 4 night stay.
Nahlásit hodnocení
Rebecca E. Jednotlivci United States of America, 25. května 2015
Not bad for the money

Away from noise as its off the main road. Breakfast included was nice.
7,7
The shower had zero water pressure and there were some cockroaches in the room I could've done without. The floors were dusty so you always went to bed with dirty feet. It wasn't the worst or dirtiest place I've ever stayed, but probably would try elsewhere next time, seeing as there are so many in the area.
Nahlásit hodnocení
Scott S. Páry United States of America, 3. května 2015
great stay

staff very helpful
9
Very good would stay there again
Nahlásit hodnocení
Koh J. Páry Singapore, 18. března 2015
For over night stay is ok

Friendly staff, rooms need some renovation, Breakfast good, Aircon not good.
5,3
Friendly staff, rooms need some renovation, Breakfast good, Aircon not good.
Nahlásit hodnocení
Qian H. Skupiny China, 21. února 2015
nice hotel

the staff, the room condition
9
i sleep very well
Nahlásit hodnocení
Nikkoh M. Obchodní cestující Philippines, 21. února 2015
Spacious rooms.

Spacious rooms, price, quiet neighborhood
8
Spacious rooms but needs renovation..
Nahlásit hodnocení
Tamara P. Páry Canada, 18. února 2015
Great staff!

Staff, big room, free pick up and dropoff
9
The staff was great. Allowed us to store luggage for 2 nights when we visited another island before our one night stay at the hotel. Breakfast was great. Room was big. Good value for price.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Vest Pension House Tagbilaran CityVest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hostyVest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hostyVest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hostyVest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hostyVest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hostyVest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hostyVest Pension House Tagbilaran City - Exteriér hoteluVest Pension House Tagbilaran City - RecepceVest Pension House Tagbilaran City - RecepceVest Pension House Tagbilaran City - Interiér hoteluVest Pension House Tagbilaran City - Interiér hoteluVest Pension House Tagbilaran City - Interiér hoteluVest Pension House Tagbilaran City - Interiér hoteluVest Pension House Tagbilaran City - Interiér hoteluVest Pension House Tagbilaran City - Interiér hoteluVest Pension House Tagbilaran City - KoupelnaVest Pension House Tagbilaran City - KoupelnaVest Pension House Tagbilaran City - KoupelnaVest Pension House Tagbilaran City - Obchod s kávou / kavárnaVest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hostyVest Pension House Tagbilaran City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05