nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

W Hong Kong Hotel

1 Austin Road West, Kowloon Station, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vířivka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace W Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostory W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkón/terasa W Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lázně W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lázně W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vířivka W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge W Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 393

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 269 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,8
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,0
Všechna hodnocení (269)
Seřazeno podle:
Marshall B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 21. července 2014
Location is great

Food,location, design
9,7
The room is very stunning n clean...near shopping area n very nice harbour view from the room...food is great
Jean F. Skupiny Switzerland, 30. června 2014
Very good

Roof.....room....location
3
Pleasant....enjoy the pool on the roof...staff very young
Didia K. Skupiny Portugal, 29. června 2014
Great!

Swimming pool, fitness center and the design
10
Great! Nice swimming pool and fitness center. The Harbour view is good. Overall nice atmosphere and great for everyone.
Chi H. Obchodní cestující Hong Kong, 25. června 2014
Excellent and centrally located

always high standard, energetic, comfort
10
City never sleep! and can do great shopping!
Jaehoon Y. Rodiny s malými dětmi South Korea, 16. června 2014
Good

Attentive staff, Considerate treatment, Good location
9,3
Pui H. Obchodní cestující Hong Kong, 13. června 2014
Amazing jacuzzi with hot water! Modern swim pool!

Modern design room, Amazing Jacuzzi experience, Luxury Modern Swim Pool
8
Philip L. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 7. června 2014
Style rather than substance

The design of the hotel is great, the bathroom view over Hong Kong Harbour stunning and the roof top pool a treat
6,3
I have fed back to the hotel that we had a number of poor experiences during our stay. I short, the Q7 we booked was replaced with a Mercedes that could not fit our luggage in the boot; the extra bed we ordered was not in our room when we arrived at 1.30am so our 6 year old was then awake until 3am; pool closed in the morning; breakfast finished by 10.45 so had to eat from main menu; could not get a table for the bbq on roof but not told that it was busy until to late to book; told we had to move tables twice in the bar to make room for another group; cold breakfast in the morning very expensive dinner buffet the second night as charged for a full buffet for the 6 year old...and other niggles throughout the stay. Design is great but service lacking.
Apipol S. Páry Thailand, 27. května 2014
In great location for relaxation

Location, designs, services
8
Chai L. Skupiny Malaysia, 22. května 2014
Very friendly & comfortable

Breakfast Staff TV programme
8,3
I have been here and its been one of my best experience to see the hospitality and the service. Everything is perfect there I should say best hotel with all the best facilities...
Mingbo L. Rodiny s malými dětmi Afghanistan, 22. května 2014
Great hotel at very convenient place

place, staff, quiet
9,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - VířivkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceW Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkón/terasaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyW Hong Kong Hotel Hong Kong - LázněW Hong Kong Hotel Hong Kong - LázněW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - VířivkaW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeW Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníW Hong Kong Hotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3C07