nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Villa Mandi

Jl. Katik Lantang, Ubud, Bali, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Villa Mandi Bali - Bazén Villa Mandi Bali - Zahrada Villa Mandi Bali - Interiér hotelu Villa Mandi Bali - Interiér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Interiér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Interiér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu
Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Interiér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu Villa Mandi Bali - Exteriér hotelu
Oblast: Ubud Počet pokojů: 15
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 401 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,2
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (401)
Seřazeno podle:
Miki M. Jednotlivci United States of America, 15. prosince 2014
Great value with friendly staff

Lovely supportive persons made my stay easy.
6,7
I guess that I stayed at the chest room, so i didn't expect a lot. However, the room's side windows didn't have glass, so i couldnt open them as bugs would come in. Thus the room was dark. The bathroom didn't have glass nor screen, so bugs would are just welcome Those inconveniented me, yet the friendly staff was really helpful, and I have made great memories there.
Richard G. Páry Canada, 14. prosince 2014
A place to call home

Staff, Wayan, Gusti
9,3
We can always rely on the staff and Wayan to take care of us during our stay! Love you all!
Lee S. Páry South Korea, 7. prosince 2014
good to stay

staff clean food
9,7
Its nice experience to stay in villa
Mr.Teo L. Páry Malaysia, 4. prosince 2014
breakfast no more choice

smile service location
9,3
Jennifer D. Jednotlivci Australia, 29. listopadu 2014
Nice rice (paddy)

Peace and quiet. Privacy, staff
8,7
Perfect spot to wind down after the beaches. Peaceful, green and loved I had to Wait 5 minutes for the Papaya to arrive for my juice. Lovely fresh simple food. Nice pool and staff were ever so helpful.
David N. Páry Belgium, 21. listopadu 2014
nice

quite, nice big rooms, nice staff
9
Philip M. Páry Australia, 17. listopadu 2014
Very surprised great value for money

Cleanliness, location, very friendly and helpful staff
9
Very relaxing & enjoyable
Nitin V. Páry Australia, 13. listopadu 2014
Great place!

Stayed there for two weeks! Loved it! Great value for money! Staff is so friendly!
10
Yan C. Páry China, 12. listopadu 2014
good experience

location,enviornment,staff
9,7
Perfect stay in Ubud!!!
Doris K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. listopadu 2014
Comfort stay - still need to improve

Helpful staff, clean room, comfort bed
7
This is Balinese style. However it is in rural area and the paddy surrounded are dry and cut out. So there is no greenery view. I'm stay in superior room with extra bed. The room is 5 min distance from lobby and no tel in the room. We need hot water and have walk in dark to lobby. There is no tel in room!! And wait for the staff to cook. However the hot water is too salty!! So we choose not to use it. Next day they upgraded is to the Duluxe room which is 👍. We have private kitchen and can cook the hot water. This time not so much salty as first day. There is a big bath tub which the kids enjoy much.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Villa Mandi BaliVilla Mandi Bali - BazénVilla Mandi Bali - ZahradaVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Exteriér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hoteluVilla Mandi Bali - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3C02