nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

W Hong Kong Hotel

1 Austin Road West, Kowloon Station, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vířivka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace W Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostory W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkón/terasa W Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lázně W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lázně W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vířivka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 393

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 315 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,8
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,0
Všechna hodnocení (315)
Seřazeno podle:
Yew W. Obchodní cestující Singapore, 28. října 2014
over rated with poor front office staff

Not much. stay at adjoining properties would be better
5,7
Antonio D. Obchodní cestující United States of America, 22. října 2014
Great cost for performance

Staff, Pool, and connection to shopping mall
8
All in all I enjoyed the stay. I would say the hotel was well worth the price and I would stay there again if I could get the same price. Very good for business travel. A little far from Central, but not too bad. Also the bar was a bit weak, but besides that it was a good place.
Lan Z. Páry China, 14. října 2014
poor service
7,3
ok
Narisorn C. Páry Thailand, 28. září 2014
A Good place with a nice swimming pool on 76tg fl.

1. Nice Swimming pool 2. Good location to access everywhere in hk 3. Helpful staff with good service mind
8,3
Very enjoyable and wanna return here again next time soon :)
Jui-Ting W. Jednotlivci Taiwan, 21. září 2014
All great!! Will chose here next time!!

Room, service, view
9,7
Alexandra L. Skupiny Australia, 13. září 2014
Pleasant but amidst construction

Room, pool, associated shopping centre
7,3
Great but will be a significantly enhanced experience once surrounding large scale construction completed. Impossible to walk anywhere from hotel at the moment.
Jerome T. Páry Switzerland, 31. srpna 2014
Beautiful birthday trip

Staff kindness, room area, location
8,7
It was my first time in this hotel and not the last one. beautiful hotel, room with a very nice and modern decoration, room always clean on time and quickly. The staff and especially the concierge were really helpful and kind for any of our requests. The breakfast buffet is huge and very good, there were food for everybody from every nationalities, but for dinner, we do not enjoy so much buffet, so we just went there once, but it was good.
Woong Y. Páry South Korea, 29. srpna 2014
wonderful experience

view, bathtub, room interior design
8
Chih Y. Páry Taiwan, 23. srpna 2014
Great

1.bed; 2.pillow; 3.breakfast
6,7
It's good.
Susan L. Jednotlivci United Kingdom, 20. srpna 2014
Amazing!

Location, style ans staff
9
I had a great time at the W. Great location, easy to get to, convenient. Wonderfully helpful staff and a quirky interior. I wish I could have stayed longer.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - VířivkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceW Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkón/terasaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyW Hong Kong Hotel Hong Kong - LázněW Hong Kong Hotel Hong Kong - LázněW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - VířivkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníW Hong Kong Hotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3A04