Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Vigan Plaza Hotel

Crisologo St., Vigan City, Pantay Daya, Vigan, Filipíny

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 58 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,5
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (58)
Seřazeno podle:
Rosalina H. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 15. dubna 2016
Excellent choice!
5,7
Good location! Good food! Friendly and efficient staff! Will definitely recommend to friends!
Nahlásit hodnocení
Antoinette A. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 8. dubna 2016
Excellent stay
6,7
Love the location
Nahlásit hodnocení
Christer N. Páry Sweden, 3. dubna 2016
Charming, but the wiev over the outside kitchen ar
5
The owner could do a lot more to improve the facilities
Nahlásit hodnocení
Peter M. Páry Sweden, 5. března 2016
Very good location!
5
The location for this hotel is the best in Vigan...
Nahlásit hodnocení
Joyce C. Skupiny Philippines, 29. února 2016
Good
5,3
Had a glitch during check-in but everything went well in the end.
Nahlásit hodnocení
Maria H. Rodiny se staršími dětmi Australia, 19. února 2016
Beautiful place...Good breakfast

It was close to everything.Room was very comfortable. Good breakfast
8,3
I love the place. It has the vintage feel about it. The room was big and comfortable. Although the TV reception wasn't good. It's very close to every where.The staff are very accommodating. We left really late in the afternoon they took care of our luggage and our longaniza while we roam around the city. I like the breakfast.good choices. Maybe if the restaurant is not Hap Chan (sorry not my cup of tea) A more locally sourced dining experience will make this hotel at least a 4**** but who can compete with too many fast food choices around. ☺ See you again Vigan
Nahlásit hodnocení
Riza R. Páry Philippines, 14. února 2016
Great experience for its value

The staff were friendly and accommodating. The location is great. Their breakfast is good.
9,7
Overall, it was a great experience!
Nahlásit hodnocení
Irene A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 30. prosince 2015
Belle and I travel

Location, ambiance, staff
9
Nahlásit hodnocení
Suthida T. Páry Thailand, 28. prosince 2015
Good location

Location
7
Nahlásit hodnocení
Alet H. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. prosince 2015
Vigan express

The hotel offers the best location. It is near the Vigan plaza and located at the end of crisologo street.
8
Average
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Vigan Plaza Hotel ViganVigan Plaza Hotel Vigan - Exteriér hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - RestauraceVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - RestauraceVigan Plaza Hotel Vigan - RestauraceVigan Plaza Hotel Vigan - RestauraceVigan Plaza Hotel Vigan - Interiér hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07