Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Villa Puri Royan

Jl. Pantai Sari No. 25, Jimbaran, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Villa Puri Royan Bali - Pokoj pro hosty Villa Puri Royan Bali - Koupelna Villa Puri Royan Bali - Koupelna Villa Puri Royan Bali - Bazén Villa Puri Royan Bali - Exteriér hotelu Villa Puri Royan Bali - Koupelna Villa Puri Royan Bali - Interiér hotelu Villa Puri Royan Bali - Pokoj pro hosty Villa Puri Royan Bali - Interiér hotelu Villa Puri Royan Bali - Pokoj pro hosty Villa Puri Royan Bali - Interiér hotelu Villa Puri Royan Bali - Interiér hotelu Villa Puri Royan Bali - Pokoj pro hosty Villa Puri Royan Bali - Bazén Villa Puri Royan Bali - Koupelna Villa Puri Royan Bali - Pokoj pro hosty
Villa Puri Royan Bali - Koupelna Villa Puri Royan Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Jimbaran Počet pokojů: 18

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 464 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,0
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (464)
Seřazeno podle:
Dana P. Jednotlivci Czech Republic, 19. září 2014
Nice stay

Perfect position
8
Comfortable
Nahlásit hodnocení
Danielle B. Jednotlivci Australia, 11. července 2015
Okay for what it is.

Proximity to Jimbaran Bay seafood restaurants
5,7
It was a good spot for our final night in Bali so we could enjoy dinner at Jimbaran Bay. sadly our bathroom smelt mouldy and it permeated into our room. It was difficult for our driver to find as it is not well known. I suggest ordering a bluebird group taxi to take you anywhere as the transport they provide have very little knowledge and are more expensive.
Nahlásit hodnocení
Ashley T. Páry Australia, 5. července 2015
Nice place to arrive after a long flight

Safe, clean, quiet
7,7
Nahlásit hodnocení
Rachel E. Páry Australia, 22. května 2015
Great place to stay

Location, atmosphere, cleanliness
7,3
This was our third stay at Villa Puri Royan and we love staying there. Clost to the beach and seafood warungs, Short stroll along the beach to the Fish market.Away from the chaos of Kuta. Only negative was the WIFI connection. This kept dropping out.
Nahlásit hodnocení
Mathieu F. Páry Canada, 4. května 2015
Cheap

Location price and good staff
5
Nahlásit hodnocení
Marty N. Rodiny s malými dětmi Japan, 13. dubna 2015
Reasonable price

Moderate, standard, average
4,7
Nahlásit hodnocení
Lakmini S. Páry Australia, 4. dubna 2015
Wonderful service

The level of serviceThe friendliness of the staff close to eateries
7,7
Lovely staff
Nahlásit hodnocení
Terry M. Jednotlivci Australia, 18. března 2015
Basic, but comfortable

Friendly staff, good location and value for money
7
The room was fine, clean but basic. The location was good and near the airport. For a 2 star hotel it is quite comfortable.
Nahlásit hodnocení
Mark H. Jednotlivci United Kingdom, 1. března 2015
Great stay, staff really friendly

Location, price, staff
7,3
Nahlásit hodnocení
Trevor D. Rodiny se staršími dětmi Australia, 9. ledna 2015
Dated but OK

Pool, large room, cute cats
5,3
First time in Jimbaran, too quiet for us, not relaxing quiet, just boring and too few restaurant options - seafood or nothing. Won't be back unless we can afford the resorts, which we can't. Hotel didn't influence this, just the area- beach too dirty to swim - hotel affordable and well located to give us a taste of Jimbaran.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Villa Puri Royan BaliVilla Puri Royan Bali - Pokoj pro hostyVilla Puri Royan Bali - KoupelnaVilla Puri Royan Bali - KoupelnaVilla Puri Royan Bali - BazénVilla Puri Royan Bali - Exteriér hoteluVilla Puri Royan Bali - KoupelnaVilla Puri Royan Bali - Interiér hoteluVilla Puri Royan Bali - Pokoj pro hostyVilla Puri Royan Bali - Interiér hoteluVilla Puri Royan Bali - Pokoj pro hostyVilla Puri Royan Bali - Interiér hoteluVilla Puri Royan Bali - Interiér hoteluVilla Puri Royan Bali - Pokoj pro hostyVilla Puri Royan Bali - BazénVilla Puri Royan Bali - KoupelnaVilla Puri Royan Bali - Pokoj pro hostyVilla Puri Royan Bali - KoupelnaVilla Puri Royan Bali - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Villa Puri Royan, Bali

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03