nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

W Hong Kong Hotel

1 Austin Road West, Kowloon Station, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu W Hong Kong Hotel Hong Kong - Vchod W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby W Hong Kong Hotel Hong Kong - Recepce W Hong Kong Hotel Hong Kong - Recepce W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge W Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge W Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostory W Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostory
W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lázně W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lázně W Hong Kong Hotel Hong Kong - Lázně W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén W Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání W Hong Kong Hotel Hong Kong - Taneční sál W Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání W Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání W Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 393

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 355 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,8
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,0
Všechna hodnocení (355)
Seřazeno podle:
Sue J. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 18. ledna 2015
W Hong Kong shopping venture

Efficient, friendly , location
8,7
Alvin K. Obchodní cestující Malaysia, 17. ledna 2015
one of the worst luxury hotel i ever stay

next to mall. good location. view
6,3
Not too good. No free wifi provided for a luxury hotel. Overprice. Noisy and small hotel lobby
Siew Y. Páry Malaysia, 17. ledna 2015
Great room

Great bed, great location if you want to go airport via airport express and shopping for luxury stuffs.
8
Great bed and pillows. We had a good rest.
Sirin P. Páry Thailand, 4. ledna 2015
located on Kowloon Airport Express Station

location, comfortable bed, good for shopping and find food to eat
8
Chiayang K. Rodiny s malými dětmi Taiwan, 25. prosince 2014
Modern
8
It's ok
Mohammed A. Páry Saudi Arabia, 24. prosince 2014
I like This hotel. Rellay, it is amazing hotel

Staff, location and room color
10
Marvelous
Alexander N. Rodiny s malými dětmi Philippines, 24. prosince 2014
Wonderful Stay at the W

location, cleanliness, comfort
8,7
It was our first time to try and W and we had a wonderful stay with our two-year old. The room was comfortable and clean and had everything we needed for our stay. The staff was very attentive and polite. The W was the perfect base for us since it had the perfect location since it is connected to the MTR (same line as disneyland!!!!), airport express, and elements mall (grocery, excellent restaurants/cafes, shopping, pharmacy). Our child loved it so much she kept asking to see the big "W!" We had a great time and will book the W for our future stays in HK.
John Y. Rodiny s malými dětmi United States of America, 19. prosince 2014
good location

great entry welcome, good service, great view
10
Lionel L. Obchodní cestující Singapore, 17. prosince 2014
manager

Nice room and good location
8,7
Kar E. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. prosince 2014
Meet most expectation for a W Hotel

Great Location, Prompt Service & Artistic Decor
9,3
Meet most expectation from a W Hotel. Location is excellent for Airport Express rail with easy access to HK Island, Disneyland and Tung Chung for cable car. Service is prompt and attentive. Clean, comfortable with a artistic decor. Only negative issue is no free wifi in room and the tv loses signal quite often. Overall still a good option to stay for business and leisure travellers.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

W Hong Kong Hotel Hong KongW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - VchodW Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyW Hong Kong Hotel Hong Kong - RecepceW Hong Kong Hotel Hong Kong - RecepceW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeW Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryW Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryW Hong Kong Hotel Hong Kong - LázněW Hong Kong Hotel Hong Kong - LázněW Hong Kong Hotel Hong Kong - LázněW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénW Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníW Hong Kong Hotel Hong Kong - Taneční sálW Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníW Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníW Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníW Hong Kong Hotel Hong Kong - Taneční sálW Hong Kong Hotel Hong Kong - Taneční sálW Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyW Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A02