Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Vigan Plaza Hotel

Crisologo St., Vigan City, Vlastní město, Vigan, Filipíny (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Vigan Plaza Hotel Vigan - Exteriér hotelu Vigan Plaza Hotel Vigan - Interiér hotelu Vigan Plaza Hotel Vigan - Exteriér hotelu Vigan Plaza Hotel Vigan - Exteriér hotelu Vigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hosty Vigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hosty Vigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hosty Vigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hosty Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurace Vigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hosty Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurace Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurace Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurace Vigan Plaza Hotel Vigan - Interiér hotelu Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurace
Oblast: Vlastní město Počet pokojů: 29

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 50 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,5
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (50)
Seřazeno podle:
Irene A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 30. prosince 2015
Belle and I travel

Location, ambiance, staff
9
Nahlásit hodnocení
Suthida T. Páry Thailand, 28. prosince 2015
Good location

Location
7
Nahlásit hodnocení
Alet H. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. prosince 2015
Vigan express

The hotel offers the best location. It is near the Vigan plaza and located at the end of crisologo street.
8
Average
Nahlásit hodnocení
Rodolfo F. Páry Philippines, 21. prosince 2015
It's really accessible hotel. Everything is close

Accessible,near from tourist spots,Great restoration of historical ambience.
9
It's was a good stay. Accessible and great Spanish ambience.
Nahlásit hodnocení
Benjielyn C. Skupiny Philippines, 26. září 2015
Great Location & Great Stay

location, staff, comfortable room
8
The hotel has a great location.It is in front of Plaza Burgos and a few minutes walk from calle crisologo and Vigan Cathedral.
Nahlásit hodnocení
Maria C. Jednotlivci Philippines, 14. srpna 2015
vigan..

location, staffs
7
We stayed for a night.The staffs are all nice and very helpful. The location is really great,you can visit all the tourist attraction by foot if you like walking, you can try the calesa, it was so great experience. Restaurants nearby. Overall i am satisfied.
Nahlásit hodnocení
Emma P. Páry Australia, 15. července 2015
Overrated Vigan Hotel

Location, vintage, staff
6,7
Vigan Plaza is an overrated hotel. I would rate as 3-star only. Our roon was very smail. The bathroom tiles require re-grouting. The only good thing about this hotel is that it is just in the Vigan Plaza where you can access everything, church, ATM, food outlets and retaurants but the place itself needs improvement.
Nahlásit hodnocení
Maria C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. června 2015
a nice place to stay..very accessible to the city

location.. heritage feeling... food
8
The staff were friendly..especially kuya guard :-) Their food at bigaa were yummy and affordable..
Nahlásit hodnocení
Maximillan J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 13. června 2015
Vigan Plaza Hotel, my new favorite local hotel!

Location, the building and the design concept.
8,7
Overall, it was nice! And we have found our favorite place to stay in whenever in Vigan.
Nahlásit hodnocení
Aurora M. Skupiny Philippines, 15. května 2015
My first trip in Ilocandia when I was 63yrs.old...

Central location,w/ breakfast and presence of resto w/n the building,it has the look of authentic Spanish era building and furnishings
7,3
It has a comfortable bed and that's all I need after a loooong trip.also it has strong water.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Vigan Plaza Hotel ViganVigan Plaza Hotel Vigan - Exteriér hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Interiér hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Exteriér hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Exteriér hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - RestauraceVigan Plaza Hotel Vigan - Pokoj pro hostyVigan Plaza Hotel Vigan - RestauraceVigan Plaza Hotel Vigan - RestauraceVigan Plaza Hotel Vigan - RestauraceVigan Plaza Hotel Vigan - Interiér hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03