Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Villa Kresna Boutique Villa

Jl. Sari Dewi 17, Seminyak, Bali, Indonésie 80361

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 255 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,7
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (255)
Seřazeno podle:
Hazel H. Skupiny Australia, 22. února 2016
nice hotel

hotel pool location
6,3
good but shower in room needed some work.. Have stayed here before. Pool nice.
Jerry E. Páry Sweden, 19. února 2016
Feb 2016
4,7
x
Elvira T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. ledna 2016
good hotel
4
Near from subway station. Have bus access fron and to airport. Clean hotel but room so small . have breakfast and have bath up. Nice staff.
Olivia S. Rodiny s malými dětmi Australia, 7. listopadu 2015
Terrible value for money
4
The villa was not the same as the photos, riddled with mosketos, felt very cramped and the tiles are very slippery.
Cami J. Páry Canada, 30. října 2015
Great hotel, excellent service

The customer service is the best we recieved in Bali, rooms were adorable and comfortable
8
Cons- the pool was kind of dirty, there were so many ants we couldn't use the pool chairs because they were covered, mosquitos were kind of bad in the room.
Bishan S. Páry India, 25. října 2015
Very nice place, but a bit of a tedious walk

The ambience, the quietness, the cleanliness
7,3
The villas are very lovely. They are well designed and well maintained. It's great if you're staying for a few days. You can cook your own meal if you want, and the the villa that we were staying in (no. 7) was ideal for having a few friends over for a little party. It was secluded and very private and felt like home. Only one downside: the villas are located a tedious 15- to 20-minute walk from everywhere. Although the location looks very nice on the map, and it is indeed not far from either the beach or Ku De Ta or the main gay area of the town, if you don't have a bike, be prepared for a boring walk whenever you want to go somewhere. Apart from that, it was a very pleasant experience.
Antoine P. Obchodní cestující United Kingdom, 23. října 2015
Great place - Good Location

Location - Size of room - Outdoor shower
8,3
Georgie D. Rodiny s malými dětmi Australia, 8. října 2015
Great service. Excellent location

Private pool, location and cleanliness
9,7
I thoroughly enjoyed my stay. It was our first time to Bali and we had an amazing time and were very comfortable during our stay.
Boo H. Páry Singapore, 4. října 2015
Pool villa

The pool in private villa
6,7
Enjoyable stay
Patricia S. Rodiny se staršími dětmi Australia, 28. srpna 2015
Review of villa kresna

clean, comfortable, private
9,7
Really really good except for fish pond...didn't seem to have any aeration...dying fishes...
1 z 1 hodnocení
Villa Kresna Boutique Villa BaliVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - Balkón/terasaVilla Kresna Boutique Villa Bali - KoupelnaVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - Pokoj pro hostyVilla Kresna Boutique Villa Bali - Pokoj pro hostyVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - KoupelnaVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - VybaveníVilla Kresna Boutique Villa Bali - BazénVilla Kresna Boutique Villa Bali - Pokoj pro hostyVilla Kresna Boutique Villa Bali - Pokoj pro hostyVilla Kresna Boutique Villa Bali - Pokoj pro hostyVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - Pokoj pro hostyVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - VilaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VilaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VilaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VilaVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - Interiér hoteluVilla Kresna Boutique Villa Bali - RestauraceVilla Kresna Boutique Villa Bali - RestauraceVilla Kresna Boutique Villa Bali - RestauraceVilla Kresna Boutique Villa Bali - KoupelnaVilla Kresna Boutique Villa Bali - Balkón/terasaVilla Kresna Boutique Villa Bali - ZahradaVilla Kresna Boutique Villa Bali - Balkón/terasaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VilaVilla Kresna Boutique Villa Bali - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02