nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Villa Baan Phu Prana

124/40 Srisoonthorn (Rd 4025) Cherngtalay, Surin, Phuket, Thajsko 83110 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Villa Baan Phu Prana Phuket - Bazén Villa Baan Phu Prana Phuket - Bazén Villa Baan Phu Prana Phuket - Bazén Villa Baan Phu Prana Phuket - Bazén Villa Baan Phu Prana Phuket - Exteriér hotelu Villa Baan Phu Prana Phuket - Vchod Villa Baan Phu Prana Phuket - Bazén Villa Baan Phu Prana Phuket - Bazén Villa Baan Phu Prana Phuket - Exteriér hotelu Villa Baan Phu Prana Phuket - Interiér hotelu Villa Baan Phu Prana Phuket - Lázně Villa Baan Phu Prana Phuket - Lázně Villa Baan Phu Prana Phuket - Lázně Villa Baan Phu Prana Phuket - Lázně Villa Baan Phu Prana Phuket - Restaurace Villa Baan Phu Prana Phuket - Restaurace
Villa Baan Phu Prana Phuket - Interiér hotelu Villa Baan Phu Prana Phuket - Vchod Villa Baan Phu Prana Phuket - Restaurace Villa Baan Phu Prana Phuket - Lobby Villa Baan Phu Prana Phuket - Executive Lounge Villa Baan Phu Prana Phuket - Executive Lounge Villa Baan Phu Prana Phuket - Exteriér hotelu Villa Baan Phu Prana Phuket - Exteriér hotelu
Oblast: Surin Počet pokojů: 8
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

9,0

na základě 40 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,2
Personál
9,6
Stav hotelu / čistota
9,6
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (40)
Seřazeno podle:
Karel P. Páry Czech Republic, 17. května 2012
Simply the best

Poloha,soukromí,čistota,luxus
10
Nadherna villa v krásném prostředí, na nejlepší plazi na Phuketu. Ve vile se budete cítit jako doma. Je zde nádherný výhled na pláž.Jeden z největších zážitku byl pro nás západ slunce který si můžete vychutnat z bazénu !!! Moc příjemná obsluha , vynikající vždy čerstvé jídlo . Využili jsme take spa ( masaz) kde se budete cítit jako uprostred pralesa.Proste nejlepší dovolena ever!!! Možnost jednání i s majitelkou vily,která nám dala spoustu užitečných rad a vždy nám ve všem vyšla vstříc !!
Hanwei L. Páry China, 6. října 2014
Very beautiful view from hotel

The view, the outdoor swimming pool, the bath
8,7
It's raining thoroughly during the days we stay, the morning when we left is sunny. I won't recommend anyone to come to Phuket during rain season, we can't do anything but staying at the hotel. But the facilities are great, the room is spacious and artistically decorated. The staff are really friendly, helped me bought fruit when I can't find anywhere. The view from the swimming pool is absolutely amazing. Overall I will recommend this hotel to anyone coming to phuket!
Shawn B. Páry Singapore, 6. října 2014
Total ripoff, worst place I've stayed in Thailand!
2
Ripoff, poor customer service, no facilities This is an individual's spare home masquerading as a resort. As such, it does not have full facilities that you can get at other places at this price point. We stayed for a night and it was truly horrible. Rooms were damp with a bad smell. Worst of all the staff all left at 6pm and neglected to inform us that the kitchen was closed in the middle of a tropical storm. When confronted, the housekeeper produced he was the chef and offered to cook us fried rice. This property should not pretend to be a resort. It was by far the worst place I've stayed at in Southeast Asia, would recommend staying away if you don't want to be ripped off!
Gwen W. Páry Hong Kong, 29. července 2014
Little Gem

Friendly staff, Environment, Views
8
Stayed at Villa Baan Phu Prana with my boyfriend for 4 days and we both enjoyed it very much. It's a boutique villa on the hill. It was fun and easy to go around on a rented motorbike. Very friendly and helpful staff.
Kerry E. Páry Australia, 11. července 2014
Relaxing in Boutique Villa!

Amazing attentive staff.
9,7
Shohei M. Páry Japan, 6. července 2014
The best place in the island

Concept, Dining, Owner
9,7
Amazing place with fusion of European and Oriental atmosphere. Here is like home of close friend.
Rob H. Páry United Kingdom, 15. května 2014
Fantastic.

Pool, the most amazing comfy bed & great staff.
8,7
Superb. Great staff with a very nice calming atmosphere.
Wong W. Rodiny s malými dětmi Singapore, 24. listopadu 2013
Superb villa, friendly staff, stunning view.

The view, the service, the exclusivity
9
Well run, small boutique luxury villa. The views from the delux suite and the infinity pool on the roof deck were simply stunning. Service was excellent. Very relaxing stay, especially if you just want to chill in the villa. Only draw back is it's situated on a steep hill, so access is by private driver or taxi. Same applies if venturing out. Driver is on 24hr call, and his fee is comparable to local taxi, so not a big issue.
Fiona G. Skupiny United Kingdom, 22. listopadu 2013
Great relaxing experience.

The design, pool and the peace.
9,3
Excellent. Great place to stay, a little bit of luxury in a small boutique hotel.
Lei L. Páry China, 6. října 2013
One Day in Paradise!

Art design of villa, environment, and personal chef breakfast.
10
The Villa Baan Phu Prana is 100% different from other 5-star hotel. It make you feel like an artist and an owner during the stay (maybe because that night only my husband and I were there in the whole villa?). Well worth the money! Definitely will come again with the whole family!!!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Villa Baan Phu Prana PhuketVilla Baan Phu Prana Phuket - BazénVilla Baan Phu Prana Phuket - BazénVilla Baan Phu Prana Phuket - BazénVilla Baan Phu Prana Phuket - BazénVilla Baan Phu Prana Phuket - Exteriér hoteluVilla Baan Phu Prana Phuket - VchodVilla Baan Phu Prana Phuket - BazénVilla Baan Phu Prana Phuket - BazénVilla Baan Phu Prana Phuket - Exteriér hoteluVilla Baan Phu Prana Phuket - Interiér hoteluVilla Baan Phu Prana Phuket - LázněVilla Baan Phu Prana Phuket - LázněVilla Baan Phu Prana Phuket - LázněVilla Baan Phu Prana Phuket - LázněVilla Baan Phu Prana Phuket - RestauraceVilla Baan Phu Prana Phuket - RestauraceVilla Baan Phu Prana Phuket - Interiér hoteluVilla Baan Phu Prana Phuket - VchodVilla Baan Phu Prana Phuket - RestauraceVilla Baan Phu Prana Phuket - LobbyVilla Baan Phu Prana Phuket - Executive LoungeVilla Baan Phu Prana Phuket - Executive LoungeVilla Baan Phu Prana Phuket - Exteriér hoteluVilla Baan Phu Prana Phuket - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - Villa Baan Phu Prana, Phuket

AS-AGWEB-3B02